|
nitro
|
 |
« poslato: 11 децембар, 2009, 00:59:45 » |
|
Zamolio bih vas da mi pomognete,zelim da kupim Pandu na tom placu U Novom Sad,tj. Pande od Telekom Italia. Za prvi auto,preporuke povodom potrosnje i odrzavanja odgovaraju,a sto se tice cene savrseno bi se uklopila u moje sadasnje mogucnosti - budzet,pa ako bi ste mogli da mi pomognete i posavetujete na sta da obratim paznju prilikom kupovine.Laik sam i ne mogu da povedem mehanicara jer sam daleko od NS,cuo sam samo da je vecem broju pandi otisao dihtung glave motora,pa ako mozete da mi kazete kako da prepoznam to,ili da mi preporucite nekog majstora u NS koji bi mi pomogao prilikom kupovine ,a da me pri tom ne odere . Unapred zahvalan 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 11 децембар, 2009, 07:52:04 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 15 јун, 2011, 17:31:16 » |
|
Danas sam bio u N.Sadu na onom čuvenom placu ,kad tamo ostalo nekih 15-ak pandi i to  stanja,,a nove neće nabavljati  .Kažu da su ih prodali oko 8500 komada.Za ove što su ostale za cenu može da se dogovori
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
lala
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 16 јун, 2011, 08:46:12 » |
|
Danas sam bio u N.Sadu na onom čuvenom placu ,kad tamo ostalo nekih 15-ak pandi i to  stanja,,a nove neće nabavljati  .Kažu da su ih prodali oko 8500 komada.Za ove što su ostale za cenu može da se dogovori Pa dobro, sta sad... Obzirom da je za iducu godinu najavljena Panda Mk3, a i da aktuelne pande Mk2 u Telekom Italia (takodje crveni vanovi) ulaze u godine za zamenu mislim da mozemo uskoro ponovo ocekivati slepere. Samo ovaj put sa Mk2 modelom
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16 јун, 2011, 11:20:01 » |
|
[/quote] Pa dobro, sta sad... Obzirom da je za iducu godinu najavljena Panda Mk3, a i da aktuelne pande Mk2 u Telekom Italia (takodje crveni vanovi) ulaze u godine za zamenu mislim da mozemo uskoro ponovo ocekivati slepere. Samo ovaj put sa Mk2 modelom [/quote] Mozda takvu kupim zeni i cerki, ja u to sr**nje ne sedam. Pu, pu, pu, daleko bilo! Mada kad bolje razmislim.....bolje i to nego.....(izvini Gibo, mor'o sam) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 16 јун, 2011, 13:24:17 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16 јун, 2011, 13:28:50 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 16 јун, 2011, 14:13:40 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 16 јун, 2011, 14:30:14 » |
|
Robi Robi, nepopravljiv si... Ajde da nastavim offtopic...
Nova Panda jeste dobro vozilo, isto tako agilno i upotrebljivo kao stara Panda, ali se bojim da je po pitanju pouzdanosti i ekonomičnosti ipak na drugom mestu, ali ne zato što su je Žabari loše napravili već zato što je jednostavno komplikovaniji auto... Pored toga, nedostaje joj ono "nešto" što ima kockasto meče...
Sve u svemu, vožnja nove Pande mi je ostala u lepom sećanju...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 16 јун, 2011, 17:36:58 » |
|
Sve u svemu, vožnja nove Pande mi je ostala u lepom sećanju...
Oko mene sve izdajica do izdajice..... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 17 јун, 2011, 00:29:34 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 17 јун, 2011, 07:31:06 » |
|
Ako mi dođe da menjam Pandu,tražiću Sei sa klimom.Sei nekako izgleda kao da je Lipu zaoblio Pandu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab