Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 21:01:43 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Moja Panda kod doktora prvi put  (Pročitano 462 puta)
bole81
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« poslato: 23 новембар, 2009, 18:35:09 »

Pozdrav kolege, preved

Odradio sam prvi ozbiljniji servis moje Pande od kada je vozim, a to je oko 9000 km, kod Doktora u Dobanovcima prosle nedelje. U servis sam otisao zbog konstantnog gubljenja vode iz hladnjaka i zbog potrosnje koja prelazi 8 l/100 km. Pandu mi je prilikom prve postete prikljucio na dijagnostiku i rekao je da je motor ok.

Uradjeno je sledece:

1. zamena hladnjaka
     2. sipanje antifriza Paraflu
     3. zamena svecica NGK
     4. zamena manzetne letve volana (obe)
     5. stelovanje ventila
     6. ciscenje dizni

Delovi su me izasli 7000 dindzi i nabavio sam ih u Beocar-u na Nbgd dok su me ruke izasle 5000 dindzi. Prilikom dalje dijagnostike je utvrdjeno da mi ne valja lambda sonda koja umesto na 0.7 sec salje signal na 3 sec. Jebes ga pomislih ja u sebi  scratch_ones_head.... Bice da problem potrosnje nece biti resen dok je ne zamenim.

Doktor ima samo reci hvale u vezi Marly ulja pa me interesuje da li neko od forumasa sipa u svoj auto to ulje i kako je zadovoljan istim?

Toliko od mene za sada  stinker

Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 23 новембар, 2009, 18:54:14 »

Ja ga trosim vec drugu turu i nemam nameru da ga menjam. Sve pohvale za Marly (ostatak price si cuo od Doctora).
Pozz Aca
Sačuvana
Peckoni
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 27 новембар, 2009, 21:00:14 »

I ja ga koristim od prosle godine (neko ulje sa grafitom ako se ne varam). Motor radi OK, sta reci vise, mada nikad nisam cuo za tu firmu. Valjda nece da skodi. Inace ako ga kupis kod uvoznika daju besplatnu zamenu ulja, bar je tako bilo prosle godine.
Sačuvana

Don't worry, be happy ! 

A vi kako te?
bole81
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 21 фебруар, 2010, 17:11:15 »

Ja sam kod Zeljka u Dobanovcima promenio kaiseve, spaner, semering na radilici i vodenu pumpu. Delove mi je on nabavio i bili su 3850 din dok su me ruke kostale 2000 din.

Vidim da je kolegi pandisti izvesni Zoki uzeo za ovaj isti zahvat 7000 din. Taj post sam video kod teme Majstor Boban.
Treba prijavljivati sve takve kulove koje uzimaju kes na kvarno da se ne bi jos neko prevario i otisao tamo.

drinks u zdravlje
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: