Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 22:05:19 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pandoman  (Pročitano 263 puta)
pandoman
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 10 јануар, 2010, 23:56:13 »

Pozdrav svima. Zovem se Dragan (sa NGBD), vozim Pandu od Mar-09, Telekom crvena licno je odabrao i doterao iz NS, 100000 km, 2003. Nakon 4-5 dana rada, auto je bio kompletiran sa sve putnickim vratima gepeka (sve radi - prskalica, brisac, grejac), atest, registracija... Od tada samo voziiiiiii. Doduse to je drugi auto u porodici, vozi ga uglavnom supruga (sto je otezavajuca okolnost za Pandu), ali i ja je rado vozim narocito po gradu - posle voznje dugo drzi osmeh na licu. Sve ostalo znate: lako ide, opusteno se vozi, lako se parkira, malo trosi... Izgleda da mi je zapao dobar primerak, na vozilu kvarova = 0, primedba = 0, osim gremlina iz prednjeg trapa (kako ga je opisao jedan stariji pandista forumas) koji u krivini vice uuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Forum pratim mesecima, shvatio sam duh Pande classic i duh ljudi sto voze Pande.
Prvi kavar na Pandi bese pre 15 dana: otkaz srednjih i dugih svetala (radi pozicija i ablend), a kako vidim kolega sa foruma ima isti problem, pa da probam da pomognem (u njegovoj temi)... 
Sačuvana

ko se mazze taj se vozi
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 11 јануар, 2010, 16:45:29 »

welcome dragane Wink
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže