Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 20:39:28 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Uradi sam - ćenifa  (Pročitano 975 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 08 новембар, 2009, 18:27:54 »

Nema sta!!!! Svaka cast!!! Da bi vas pretekao u tyningu ja ozbiljno razmisljam kako da resim "chenifu" u pandi ! A kad to odradim , svi ste , bre, mala deca za mene!  blush2 blush2 blush2

Jedino ako Pandit ne izmozga nesto............................... haha haha haha haha
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 08 новембар, 2009, 21:35:59 »

@Roberto--ništa lakše:na šraf koji drži kasetu na vratima dodaš alku,na alku polugicu od 10cm,na polugicu zakačiš parče blažujke 30x50cmsa jajastom rupom po sradini koja se kad otvoriš vrata izvuče ispod sedišta,a kad zatvoriš vrata ona biva uvučena pod sedište--i tako nećeš srati u pandi nego napolje.
Rolnu papira slobodno navuci na prekidač dugog svetla da Ti bude pri ruci  lol  lol  lol

Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 09 новембар, 2009, 08:49:49 »

@Roberto--ništa lakše:na šraf koji drži kasetu na vratima dodaš alku,na alku polugicu od 10cm,na polugicu zakačiš parče blažujke 30x50cmsa jajastom rupom po sradini koja se kad otvoriš vrata izvuče ispod sedišta,a kad zatvoriš vrata ona biva uvučena pod sedište--i tako nećeš srati u pandi nego napolje.
Rolnu papira slobodno navuci na prekidač dugog svetla da Ti bude pri ruci  lol  lol  lol

drinks drinks drinks
Ifo, jedino cu , pored svega ovoga sto si nabrojao, tapacirati blazujku i onda..... probamo na prvom skupu ! Vazi? dance1 dance1 dance1
Sačuvana
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #3 poslato: 09 новембар, 2009, 10:02:14 »

Hahahahahah 'ocu i ja!
Mozda umesto blazujke neki masiv...mahagoni,oras ili slicno... good
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 09 новембар, 2009, 10:27:35 »

Evo filozofije majstor Boba. Mislite o tome... sorry
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 09 новембар, 2009, 21:38:54 »

[/quote]
 drinks drinks drinks
Ifo, jedino cu , pored svega ovoga sto si nabrojao, tapacirati blazujku i onda..... probamo na prvom skupu ! Vazi? dance1 dance1 dance1
[/quote]

Samo prirodnim materijalom protiv alergija  dance1  dance1  dance1  drinks  drinks
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #6 poslato: 09 новембар, 2009, 22:56:38 »

Dakle....  dirol  dirol  dirol
A jel 'e da bude s kontra strane neka bubnjara, za roštiljče i grejanje kod ovih što ne radi...? (kao u 'Ko to tamo peva npr')  drinks  dance1
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 10 новембар, 2009, 09:50:50 »

Mose, moze, a za okretanje da iskoristimo motor brisaca sa jedne crvene pande !!!!
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 11 новембар, 2009, 23:56:56 »

Mose, moze, a za okretanje da iskoristimo motor brisaca sa jedne crvene pande !!!!
Ideja je sledeća:naoćare za sunce,ne mnogo tamne,ona pertlica koja ih čuva od padanja do zemlje-malo produžena tako da domaši od levog uveta iza glave kroz desni prozor preko šoferšajbe gde napravi petlju ispred vozačeve glave kroz levi prozor iza vozačeve glave do desnog uveta.Kroz onu petlju proturiš sunđer i dok voziš po kiši pevušiš ili slušaš omiljenu pesmu njišući glavom levo-desno.Vožnja je duplo uživanje,asunđer u ritmu muzike briše šajbu!
Prosto kao otvoriti Efes.  jester  jester  jester  jester  jester
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #9 poslato: 12 новембар, 2009, 00:12:06 »

Odlična ideja IFA-o  bb

A da, Efes  biggrin
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #10 poslato: 12 новембар, 2009, 11:53:00 »

Ideja je sledeća:naoćare za sunce,ne mnogo tamne,ona pertlica koja ih čuva od padanja do zemlje-malo produžena tako da domaši od levog uveta iza glave kroz desni prozor preko šoferšajbe gde napravi petlju ispred vozačeve glave kroz levi prozor iza vozačeve glave do desnog uveta.Kroz onu petlju proturiš sunđer i dok voziš po kiši pevušiš ili slušaš omiljenu pesmu njišući glavom levo-desno.Vožnja je duplo uživanje,asunđer u ritmu muzike briše šajbu!
Prosto kao otvoriti Efes.  jester  jester  jester  jester  jester
Drugari, upravo ste rešili problem postovan u temi Prednji brisač... Ne znam samo da li da upotrebim sunđer za pranje sudova (mali) il da uzmem onaj školski (veći)... Mali malo briše a veliki puno zaklanja  blink U slučaju primene ovog rešenja imam 1 motor od brisača viška...
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
pandit
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 10 новембар, 2010, 17:29:14 »

Nema sta!!!! Svaka cast!!! Da bi vas pretekao u tyningu ja ozbiljno razmisljam kako da resim "chenifu" u pandi ! A kad to odradim , svi ste , bre, mala deca za mene!  blush2 blush2 blush2

Jedino ako Pandit ne izmozga nesto............................... haha haha haha haha

Vidjeh tek sad, hehehe
Ništa jednostavnije: izbaciš sjedalo, staviš kemijsku ćenifu, na nju ušarafiš naslon sjedala i obavezno naslanjač za glavu. Naime, kad ti "posle" izleti uzdah zadovoljstva, da glava ne ode preko naslona i dekoncentrira gledanje na cesti. Preporučio bih i sprej na tastaturi, a ako čovjek voli malo više rada, može se ukombinirati sa dugmetom koje aktivira elektromagnetski ventil da pritisne na dugme spreja  biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Obavezno dodati držač za maramice da čovjek može obrisati suzu radosnicu.

Oprosti, nisam mogao odoljeti  Roll Eyes
« Poslednja izmena: 10 новембар, 2010, 17:32:09 pandit » Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 10 новембар, 2010, 18:24:42 »

ali uvek imaj "plan B"   jester

Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 10 новембар, 2010, 19:02:24 »

Vidjeh tek sad, hehehe
Ništa jednostavnije: izbaciš sjedalo, staviš kemijsku ćenifu, na nju ušarafiš naslon sjedala i obavezno naslanjač za glavu. Naime, kad ti "posle" izleti uzdah zadovoljstva, da glava ne ode preko naslona i dekoncentrira gledanje na cesti. Preporučio bih i sprej na tastaturi, a ako čovjek voli malo više rada, može se ukombinirati sa dugmetom koje aktivira elektromagnetski ventil da pritisne na dugme spreja  biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
Obavezno dodati držač za maramice da čovjek može obrisati suzu radosnicu.

Oprosti, nisam mogao odoljeti  Roll Eyes

Zasto se izvinjavas, jdino ako si znao da ce mi nestati papira da brisem suze smejalice.... good good jester jester
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: