Upravo sam stigao s potoka i na celom placu 2 pande jedna telekomova registrovana prepravljena za 2650 i jedna svetlo metalik plava neregistrovana 2300.Za ovu telekomovu da vam ne pricam ali ova plavusa neznam svise dobro da bi bilo istinito.Ima skoro svu opremu mislim polica za radio (cd plejer i zvucnici su vec ugradjeni) pozadi pojaseve servisnu knjizicu oko 88000 ima na cajgeru 2002 god decembar,ali... Vozaceva vrata donji levi cosak(do blatobrana) nesto je zamazan malo ima rdjice i na delu kad se otvori hauba tu do soverke limic gde je guma racunar joj je u motornom delu levo od motora(kod mene je ispod jasli ispred suvozaca nisam siguran neznam kako je kod ostalih, kao i posuda za antifriz napred levo nije ono pored hladnjaka) cakli mi se kao da zraci jeste metalik farba ali prosto isijava. Patos nije kao kod mene gumiran i sedista nisu kozna tj skaj nema leptire na zadnjim staklima gume ovo ono iste su i mogle bi jos malo da trce sve je na svom mestu cak ima i krstak ona rupa u posudi za brisace upaljac ma spakovano

Neznam momci ocekujem vas komentar Aco,Gibo,Robrto,Pandit....Vlado tip se zove Luka 060 3335683 danas se vraca za holandiju al doce u cetvrtak petak.
Ima jos jedna u Cacku bela 2001 registrovana kaze da je bila van al ne firmina napred 2 nove zimske gume nazad 2 nove letnje trazi 2000 i da menjani su silen blokovi pozadi?.!(neznam da panda to i ima, inace tip se zove Darko063665511) jos par pandi bo bg-u prepakovanih ali neregistrovanih trazim dalje a zasad to.