Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 23:17:18 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Mala molba za kolege....  (Pročitano 662 puta)
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« poslato: 15 новембар, 2009, 15:35:28 »

Ako bi neko mogao da uslika odakle crevo prskalice zadnjeg stakla i električna instalacija za zadnja fabrička putnička vrata izlaze iz karoserije, te kako izgleda taj ugao, tj. gde i kako ulazi u pomenuta zadnja vrata, pa okači fotke ovde, bio bih mu jako zahvalan! Dogovorio sam s električarem okvirno datum za instalaciju pomenutih sklopova, pa da ne moramo da mislimo ili ne daj Bože bušimo nešto, rekoh mu da iskulira, ima ko će da pomogne.

Unapred, puno hvala!
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 15 новембар, 2009, 15:46:29 »

evo slika,imam samo brisač
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15 новембар, 2009, 16:37:30 »

Puno hvala Šuki, još neko da se javi sa fabričkim zadnjim putničkim vratima da vidim i to crevo od prskalice... Inače, imao nekada, ali se uopšte ne sećam kako je izvedeno...
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 15 новембар, 2009, 17:27:29 »

Kuntalo, nemam sliku, ali i plasticno crevo prskalice-ide istim putem, kroz tu crnu gumu. Originalno, iz crne gume u unutrasnjosti Pande (zadnji bocni stub) do proreza u vratima, montirano je crno rebrasto crevo - ko ono za kablove za struju po kuci - samo sto je onaj najtanji tip rebrastog creva. Zadatak tog rebrastog creva je da predupredi lomljenje plasticnog creva prskalice - kod otvaranja-zatvaranja vrata. Krajevi tog parcenceta rebrastog creva su oblikovani tako da upadnu u proreze na krajevima, a samo rebrasto crevo drzi-polukruzni oblik svega sto razvodi. Prskalica pozadi je ista ko zadnja prskalica na yougou, i montirana je u gornjem levom uglu vrata - kad gledas od pozadi. Prskalica se nasteluje da baca na staklo-pomoc srafcigera, kao kod yougoa - odozgo-iskosa. (mislim da je na yougou isto tako). E sad razlika u odnosu na yougoa je sto yougooo ima pozadi u gepeku sa strane rezervoarce za vodu, a Pandojlina rezervoarcina je skroz napred - zajednicka i za prednju i za zadnju prskalicu, samo sto u plasticnoj posudi ima dva motorcica. Jedan za prednju i jedan za zadnji prozor. (Cini mi se da neki Sisley modeli imaju i treci motor za pranje farova?????!!!!!!!! jester )
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 15 новембар, 2009, 19:28:32 »

Hvala Aco, ali treba mi fotka - zbog majstora....
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 16 новембар, 2009, 19:59:14 »

Kuntalo, evo slicica

IZLAZI IZ OTVORA KOJI SE NALAZI ODMAH IZNAD SHARKE ZA LEPTIR STAKLO, A ULAZI U TRECA VRATA OPET U NAJBLIZI OTVOR DO SARKE KOJA DRZI TA VRATA
Sačuvana
kuntalo
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16 новембар, 2009, 20:42:44 »

fan
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: