Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 21:36:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: PoZdrav :)  (Pročitano 512 puta)
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 16 децембар, 2009, 00:34:22 »

Zovem se Nemanja i u petak bih trbalo da sam u NS,da pazarimo PanDulina  dance1 Saveti vise puta procitani,nauceni,jedino sto se vreme pogorsalo ,ali se nadam da ce se pazariti  biggrin preved biggrin dance1 dance1 dance1 dance1 dance1
Interesuje me da li je ko skoro bio na placu NS group i da li su dobili kakav novi kontigent automobila?

Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 16 децембар, 2009, 08:10:59 »

Pozdrav i srećno!

Nažalost ne znam kakva je situacija u NS-u....
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 16 децембар, 2009, 10:48:25 »

pozdrav Nitro, ponesi u NS metlu i lopatu !!!!
Srecno
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 16 децембар, 2009, 13:01:03 »

bio sam ja pre nekoliko dana u n.s.   pravo da ti kazem,tesko ces naci nesto dobro. sve je probrano,ostale su neke pande koje nisu bas reprezentativne. ja sam sam nekim prijateljima izabrao jednu koja nam se ucinila najbolja ali ni ona nije bas u nekom odlicnom stanju. elem kostaju 1600 evra +prebacivanje na putnicko,atest,sedista ,stakla.... sve te izadje oko 2000.posto sam kod naseg druga milana bio pre neki dan po sedista video sam da on ima neke pande a u putnickoj varijanti kostaju 2000. ako si iz beograda pogledaj prvo kod njega jer je covek probrao kad je bilo vreme i verovatno su bolje od onih iz n.s. ista cena a bolje stanje+ nemas cimanja sa atestom i ugradjivanjem sedista i stakala.
ako pak kupis u n.s. trazi crveni kod kljuc i rezervni plavi. oni ti to nece ponuditi a to ti sleduje ( i znaci puno da ih imas)
srecno!!
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 31 децембар, 2009, 11:39:45 »

Srecna svima Nova godina i novogodisnji praznici,da forum radi i da nas bude jos vise ,sve najbolje  biggrin boast biggrin  dance1 dance1 dance1
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 12 септембар, 2011, 20:44:15 »

blush2 pa sada, da se malo pohvalim  boast
ideja preuzeta od wasilje, kome se zahvaljuljem na savetima  yes , nije bas ispalo kako je planirano i auto nije opran, ali ... pardon
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 12 септембар, 2011, 20:48:24 »

Ne znam o cemu se radi, ali za takav difuzor od starog keca dajem po litre krvi. Javljaj di si pazario!

Ako je akcenat bio na felnama, izvini, ali mnogo su lepse original celicne. Bela boja bas im nije nesto legla! blush2
Sačuvana
veran-veran
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 12 септембар, 2011, 21:19:37 »

a ovu plastiku na haubi.. gde moze da se nadje ?hm-cuci savrseno
Sačuvana
Yoga_NBG
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 30 септембар, 2011, 09:51:06 »

Odkad imam mecku zelim da stavim takav usisnik il neki slican. Gde se moze nabaviti i moze li neki savet oko ugradnje?
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 09 октобар, 2011, 16:11:11 »

Ovako,usisnik je iz Zastavinog programa,stari tip ili stari tip, viđao sam ih uglavnom na modelima 101, a ovaj sam dobio na poklon, kači se sa dve žabice sa zavrtnjima na donjoj strani, nije ništa posebno, ali radi posao  yes

Za vetrobran, naleteo sam na nekog lika u oglasima... Mislim da su od starog tipa stojadina veći i zaobljeniji, ima u UE jedan sa baš takvim na kakve mislis, kad naletim na njega, slikam i pitat ću da li bi ih prodao, mada, kada videh kako su korisni, sumljam... tomato

A sa felnicama je Pandica malo teža na volanu i manje startnija, ali dosta stabilnija u krivinama  yes
 drinks
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: