Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 12:21:22 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: blatobrani  (Pročitano 1264 puta)
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« poslato: 24 октобар, 2009, 11:37:38 »

zdravo svima , zanima me gde mogu da kupim, nadjem, podkrila za zadnje tockove, i gde mogu da se kupe solidni amortizeri a da su ok cena kvalitet!
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 24 октобар, 2009, 11:46:29 »

Zadnja podkrila se mogu poruciti iz Poljske gde ima firma koja ih proizvodi, a sto se tice amortizera, ja sam uzeo zadnje amortizere u AP Sportu, neke italijanske Dampo. Vec godinu dana sluze i pokazali su se sasvim OK. Pozadi je nestalo one silne buke i ljuljanja koje se osetilo na originalnim amortizerima koji su bili iscureli. Da sam imao para, kupio bih ``Monroe``, ili Kabaya ali eto......zadovoljan sam i ovako.
« Poslednja izmena: 24 октобар, 2009, 11:49:50 AcaDorcol » Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 24 октобар, 2009, 12:06:16 »

ja sam jedva nasao prednje blatobrane na odpadu od neke Pande iy 90tih, ove sto se voze po gradu nema ni jedna. Ne bih ni znao da nisam video jednu 4x4 koja ima plasticne blatobrane koji se nastavljau u gumene zavesice malo sire i duze taman toliko da auto zastite od prljavstine... mnogo dobra stvar + kada se stave 14 incne felne dobro izgleda skoz...a sto se tice amortizera videh u radji 3200 prednji zadnji 2050 din , neki HQ..
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 24 октобар, 2009, 12:17:23 »

To je dobra cena, ali ne znam kakvog kvaliteta su ti HQ?, Koja je to radnja?- cisto da znamo.
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 24 октобар, 2009, 12:26:56 »

kit komerc je radnja i dosta su povoljniji, na pr.: zadnji branik 2000din, ulje Selenia gold 850din/2l!
Sačuvana
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 24 октобар, 2009, 12:40:03 »

Aco a na koji nacin mozemo naruciti ta podkrila?
Jel mozda moze sa se naruce i difuzori?
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 24 октобар, 2009, 12:45:55 »

sta su ti difuzori?
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 24 октобар, 2009, 14:31:11 »

Mogu da pitam Poljake koji su letos bili ovde, i sigurno mogu da ih nabave tamo, ali ne znam kako ce ici placanje i dostava, jer je preskupo. Mozda da sacekamo kad opet budu dolazili kod nas.

@andry, Difuzora ima raznijeh........pocev od onog za na haubu, koji pokriva ventilacionu resetkicu za vazduh za kabinu, preko onih koji se montiraju kao zastita od vetra pri voznji sa otvorenim prednjim bocnim prozorima, pa do onih koji se ugradjuju na krov, u krila, branike itd.........pa ima obrvice za prednje farove, pa ima stitnik za gornji obod prednjih bocnih-spoljnih retrovizora (da ne pada kisa po ogledalu) itd........
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 24 октобар, 2009, 15:06:54 »

Za blatobrane,male su sanse da se to kupi,(nadje) za Yuga su zadnji oko 2000din par... koliko bi stajali za PAndu, postarina, itd.Hvala za difuzore...
Sačuvana
boki01
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 27 новембар, 2009, 10:44:11 »

Za plastične podblatobrane za zadnja krila, nikad čuo, ali na prednjim je to veoma važno imati. Jedna od razlika izmedju putničkih Pandi i Pandi Van je upravo u tome što Van-ovi imaju slabiju antikorozionu izolaciju i nemaju plastične podblatobrane u prednjim krilima. Zato, vlasnici, povedite računa o tome.

Jedna od naše 3 da kažem porodične pande je i Van iz 97 sa 1,0 motorom koji je pre otprilike 3 godine počeo da pokazuje koroziju upravo na spoju prednjih blatobrana i onih malih trouglova što idu izmedju blatobrana i vrata. Zato smo i na tom vanu, ali i na Van-u 1,1 iz 2002. ugradili plastične podblatobrane.

Da li je potrebno da napomenem da putnička Panda 750 iz 92 kao i jedna 900 iz 95 koju je stric uzeo za delove, nemaju korozije na pomenutom mestu, ali zato imaju podblatobrane.
« Poslednja izmena: 27 новембар, 2009, 10:51:00 boki01 » Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #10 poslato: 27 новембар, 2009, 19:57:43 »

aco, mozes li pitati poljake da ti posalji link od proizvodjaca ili nesto slicno pa da nekako pokusam doci sam do difuzora?
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 27 новембар, 2009, 20:50:31 »

Link proizvodjaca difuzora je www.heko.pl
Sifra proizvoda (code) je: 15122
E-mail: heko@heko.com.pl
Cena je bila oko 15 EUR par

Sto se tice plasticnih podkrila za zadnji deo Pande, njega proizvodi clan Poljskog Panda kluba koji se tamo javlja pod nadimkom - Arhicar. (Napomena: radi se o tipu podkrila za starije Pande koje nemaju ispod zadnjeg  levog krila evaporizatorski karbonski filter)
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 24 март, 2010, 10:22:16 »

Jedino gde sam nasao bocne vetrobrane - difuzore je u "SPIDERAUTO"-u
http://www.spiderauto.co.rs/ s' tim sto kazu:

Citat
  ...u nasoj ponudi nemamo bocne vetrobrane za staru pandu, ali moze da se nabavi iz inostranstva, nakon porudzbine cekalo bi se oko 20dana, inace cena je 3500din (par-leva i desna strana). 

Mislim da je to bas velika razlika ako su u www.heko.pl 15eureja...ako neko ima ideju za poljake ili kakvi drugu prodavnicu gde je jeftinije ,neka vika...leto ide lol lol
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 14 јул, 2011, 14:29:15 »

I mene zanimaju ti bocni difuzori za stakla. Ako je razumna cena postoji li varijanta sa tim poljacima sto dolaze?
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 14 јул, 2011, 15:44:11 »

Moglo bi da se vidi i za ta zadnja podkrila, ja sam zainteresovan za to...pa ako se Giba ili neko drugi cuje sa njima, da se poruci smile
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: