Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 03:01:51 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Brisači - Interval  (Pročitano 1606 puta)
drajgan
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 15 август, 2010, 22:33:44 »

Releji su u pricipu isti, razlikuju se po izgledu i materijalu kućišta.
Zastava je uostalom počela proizodnju svojih modela, nekada davno, po licenci Fiata.
Bitno je da raspored konektora i oznake na relejima odgovaraju.
Kod Telekomovih, crvenih Pandi relej migavaca je četvrtast, u plastičnom kućištu, a releji grejača zadnjeg stakla i prskalice farova nije ni bilo.
Sačuvana
Slobas
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 24 јануар, 2012, 16:00:31 »

Ljudi meni neradi prednji brisač ni u jednom položaju jel moguće da je do releja?
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 24 јануар, 2012, 19:13:42 »

Ljudi meni neradi prednji brisač ni u jednom položaju jel moguće da je do releja?
Vidi, ovo je forum koji su skockali ljubitelji i vlasnici pandi, bilo da ih je ovde "doveo " problem ili cisti osecaj pripadnosti. Ovde postoji neki red, i meni je prosto zao sto nisam administrator jer bih ljudima poput tebe zabranio pristup ovom forumu. Na forumu si par sati i vec si postavio pitanja u tri teme, ne kapirajuci da je osnovni red kad upadnes na zurku da se predstavis, pa onda malo upoznas (teme), pa onda vidis dal se u nekom separeu vec prica o nekim problemima, pa ako se pronadjes onda se i prikljucis . Ako sam propustio tvoje prtedstavljanje u temi koja je za to namenjena , ja ti se izvinjavam.
Aj'mo iz pocetka. Prvo se predstavis , pa u opciji za pretragu pokusas da nadjes odgovore na tvoja pitanja, pa , ako ih nema, onda pitas. Znam da ovo sto sam napisao  zvuci jako grubo, ali .....dokle vise....?????
Sačuvana
Slobas
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 25 јануар, 2012, 13:47:15 »

Prvo....predstavljanje nije obavezno,barem po pravilima,drugo....probao pretragu,odgovora nema,treće....trajaće dok se budeš nervirao jer će uvek neki početnik da uradi isto,dakle bez nerviranja smile
« Poslednja izmena: 25 јануар, 2012, 14:06:29 Slobas » Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 25 јануар, 2012, 14:18:00 »

Ja se izvinjavam,nisam znao da je ovo neka vrta sekte(barem po tebi),mislim inicijacija i sve to....
Nije sekta,barem mi sebe ne vidimo kao takve.Slična pravila osnovne pristojnosti primenjuju se i na večini ostalih foruma
automobilista ili čegagod.
Primera radi naveo bih Ti  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showforum  gde Ti na naslovnoj strani daju predlog-uputstvo kako da se ponašaš.
Mi (nas desetak takoreči)  održavamo ovo mesto druženja otvoreno za sve dobronamerne ljude odaklegod i spremni smo za drugarsko dopisivanje o svakom problemu koji snađe bilo kog vlasnika Pande koji nam se obrati na takav način.
Za razliku od većine foruma,ne smatramo reklamom navođenje  prodavnice ili majstora koji nam je rešio problem.

Robi je možda malo nervozno odreagovao,ali je u pravu što se tiče elementarne pristojnosti jer se ovde vreme ili savet ne naplačuje,ne radimo po učinku na forumu,nego svaki dan pogledamo koga šta zanima,brine,veseli.....
i trudimo se da pomognemo,ali nam prija kad nas se lepo pita.
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 25 јануар, 2012, 15:33:30 »

Upravo. kao sto je IFA rekao, ovde su pravila neformalna yes (nema čekanja po 7 dana za verifikaciju i pristup, da ti dozvolimo da postavljaš slike i postove i ostalih pravila kao na dobroj većini sajtova...) baš iz razloga što je zamišljeno da se družimo, pomažemo i razmenimo iskustva svake vrste, ali opet se neka opšta pravila ponašanja na forumima podrazumevaju, predstavljanje... good a možda i jesmo sektaši pleasantry - Pandaši   lol  lol
 drinks

P.S Koliko gledah neku šemu, nema releja za brisače, možda je osigurač ili je motor brisača kaput  scratch_ones_head
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: