gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« poslato: 22 фебруар, 2009, 22:14:06 » |
|
Evo danas sam bio spontano vredan i kompletirao muziku u Gvidu...
Trenutno imam samo slike CD uređaja a slikaću ovih dana zvučnike... Inače, jedno nedelju i više dana je postojao problem koji je meni i mom drugaru zadavao glavobolje... CD nije hteo da da zvuk na zvučnicima a sve je delovalo u redu i tek smo danas provalili da sam šrafom prošao kroz žicu od zvučnika i spojio je na masu... Posle saniranja kvara sve je proradilo kako treba...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 23 фебруар, 2009, 08:16:47 » |
|
E Gibaja, zaista imas sexy upaljac sa bocne strane instrument table!!!!!  Sad dodaj jos jedan u policu od cd -a cisto da se nadje za punjenje mobilnog, za navigaciju i sl...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 23 фебруар, 2009, 08:21:54 » |
|
Tako sam ga dobio  Kao što rekoh bio sam spontano i neočekivano vredan, još je naleteo i ovaj drugar pa smo sve istalamabasali na brzinu... Ostalo je da se dodaju upaljač i antena, ali to kada malo otopli... A čekam i ideju za antenu od tebe Aco 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 23 фебруар, 2009, 10:03:58 » |
|
Za moje pojmove, treba kupiti onu koja ide uz poklopac sarke vozacevih vrata, i jednostavno ispod musemice do uredjaja. Ona jeste malo skuplja od raznih drugih varijanti, ali se na kraju za moje pojmove isplati. Ajd ko zna gde ima da se kupi, neka ponovi adresu radnja
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
drajgan
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 23 фебруар, 2009, 10:20:15 » |
|
Kaseta za radio zajedno sa zvučnicima i njihovim kutijama sa maskama za postavljanje napred levo i desno na mušemi i antenom na plastičnoj maski šarke levih vrata, ....oko 4000 din. Koya elektronic,Peristerska 1. iz Dimitrija Tucovića.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 23 фебруар, 2009, 10:23:58 » |
|
Drajgane, živ bio  !!! Uzgred, cena antene je 1600din... Nije baš ni naivno, no stvarno lepo čuči...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 23 фебруар, 2009, 10:28:28 gibanitza »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 23 фебруар, 2009, 10:42:16 » |
|
Moje misljenje: bas je skupo. Da li je neko razmiljao o tome da li moze neka mala antena pricvsti na plastiku sarke i poveze sa uredjajem?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
garcha
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 23 фебруар, 2009, 16:43:09 » |
|
Baš ga preteraše sa cenom te antene. Mogu vam reći da sam ja kupio najobičniju štap antenu za spoljnu montažu za 200 kinti i stavio je da leži horizontalno u mušemi. Naravno ceo onaj metalni širi deo za štafljenje na lim sam gurnuo pod policu radija tako da u mušemi štrči samo tanak crni štapić. Prijem je sasvim solidan za ovakav položaj antene tako da preporučujem ovo rešenje.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 23 фебруар, 2009, 18:50:31 » |
|
Nije mi samo jasno zašto bežite od onih što dođu na unutrašnju stranu vetrobrana, odmah iza retrovizora? Meni je skroz OK radilo...
Ah da, kada kupujete radio-cd uređaj, vidite da to bude u prodavnici gde izložene primerke možete i probati. Kada smo gospođa i ja kupovali "unit", zaletesmo se na Pioneer. Kada smo čuli kako zvuči taj izvikani Pioneer i svuda napljuvani LG, na istoj tabli, istim zvučnicima, povezani na istu antenu, rekli smo: "Neka hvala, dajte nam LG". Možda smo samo naleteli na neki eXtra primerak južno-korejskog sopoćala, ipak, valja probati, može se uštedeti...
I još- za nekih godinu rabljenja, isti nijednom nije preskočio MP3 disk na potezu Ugrinovci-Dobanovci, a Robi Vam može reći kako je to jedan divan put...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 23 фебруар, 2009, 19:43:54 » |
|
I još- za nekih godinu rabljenja, isti nijednom nije preskočio MP3 disk na potezu Ugrinovci-Dobanovci, a Robi Vam može reći kako je to jedan divan put...
Hm, da, da divan je to put...............zato se Kuntalo preselio!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 16 март, 2009, 23:08:46 » |
|
Da se i ja prikljucim. Sve sam uradio u sopstvenoj reziji, jedino sam kupio original kutiju za radio. Kutije za prednje zvucnike sam napravio vrlo slicne originalnim , a potom uradio kompletan tapacirung za zadnja vrata sa dva zvucnika. Antena je elektronka na soferki iza retrovizora, prijem odlican. Slike postoje na starom forumu, ako treba stavicu ih i ovde. Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 17 март, 2009, 00:05:20 » |
|
MEĆI!
Da vidimo kako izgledaju te kutije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 17 март, 2009, 14:15:16 » |
|
Kao sto sam ranije naveo, tzv.kutije/desna/ i maska/leva/ radjene su od klirita 4mm debljine, a kasnije presvucene eko kozom. Zadnji tapacirung je radjen od lesonita, tankog sundjera i takodje eko koze, za pricvrscivanje su koriscene zabice od 101, s tim da su malo prosirene postojece rupice na vratima. I to je to...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 17 март, 2009, 14:25:51 » |
|
UUU- PROFI! Posebno ovo u zadnjim vratima!
A da Ti nama lepo daš neke cene, pa da pare ostanu "u porodici"?
I nemoj da se ustručavaš, ovo-ono- klepi koliko misliš da vredi!
PS: Mogli bi ste i da ostavite ime/kontakt radnje gde ste kupovali Audio-opremu, ako znate nešto što mi smrtnici ne znamo...
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 17 март, 2009, 14:31:34 kuntalo »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 17 март, 2009, 15:04:42 » |
|
Pazi sad... Prednji zvucnici su kostali 100 din po komadu, made in OTC N.Bgd, ona strana ispod mosta gde se moze naci sve i svasta. Zadnji su iz zvucnih kutija nekog starog kasetofona. I jedno i drugo mi se svidelo zbog dimenzija jer se savrseno uklapaju, a o ceni da i ne pricam. Stajalo je dosta vremena da se uradi. Antena elektronka kupljena u Tempu za cirka 230 din, s tim da sam stavio drugu dvostruko lepljivu traku jer je originalna losa. Kutiju za radio kupio u Delti za 940 din/tu je pomogao Papovic, jer su meni rekli da nemaju kad sam ih zvao, a posle njegovog poziva su imali/. Ne bih da se reklamiram i da radim za pare te stvari, nije mi to u karakteru, mogu da pomognem ako treba, da posavetujem i sl. E da, zaboravih da kazem, od alata potrebna je testerica za OTO, tzv.listerica/ram i tanka, skroz tanka testerica zbog krivina na desnoj strani/, srafciger, busilica/moze i akumulatorska/, lepak, skalpel i vijci uz vec ranije naveden materijal. S bozijom pomoci, mogu na skupu da obrazlozim sve potanko i pokazem na licinom mestu. Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|