Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 20:38:35 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: enterijeri  (Pročitano 783 puta)
sasa.m
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 08 новембар, 2009, 18:39:39 »

prodajem enterijere za fiat pandu zadnja klupa,bocna stakla polica,vise vrsta dezena i boja    tel. 0638065568
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08 новембар, 2009, 20:21:54 »

Pozdrav Sasa,

Nadam se da ces ovde naci neku musteriju. Nama ovde inace fale ljudi koji imaju po nesto za Pandu Classic, pa i po celu Pandu mogu da plasiraju. Nadam se da su cene korektne. Na forumu nije zabranjeno reklamiranje, tako da se nadam uspesnoj sarsdnji. Ako imas jos nesto za Pandolinije, il ako znas jos nekog ko za njih plasira delove, gume, opremu......slobodno im daj adresu sajta, nek se oglase - dzaba.......
(izvinjavam se administraciji, ali i onako administracija nasa nije ko drzavna - pa da treba da se  suicide_fool )
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 09 новембар, 2009, 07:44:50 »

Reče mi Administrator da je u redu da se pošteni i korektni prodavci reklamiraju - takvi nam trebaju...  drinks
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
carunja
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 09 новембар, 2009, 22:57:53 »

pa ako moze...napravi neki spisak i baci cene na vidalo. rtfm swoon
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 03 новембар, 2010, 13:08:43 »

Pozdrav Sasa,

Nadam se da ces ovde naci neku musteriju. Nama ovde inace fale ljudi koji imaju po nesto za Pandu Classic, pa i po celu Pandu mogu da plasiraju. Nadam se da su cene korektne. Na forumu nije zabranjeno reklamiranje, tako da se nadam uspesnoj sarsdnji. Ako imas jos nesto za Pandolinije, il ako znas jos nekog ko za njih plasira delove, gume, opremu......slobodno im daj adresu sajta, nek se oglase - dzaba.......
(izvinjavam se administraciji, ali i onako administracija nasa nije ko drzavna - pa da treba da se  suicide_fool )

Dečki, nanese li koga put kroz Sloveniju, konkretno Novo mesto, kontaktirajte me na e-mail pro.nm@siol.net ili na mobitel: +386 40 309 000. Imam uvijek djelova viška, dosta i u rezervi, a ni auto otpad (2) nije daleko. A što se autoradia tiče, bar 3-4 imam fraj smile
Sve đaba, jedino na otpadu morate platit, a dodajem i piće i meze.
Inače štos: ovdje po otpadima skoro nitko i ne vadi autoradije iz vozila smile
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 03 новембар, 2010, 14:49:42 »

Inače štos: ovdje po otpadima skoro nitko i ne vadi autoradije iz vozila smile

Pa kad ste Zmajčeki, nekim šaljivim usudom zvezda tutnuti na Balkan međ' rođake (iako je očigledno da vas je babica, ispravljajući neku svoju zaostalu grešku, ukrala od nekih Vizigota, Ostrogota i ostalih Gota), gde iskreno ne pripadate jer ovo je naš obor i šta tu ima da mi tamo neki budu vredni, radni i gledaju svoja posla! Da sumiram - ovde bi za bilo šta besplatno napravili tuču kao da dele eliksir mladosti...
Sačuvana
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 03 новембар, 2010, 15:33:39 »

hahahaha
nemam ja veze s tim gotima, hotentotima i inim Otto-ima, ja sam Varaždinac smile
Naviknut sam od djetinjstva da dijelim sa drugima, meni je normalno da daš drugom što ti preteće.
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 03 новембар, 2010, 15:55:38 »

@ Pandit

Stara garda  good good
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Stranice: [1]
  Štampaj