gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« poslato: 16 децембар, 2009, 13:48:50 » |
|
Drugari Pandisti, zbog povećanog broja zimskih pneumatika na našim točkovima predlažem održavanje prvog zimskog skupa!
Pošto smo veoma demokratična grupa pozivam Vas da svako ovde iznese svoj predlog o lokaciji i vremenu dešavanja gore pomenute zgode kao i pratećim aktivnostima (šumadijski čaj, kuvano vino, pravljenje snežne Pande itd itd... ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 16 децембар, 2009, 14:18:29 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 16 децембар, 2009, 14:56:37 » |
|
Jao, vidi ga Aspirinix! Kad ćeš da spremiš čarobni napitak? Ili ćemo da veslamo? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 16 децембар, 2009, 17:45:34 » |
|
Prvo napitak, a posle veslanje jer ovaj novi Z(L)OBS ne dozvoljava da se pretera sa carobnim napitkom pa posle sedne za volan !!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 16 децембар, 2009, 20:21:21 » |
|
Aj, pa zar caj nije bezalkoholni napitak? Nego za taj skup - ako moze da priceka jos neki dan, ocekujem da mi u narednih 10 dana stigne dijagnostika koju sam porucio jos 5/11, al je bilo nesto zapelo u distributivnom centru Amazon-com-a u Oregonu. Sad imam potvrdu da je krenula ka meni (cuda cini virtuelna US- adresa), al to ce verovatno da se okonca sledece nedelje (carina ovde u BG i sl). Dijagnostika je UIFTech U381, http://www.amazon.com/UIFTech-U381-OBDII-EOBD-Scanner/dp/B000M2LRFI i ima mogucnost direktnog ocitavanja svih kodova iz nasih ECU-a (i iz memorije stalnih gresaka i iz eprom-a - memorije povremenih gresaka koje ne pale lampicu) i takodje ima ocitavanje ``zivih`` parametara dok je motor u radu (broj obrtaja, temperaturu rashladne tecnosti, obe lambda sonde, polozaj leptira, oksizen senzore, MAP, tacku paljenja, dizne, brzinu vozila, cruise control i trista nekih cuda......) Naravno naj sexy je sto se jednim pritiskom dugmeta mogu ponistavati greske u ECU i ako se ponovo jave moze se tacno zakljuciti sta je po sredi i kad se pojavljuje greska. Jos bolje je sto moze da se ugasi orange lampica (OEBD), i sto osim broja greske, na ekranu odma daje i tekstualno koja je greska u pitanju - nema gledanja u knjige skripte i sl. Stvar je koliko sam proverio po internetu nesto sto nam svima treba. Rado cu na skup doneti tu dijagnostiku, pa da vidimo malo sta sve pise u tom ECU. Verovatno bi ta dijagnostika bila i dodatni motiv da oni koji se dvoume - dodju na skup..........Sta ces - otvara se regionalni Panda super-Classic dijagnosticki centar (kasnije u najavi - Chip tunning Centar ).
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 16 децембар, 2009, 21:46:26 » |
|
Šta mislite o suboti posle Božića? Do tada će Aca postati ECU guru  Robi kakva je priča u zimskom periodu sa onom kafanicom kod jezera u surčinskom SC-u?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 16 децембар, 2009, 22:13:56 » |
|
To! Zimski skup je prava stvar.
p.s. A skup za docek?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 16 децембар, 2009, 22:37:56 » |
|
Robi kakva je priča u zimskom periodu sa onom kafanicom kod jezera u surčinskom SC-u?
Jel ti to mene malo ........ ! Pa ce da razapnemo sator ako treba. Pazi , nebi nam bilo prvi put, do duse , da u zimskim uslovima ali sta mari!!!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 17 децембар, 2009, 12:07:46 » |
|
Šta mislite o suboti posle Božića? Do tada će Aca postati ECU guru  Otpada taj termin (09.01.2010.) - Slava, Sv. Stefan..............
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 17 децембар, 2009, 12:18:35 » |
|
Uh, da... Ništa onda, ajde Aco predloži onda neki datum!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 18 децембар, 2009, 08:17:46 » |
|
Sto se datuma tice nisam u mogucnosti da predlozim ni jedan jedini datum: - posto se ne zna kada ce konacno ta dijagnostika da stigne, - a pitanje je da li cu uopste moci da dodjem na skup bilo kog datuma - zbog nekih ranije preuzetih obaveza i nekih neplaniranih dogadjanja, kao i trenutnih poslovnih obaveza.  Za dijagnostiku cu (ako ista stigne do datuma kada se dogovorite) nekog vec da obucim kako se koristi - i dacu mu je da je ponese na skup.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
PandaLover
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 25 децембар, 2009, 21:58:14 » |
|
ja sam za bilo kad bilo gde samo recite 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
ZIKAL
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 27 децембар, 2009, 16:37:07 » |
|
Sto se datuma tice nisam u mogucnosti da predlozim ni jedan jedini datum: - posto se ne zna kada ce konacno ta dijagnostika da stigne, - a pitanje je da li cu uopste moci da dodjem na skup bilo kog datuma - zbog nekih ranije preuzetih obaveza i nekih neplaniranih dogadjanja, kao i trenutnih poslovnih obaveza.  Za dijagnostiku cu (ako ista stigne do datuma kada se dogovorite) nekog vec da obucim kako se koristi - i dacu mu je da je ponese na skup. Aco,ako nije bas velika tajna,koja su to *neplanirana dogadjanja*,koja su se desila,pa ti vise NE ZELIS da prisustvujes skupovima.Bas me interesuje,jer si ti,po mom skromnom misljenju,U REDU covek. Pozz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 28 децембар, 2009, 07:53:22 » |
|
E Žiko ako si mu rekao!  Dođi bre Aco, nećemo ti ništa!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|