|
mc
|
 |
« poslato: 13 јануар, 2010, 10:59:46 » |
|
Moj jedan prijatelj radi kao distributer cini mi se za simex ili Coku nebitno ima ovu novu pandu plin potrosnja sve ok bla bla bla jednom prilikom dok je bio na nbg slomi mu se brava, naravno klucevi ostali unutra nema centralnu ono uzas.Dolazi baja koji ima registrovanu firmu posle neznam kolko cekanja ubacuje neke jastucice na naduvavanje (kao oni za merenje pritiska na ruci) drke drke jedan sa gornje strane jedan bocno nakrivise vrata baja ubaci neku dugacku deblju zicu otvori vrata i za 2 minuta zavrsi posao uze 40evrica i krece na novi posao frka musterija puno a vremena malo,da mali savet usput mu daje ne moras da zaklucavas auto panda se jako tesko krade (misleci na paljenje motora) samo pokupi nesto vredno iz kola.Dal su nekom obijali pandu ovu staru?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 13 јануар, 2010, 11:15:33 » |
|
Mislim da su naše male Kockice totalno nezanimljive za obijače i kradljivce... Eventualno, što kažeš, opasnosti bi bila da se ostavi neka vredna stvar na izvolte...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 13 јануар, 2010, 11:39:28 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
pandoman
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 17 јануар, 2010, 23:27:28 » |
|
Moram da prijavim pokusaj nasilnog otvaranja vrata gepeka. Ovo mi se desava vec drugi put. Verovatno je neki olinjali narkoman - tumarac, koji redja redom po parkingu. Gepek nije uspeo da otvori u ova dva puta, a molim  da ne pokusava dalje - nema u gepeku nista skuplje od 5e. Dovoljno je iskrivljen kruzni lim na bravici (od jaceg srafcigera) i vise ne lici ni na sta. A brava je bila nova...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
ko se mazze taj se vozi
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 18 јануар, 2010, 00:30:53 » |
|
@pandoman Jebiga, kad moram da 'cujem. Ja sam na vrata (crna-TELECOM) stavio žešću pocinkovanu rezu i ELZETT poveliki pa valjda neće. A ima unutra alata. Nije nov, ali da kupujem sve novo, vredi brat bratu 1000 E. Auto na ulici, Bogu na veresuiju. Makar sam uradio sve što sam mogao. Još ga redovno parkiram tačno ispod bandere sa jakim uličnim svetlom...  Zemljo Srbijo, mada i u drugim zemljama ima lopova. Malo toga su Srbi izmislili pa ni lopovluk nije naš patent... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 19 јануар, 2010, 21:25:13 » |
|
Jeste Zoki, nismo mi izmislili lopovluk, ali sudeci po novijoj istoriji ne bi me cudilo da nas i za to optuze... Znas da je gologu.ija uvek prva na..bavala./valjda sam dobro cenzurisao, ne bih da budem prost/. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 02 мај, 2010, 20:02:21 » |
|
Dragi drugari vec drugi put imam posetu od narkica iz parkica.Prvi put mi je razbio prozor na suvozacevim vratima i odneo POLOMLJEN nosac od GPS uredjaja i telefonski imenik i kartu Srbije.Na svu srecu na nagovor moje drugarice koja radi osiguranje ja uzeh osiguranje stakala od 1250 dinara. Dobih staklo od osiguranja i placem za telefonskim imenikom i dalje.Jutros je napao drugi put.Sva sreca da se prozor na vozacevoj strani moze spustiti rukom jer je mehanizam pokvaren pa nije morao da ga razbije.Odneo je prljavu jelensku krpu,flomaster i baterijsku lampu bez baterije!!!!! Vise ni lopovi nisu kao nekad.....kradu budalastine!!!! Izgleda da vise nema sta da se krade u nasoj drzavi pa se kradu PRLJAVE KRPE,FLOMASTERI,AUTO KARTE i TELEFONSKI IMENICI. Pozdrav NARKICU IZ PARKICA!!!! RUKE MU SE OSUSILE!!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 02 мај, 2010, 23:08:43 » |
|
E da ga beš... Mnogo sam osetljiv na ove stvari te bih se ovde zaustavio da ne moram samog sebe da banujem zbog poganog jezika...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 17 октобар, 2010, 15:42:42 » |
|
Neki je smotani tu ordinirao...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 17 октобар, 2010, 16:18:57 » |
|
...da nije neki kljuc za podizanje prozora za slucaj da zakaze lepetrika...imam nesto slicno za kliznu kapiju. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 17 октобар, 2010, 20:44:46 » |
|
Ne znam sta je al jako lepo ulazi i u brave bmw peogeota varburga i renoa i fiata naravno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 24 новембар, 2010, 16:27:23 » |
|
nemam pojma sta je al otključao sam varburga i zaključo pre neki dan uz malu asistenciju šrafcigera 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|