Zahvljujući podjednako gos'n Aci, Njemcima i tipu koji mi je prodao sat na otpadu za 4 eura, imam sad i ja istog za preradu. Njemački Kienzle rađen za neki model Ranaulta (mislim da je za Clio) i za sijaset drugih automobila.
Onaj šavabo bio lukav, mora da se gadno namučio, pa nije htio pokazat fotke prerade

Da navuće druge, samo je pokazao prije/poslije varijantu. Vidim da neće biti lako, treba prilično zahvatit i kućište sata, a to znači rastavljanje u prafaktore, da ne upadne prah u satni mehanizam tijekom brušenaj i piljenja i naknadnu zaštitu te rupetine bar samoljepljivom folijom... Pa i instalaciju moram napravit: stalni napon za sat i žicu sa prekidača osvjetljenja instrumenata.
Dakle, trebat će vremena i strpljenja, a da mi ne zijeva prazna rupa, angažirah jednu besposlenu pandu da me stalno podsjeća što treba napraviti

Usput mi je pala na pamet genijalna ideja: držač bidona za bicikle (ona flašica koju stalno cuclaju biciklotakmičari) će poslužiti kao nosač pive

Istu takvu imam već ugrađenu i nosi mi aparat za gašenje (pjena).
Ups, skoro zaboravih: u Rvackoj od 1. sječnja (januara) ljeta gospodnjeg 2010 vrijedi propis po kojem morate i u osobnom automobilu imati i aparat za gašenje. Ne provjeravaju baš, ali mi se par kolega "pohvalilo" da su ih u Istri pendrekonosci razvalili kaznom za "neimanje aparata za sprečavanje vatrene ugroze".