milan01
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #90 poslato: 15 децембар, 2011, 17:45:20 » |
|
Veran-Veran-e, nemam nikakve potrebe da se ubedjujem i raspravljam, niti zelim nekoga da napravim povredjenim, ne dozvoljavam ni da to isto bilo ko meni radi! Sve sto si naveo, mozda je tacno, ne upustam se u to!Nekada sam ja davao enterijere na 50, 60 eura kada sam ih imao po 30ak kompleta na lageru, sada je drugacija situacija i tu nema rasprave- ja sam taj koji formira cene, a tebi ako ne odgovaruju mozes samo to da pozdravis, svidjalo ti se ili ne!To sto si dobio uz enterijer, mogao si dobiti i od mene-nisi trazio, ako su ti potrebni tapaciri bocni i gumeni pod ispod sedista svrati po njih, jer se sa istim gadjam i mislim da su nepotrebni uz enterijer,a nama je uvek malo kada nam se nesto prodaje- daj pa makar i sakupljalo prasinu i smetalo nam,i mislim da je sasvim dovoljna guma koja je jos i kvalitetnija iz Van-a, tapaciri su u svakoj pandi odlicni i trebali bi da se uklapaju sa bojom table, ne da pandica lici na cirkus, dovoljno je sto sedista nisu u istoj boji, a uz sve lakse je izvaditi motor iz Pande nego promeniti tapacir ins. table  ! Toliko od mene, i nema potrebe da promasujes temu, ja se ne mesam u tvoj posao, a radim svoj kako ja mislim da je ispravno! Pozdrav!! @bibazoki nemoj da maltretiras coveka za rukohvate, poslacu ti ih ja(besplatni su), pusti mi adresu pa ti saljem ovih dana, jedino ces morati da smislis neke zabice za montazu posto je nemoguce izvaditi ih iz putnicke pande bez da se ne ostete!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #91 poslato: 15 децембар, 2011, 18:30:33 » |
|
!
@bibazoki nemoj da maltretiras coveka za rukohvate, poslacu ti ih ja(besplatni su), pusti mi adresu pa ti saljem ovih dana, jedino ces morati da smislis neke zabice za montazu posto je nemoguce izvaditi ih iz putnicke pande bez da se ne ostete!
A jel moz' meni dva para zimskih guma, naravno , za djaba....? Evo.....da se ne cimas i placas brze poste, ja cu doci da ih preuzmem!  Usput, i da ti vratim poluosovinu od onog fapa ! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
milan01
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #92 poslato: 15 децембар, 2011, 18:42:40 » |
|
A jel moz' meni dva para zimskih guma, naravno , za djaba....? Evo.....da se ne cimas i placas brze poste, ja cu doci da ih preuzmem!  Usput, i da ti vratim poluosovinu od onog fapa !  [/quote] ..idem da ih izbalansiram samo pa ti se javljam  , a za 1/2osovinu ne brini, kad zatreba trazicu!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #93 poslato: 15 децембар, 2011, 19:58:25 » |
|
milan01 jeste krajnje korektan. Ja sam kod njega pazario pojaseve i dobio nesto vredno za dz. A videli smo se prvi put. tako da...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #94 poslato: 15 децембар, 2011, 22:53:42 » |
|
Ko na Milana dirne, bulja će da mu svirne  (oprostite mi na neozbiljnosti, poludeh od nekog učenja)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #95 poslato: 15 децембар, 2011, 22:57:43 » |
|
milan01 jeste krajnje korektan. Ja sam kod njega pazario pojaseve i dobio nesto vredno za dz. A videli smo se prvi put. tako da...
kolega, pazljivo sa ovakvim izjavama, Evropa je blizu.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #97 poslato: 16 децембар, 2011, 15:05:06 » |
|
Najskuplji obicno bude najpovoljniji.....gepek bez sarki, sediste bez makaza, pojasevi bez srafova...etc!! Nikakva losa namera, samo konstatacija iskustva! Pozdrav  Pa nemozes da mi kazes ovo kad sam ja prosao tako s tobom-90e sedista i stakla,a kad sam ti trazio dasku rekao si +20e,pojasevi +30e..ma daj..toliko od mene.pozdrav i zaboravi sve ovo..
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #98 poslato: 16 децембар, 2011, 15:47:16 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #99 poslato: 16 децембар, 2011, 19:52:48 » |
|
IFA-o pa gde ti je istraživački duh?
Će metnemo katanac ako izgubi ukusa i pristojnosti, a ovako se nadam da ćemo se vratiti na temu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
diskocic
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #100 poslato: 05 јануар, 2012, 14:36:25 » |
|
otisao mi je prednji brisac stakala. Naime, motor radi ali leziste u koje se stavlja brisac je izlizano. Da li imas taj deo i koliko kosta?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
zlimar
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #101 poslato: 25 фебруар, 2012, 20:41:14 » |
|
Prodaja originalnih polovnih i novih delova za Fiat Pandu -Limarija -Mehanika -Trapovi -kompletan enterijer -.............. skoro sve od delova za Vase mecice kao i moja dva, koja se nesto i ne kvare pa moram da prodajem delove  ...a imam i kompletne pande!! trenutno ih je 5,6 kom. za delove i 5 kompletnih! Pozdrav, Milan!! 063/861-3957 Imas li panorama krov za pandu?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mapanda
|
 |
« Odgovor #102 poslato: 25 фебруар, 2012, 21:54:49 » |
|
Moli se neko od starijih clanova da zlimaru odrzi ukratko lekciju o koriscenju foruma...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Go go gooooooooo!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #103 poslato: 25 фебруар, 2012, 23:04:56 » |
|
Moli se neko od starijih clanova da zlimaru odrzi ukratko lekciju o koriscenju foruma...
Ajd' ja cu. Ivane kada nekome odgovaras na poruku, a hoces da njegovu poruku kopiras, onda moras svoj text da kucas, posto kliknes na CITAT , posle zavrsne zagrade [/quote].[/size] U tom slucaju ce citat izaci u plavom prozoru a tvoj text, normalno, ispod tog prozora!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Cika Sima
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #104 poslato: 25 фебруар, 2012, 23:08:42 » |
|
Mapanda. Ako odgovaras na prethodni post kao sto je to robert_s malopre uradio, nije potrebno da ga citiras... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25 фебруар, 2012, 23:12:27 Cika Sima »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|