|
nitro
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 18 фебруар, 2011, 17:44:15 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
yungalunga
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 19 фебруар, 2011, 08:21:23 » |
|
Ove druge na slici sam ja kupio jos pre dve godine ,prikazane slike ,cini mi se na starom forumu, i platio sam ih po 1.000,00 din. na nekoj akciji,i mogu reci da su extra
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 29 мај, 2011, 13:02:45 » |
|
montirana i muzika 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 10 јануар, 2012, 19:40:51 » |
|
Kako se nista ne razumem u muziku moze laicko pitanje: Ja bih najprostiju varijantu – utaknem FM transmiter (video sam da ima za oko 1000dindzi) u upaljac nakacim na njega USB sa nasnimljenom muzikom i to je to. Jel moze? Ili mora jos nesto da se budzi? Jer kako sam nesto malo citao transmiter ne bi bio transmiter nego samo player sto kazu da u sutini i jeste. Radio me ne zanima, a sa CD-ovima ne bih da se mlatim. Naravno, montirao bi i zvucnike, mislim toliko znam 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 10 јануар, 2012, 20:54:47 » |
|
bas tako,jos samo podesis frekvencije na istu talasnu duzinu i kaze tuc,tuc,tuc.. (tako sam i ja uradio..prvo stavio cd,pa mi dosadno bilo da to menjam,i kad udari u rupu ono preskoci,kupim mp3 i 2 fleske na njih stavim 2000 pesmi i teraj)poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lala
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 11 јануар, 2012, 11:16:39 » |
|
Kako se nista ne razumem u muziku moze laicko pitanje: Ja bih najprostiju varijantu – utaknem FM transmiter (video sam da ima za oko 1000dindzi) u upaljac nakacim na njega USB sa nasnimljenom muzikom i to je to. Jel moze? Ili mora jos nesto da se budzi? Jer kako sam nesto malo citao transmiter ne bi bio transmiter nego samo player sto kazu da u sutini i jeste. Radio me ne zanima, a sa CD-ovima ne bih da se mlatim. Naravno, montirao bi i zvucnike, mislim toliko znam  Ne spominjes radio? Bilo kakav... Moras imati neki radio da uhvati to sto pusta transmiter
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #96 poslato: 12 јануар, 2012, 13:35:29 » |
|
Radio nemam, a i ne zelim  Znam da taj transmiter za to sluzi ali mislim na najjednostavnije moguce - transmiter + usb = muzika Nece da moze?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 12 јануар, 2012, 14:13:05 » |
|
treba ti radio . ne ide bez njega.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lala
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 12 јануар, 2012, 15:44:25 » |
|
Radio nemam, a i ne zelim  Znam da taj transmiter za to sluzi ali mislim na najjednostavnije moguce - transmiter + usb = muzika Nece da moze? Jedino ako stavis neko pojacalo ili aktivne zvucnike (neke racunarske). Pa onda da povezes transmiter i aktivne zvucnike kablom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 13 јануар, 2012, 00:17:35 » |
|
Ajd ne budalite, transmiter pretvara mp3 fajl u radio signal i salje ga na odredjenu frekfenciju koju izaberete sami. Zatim tu frekfenciju nadjete na svom radio prijemniku i pojacate........
Ovo o cemu vi pricate sa pojacalima i aktivnim zvucnicima ce da radi samo ako se umesto transmitera koristi neki MP3 , Mp4 plejer.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
dragan2229
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 13 јануар, 2012, 00:46:19 » |
|
Ajd ne budalite, transmiter pretvara mp3 fajl u radio signal i salje ga na odredjenu frekfenciju koju izaberete sami. Zatim tu frekfenciju nadjete na svom radio prijemniku i pojacate........
Ovo o cemu vi pricate sa pojacalima i aktivnim zvucnicima ce da radi samo ako se umesto transmitera koristi neki MP3 , Mp4 plejer.....
ili ako taj transmiter ima izlaz za slusalice  mada ne preporucujem transmiter (ima zvuk kao AM radio-stanica), sad su se po netu pojavili neki jeftini tjuneri sa usb ulazom, treba samo videti kako ce se pokazati... http://www.kupindo.com/Car-Hifi/9908881_AUTO-RADIO-MP3-USB-MMC-SD-NOVO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lala
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 13 јануар, 2012, 10:10:45 » |
|
 Ajd ne budalite...
ajmo lepo... svaki koji sam imao prilike da vidim je imao audio out. Klasican 3.5mm stereo, kao za slusalice
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
nvladeta
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 13 јануар, 2012, 11:58:23 » |
|
Ajmo lepo, Ako neće da koristi radio prijemnik na autoradiju može i ovako. Transmiter emituje radio signal koji prima neki mobilni telefon koji ima radio i blue toot. Telefon prima preko radija i šalje preko blue toot na blue toot od auto cd plejera koji ima blue toot. Što da se petlja sa radio prijemnikom u kolima kad može i ovako. Doduše malo je prostije ako poveže kablom audio izlaz transmitera sa audio ulazom pojačala.  Bitno je da nemora da kupuje auto radio, može znači i pojačalo ili auto cd sa blue toot, oni se ne kupuju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Pozdrav. Vladeta
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 13 јануар, 2012, 12:29:07 » |
|
Uhhhh, zavrtelo mi se u glavi, zar nije jednostavnije imati radio sa USB ulazom ? 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 13 јануар, 2012, 13:03:19 Joe »
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
|
|