Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 13:02:18 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Ohrid  (Pročitano 665 puta)
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« poslato: 24 новембар, 2009, 17:56:06 »

Ovu temu pisem po 2 put jer 1 put nisam mogao da nakacim slike scare pa sam sve lepo obrisao a sad sam obecao Robiju pa da pocnemo.
Krenuli smo 15 avgusta tacno u ponoc pun rezervoar riba panda i ja. Merio sam onim miselinovim daljinomerom cirka nekih 650km(proverite mislim da je vako). Malko sam vise cepao nekih 120 130 po autoputu i sa neka 3 zastoja stigao za 8 8ipo  sati(ka zmaj).Sat vremena cekanje na granici, oko pola sta na pumpi negde iza Skoplja(sipao sam pun rezervoar pa na 30l benzina dobijes 2 makijata) i nesto manje od pola sata mojoj devojcici se slozilo negde gore kod Kicevo nije izdrzala serpentine pa je morala malo do wca (valjda da baci peglu bad). Dobrafora na granici je to sto je prca lagan pa sam ga gurao ko skejt

Malo je zez u grdelickoj klisuri uhvatila me  kisa srecom posle uleteo neki ludi punto iz Kraljeva i brzo smo posle stigli do granice.Od granice pred brda Kiceva je autoput putarine su ceste al smesne svega nekih par evra za razlikuo od nasih derikoza. E da ima neka blaga nizbrdica posle obilaznica oko skoplja tu je moj prca u punom trku izvuko ovolko

Stigo smo u Ohrid pravac krevet dremka par sati a prca jedobio svoje mesto u dvoristu

Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 24 новембар, 2009, 19:15:03 »

borim se sa ovim ubacivanjem slika nadam se da ce neko  ubaciti poruku pa ce valjda sve ici ko na pocetku.Cene na Ohridu su kao u Beogradu malo nize mada je Ohrid postao najskuplji grad u Makedoniji. Gorivo je naravno jeftinije nego kod nas ima neki bezolovni na 98 oktana extra.Ima svasta za videti mesto puno istorije manastira svega, ljudil jubazni klopa ok, putovali smo svaki dan negde sveti Naum Struga okolne plaze naravno kolima.Videli smo 2 kampa mesta odisu onim vremenom pre 90-ih bio sam klinac kada sam zadnji put kampovao tako da me ta mesta mesta vracaju u onu staru neprezaljenu jugu.Voda je hladna al posle par zaveslaja vec se adaptiras.Tokom celog dana pirka vetric tako da nam nikad nije bilo pretoplo a nocu je cak bilo pozeljno imati nesto na duge rukave.
Nedelju dana kasnije idemo preko cajetine za Sarajevo 3,4 dana kasnije preko Maglaja u Teslic na kavu, Beograd na prenociste pa u Kikindu na koji dan i nazad za Bg. Na cajgeru je bilo nepunih 3000 km a kad sam preracunao koliko smo para dali za gorivo kolko smo goriva potrosili prosek nekih 5l super.Pokusacu jos slika da ubacim ako mi ovo cudo dozvoli pozzz
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 25 новембар, 2009, 07:47:42 »

Odlična tura MC...

Što se slika tiče, vidi da koristiš neki imageshack ili sličan servis, biće lakše...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mirorab
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 25 новембар, 2009, 15:01:12 »

Bravo!!!
Ova  me tura podseti na Daneta i drugara mu (bjbikers forum) koji su bili na Ohridu pa preko Albanije, Montenegra nazad kući:
Ima svasta za videti mesto puno istorije manastira svega, ljudil jubazni klopa ok, putovali smo svaki dan negde sveti Naum Struga okolne plaze naravno kolima.
Videli smo 2 kampa mesta odisu onim vremenom pre 90-ih bio sam klinac kada sam zadnji put kampovao tako da me ta mesta mesta vracaju u onu staru neprezaljenu jugu.
Nedelju dana kasnije idemo preko cajetine za Sarajevo 3,4 dana kasnije preko Maglaja u Teslic na kavu,
Beograd na prenociste
pa u Kikindu na koji dan i nazad za Bg.
Bravo još jednom!!!!
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #4 poslato: 25 новембар, 2009, 23:45:30 »

mc, drugi put bi trebao javiti kad planiras na neki put... prosao si 20km pored mene... da si se javio mogli smo makar kavu popiti, usput bih ti pokazao moj kraj, kraljevski grad bobovac, stare majdane na vodeni pogon, stecke, najstariju crkvu u bosni itd i uputio te na zanimljive alternativne puteve za maglaj gdje bi sigurno uzivao u predjelima kroz koje bi prosao...  Uostalom, da nasi krajeviimaju zanimljive predjele za voznju dokazuje i to sto su zadnje 3 godine citroen klubovi hr, bih, srb, slo, cg imali okupljanja blizu varesa...
tako, bilo koda krene u ove krajeve a ima malo viska vremena i volje nek se najavi par dana ranije...
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 26 новембар, 2009, 22:37:38 »

Zvone ako sad nazimu budem dolazio za Sarajevo eto mene il sad il malo kasnije obecavam biggrin
Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #6 poslato: 26 новембар, 2009, 23:34:15 »

Samo se javi par dana ranije i nikakav problem... bit ce mi zadovoljstvo... a ovdje imaju neki detalji sa citroen okupljanja ranijih godina... http://www.citroenforumsrbije.com/index.php?PHPSESSID=b930cec4b3ec15b18e2b1a9087ed6233&action=tagged;id=305;tag=planinazvijezda
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 27 новембар, 2009, 17:23:37 »

Zvone samo jedno pitanje video sam lance za sneg na nekom sitroenu e sad posto ja poticem iz ravnicarskih krajeva jel moze to tamo gore kod vas bez lanaca? E da video sam neke carape za gume sta znas o tom?
Sačuvana
zvonet
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Panda pod snijegom

« Odgovor #8 poslato: 27 новембар, 2009, 20:11:32 »

moze bez problema, zimske gume i to je sasvim dovoljno. ove slike su ipak visoko na planini a i oni su stavljali bez potrebe...  Cool
za carape sam citao i gledao na tv ali nikad vidio uzivo pa ne znam... moje misljenje da je dobro samo za ugazeni snijeg, a ne kad zapada...  nono nono
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 28 новембар, 2009, 16:39:17 »

oket mora cu znaci neke sunjalice da nazujem na prcu
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: