Dok se Inspektor ne javi, evo mog iskustva. Vozali se postari, zaigrali se, pocepali manzetnu i eto to ga menjac bez ulja! Ja je takvu preuzmem i iz Lazarevca dovezem u Dobanovce. Usput je menjac zujao i zujao i zujao.........Zamenim manzetnu, sipam sintetiku u menjac , kad ono........ zuji li zuji!!!! ispustim sintetiku, sipam mineralni gustis i eto......jos je u menjacu. Kao i kod Gibe , kao i kod vecine pandi, javlja se cudan zvuk na leru, narocito ujutro po hladnijem vremenu. Stisnem kvacilo i taj zvuk se umanji. Odmah sumnja na druk lager, ali shipak! Komplet set kvacila nov, opet se cuje. I onda Doktorova dijagnoza.
Svi ti menjaci za nase skupocene ljubimce imaju neki axialni luft na nekoj osovini. Zbog tog lufta se javlja taj nemili zvuk. Doktor pokusavao na nekom Unu da ga anulira umetanjem nekakvih podloski id visokolegiranih materijala ali se onda javio problem kada se ceo sklop malo zagreje, materijali rasire i eto ti sr...nja !
Znaci, radi? radi! ne diraj. Sipaj i cheraj. A ako te nervira zvuk u leru, lepo pritisnes PLAY dugmence, pojacas kolko ti volja

Naravoucenije: Mante se ljudi preporuke proizvodjaca, sipajte u rezervoar, menjac i motor ono sto u datom trenutku najvise odgovara vasem ljubimcu.
Nadri majstor, nije bitno koji, sipao u Punta koji je odavno zgazio 250k km seleniju gold. Sutradan , eto ti ga gold na betonu ispod auta. Piski na sve moguce semeringe i dihtunge.
I , da,jos nesto! Mislim da su neki drugari otvarali menjace i menjali neke lezajeve! Znam da je kod Drajgana pomoglo, mece izleceno, ali mislim da drugi nisu najzadovoljniji efektom intervencije. Inspektore, mislim da si ti imao tih problema, ispravi me ako gresim i daj svoje utiske....
Pozzzz