|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 26 новембар, 2009, 22:24:26 » |
|
Ako neko bude dospeo do Palerma, Neka svrati do ove firme: http://www.pidesi.it/brevetti.htmi neka nam pokupuje ove rukohvate vrata za nase brave (vidi sliku, i poseti link)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bojanvet
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 26 новембар, 2009, 23:52:25 » |
|
Svakako, mislim da ce moja zena i sa ovim da lomi nokte, otvarajuci vrata na pandi? Milan01, da nemas vestacke nokte?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
inspkluzo
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 27 новембар, 2009, 10:04:21 » |
|
Dobro bre ultimativni poznavaoče, gde si i kako si iskopao ove kvake, svaka čast, ajde da vidimo da nam to nekako pošalju pouzećem.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 27 новембар, 2009, 20:22:30 » |
|
Dobro bre ultimativni poznavaoče, gde si i kako si iskopao ove kvake, svaka čast, ajde da vidimo da nam to nekako pošalju pouzećem.
Ja necu, otpor veci brzina manja. I sad jedva navrtim na 210 km-h!!!! Salim se naravno, hteo sam da probam od una da nabudzim rukohvate, ali....eto...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 27 новембар, 2009, 21:00:06 » |
|
Ti-bre Robi, al ti sporo vozis!!!!!!. Ali nije problem pri tim brzinama, ovaj rukohvat - vec negde preko 180-190 Km/h - , pocinje da proizvodi eneormno jak zvuk nemacke - Stuke u obrusavanju, (cca 220 db) - tako da pre nego sto naidjes - svi uz put - zalegnu (popiju atomski sleva), i onda projuris pored - bez ikakvih problema. Napomena - ko montira ove kvake, mora imati u vidu da ce prilikom probijanja preko Brankovog mosta u popodnevnom spicu - i prilikom parkiranja imati citavih 5 centimetara manje na raspolaganju (2,5+2,5) - sto na vozilima kao sto su nasa i poznavajuci stil voznje vecine od Vas (samo Vas gledam) - moze biti problem  .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 02 децембар, 2009, 21:16:16 » |
|
Konačno nameštena uložak,brava sad radi perfektno. :dance1:Koliko kod vas košta izrada kodiranog ključa,ovde kod mene oko 3000din, mnogo je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 03 децембар, 2009, 07:48:53 » |
|
Ja sam platio pre 9 meseci 3500din...Mnogo je, ali to je cena....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 03 децембар, 2009, 14:00:47 » |
|
Ja platih 2500 u jednoj radnji na u Vojvode Stepe, to je najjeftinije sto sam nasao. Inace su mi svuda trazili 40 eura.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 03 децембар, 2009, 14:22:57 » |
|
Podeli sa nama adresu i kontakt te radnje ako može...
U svakom slučaju nije puno ni tih 40€ kada možeš da pretpostaviš koje komplikacije slede ako izgubiš taj jedini ključ koji imaš... To i bravari znaju pa otuda i cena, valjda...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 07 децембар, 2009, 18:32:11 » |
|
ja upravo dodjoh iz n.sada. skoro godinu dana posle kupovine pande odoh ponovo na plac da nadjem svoj crveni i rezervni plavi kljuc. i uspeo sam!!!!  imaju sobu za kljuceve.trazio sam po kutijama sat vremena,minimum...ali sam uspeo da pronadjem. preko hiljadu komada imaju sigurno. sve u kesicama sa serijskim brojevima i svi novi,nikad korisceni. ko god ima telekom pandu a nema rezervne kljuceve sigurno moze tamo da ih nadje!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
darkosim
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 07 децембар, 2009, 19:44:27 » |
|
druze kolika je cena tih kljuceva ako se nadju? i gde se naravno nalazi to mesto u novom sadu daj adresu. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 07 децембар, 2009, 19:47:31 darkosim »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 07 децембар, 2009, 20:52:47 » |
|
pa nema cene. to je moj kljuc koji mi nisu dali kad sam kupio auto. uvezli su 3000 pandi i samo je po jedan kljuc bio u svakom autu. posle nekog vremena iz italijanskog telekoma su im poslali kamion sa svim rezervnim kljucevima . na nama je samo da odemo i po nekom serijskom broju pronadjemo nas kljuc u gomili od 3000 komada!  udjes,kopas,nadjes i ides kuci!!  i pande koje su prodavali dilerima su imale samo po jedan kljuc tako da je velika verovatnoca da je vas kljuc u novom sadu i ako ste auto kupili u nekom drugom gradu! samo im izdiktirate broj motora i dobijete neki kod koji pocinje sa cd,cj,cc ili cf zatim 3 cifre i opet 2 slova. cd 872 ax na primer. verovatno i pise negde po autu ili papirima koje smo dobili uz auto! i to je to!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 07 децембар, 2009, 21:15:03 » |
|
Ja ću ići u N.S. jer sam tamo u Martu i kupio autić . Isplati se. Ako izrada košta 3...3,500 RSD neću potrošiti ni upola čorbe a i prošetam sa Bibom po N.S. Pa čak i ako ne nađem nikom ništa. Barem smo prošetali. Jesi siguran da ti na osnovu broja motora daju taj broj ključa jer sam ja račune i one dekleracije o carinjenju pobacao? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #29 poslato: 08 децембар, 2009, 00:59:01 » |
|
mislim da nije problem. ja imam onaj zeleni papir sa carine i sa njega je lik ukucao mislim br.sasije i dao mi taj kod. onda ides i kopas po kljucevima. i ja sam pandu kupio u martu tako da ces naci. samo budi uporan i dobro gledaj.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|