Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 22:04:23 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Za sve vozače ekstra povoljno  (Pročitano 772 puta)
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 15 јануар, 2010, 16:27:18 »

Ćao ljudi!

Prodajem povoljno Blutooth slusalice za mobilne telefone model BH95.To odobrava nasa policija,ja sam u pocetku mislio da mogu i one slušalice koje dolaze uz telefon,ali je moj kum zbog toga platio kaznu 5000 pre dva dana.Cena slusalice je 1.300 dinara.Ako nekog interesuje moze da me kontaktira ili posalje poruku na sledeći broj telefona:064/17-10-143.

Pozdrav svima.
Sačuvana
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 15 јануар, 2010, 18:42:33 »

haha ne verujem, ja bi mu reko "ne moz' to bez kabla!!" lol
joj ljudi u kolikoj sam ja zabludi bio, ja sam mislio da je obavezan "handsfree" a ne "kablfree"...
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 15 јануар, 2010, 22:50:51 »

Čekajte, jel mene/nas neko ovde zeza? Ako nakačim slušalice na telefon putem kabla to mu nije dovoljno handsfree? Mora da bude bluetooth? Mislim da se tu neko gadno zajebao...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
pandula
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

...koji je to auto bolji od moskvicha...????

« Odgovor #3 poslato: 16 јануар, 2010, 00:00:06 »

...Mislim da NAS sve ka.a onaj nesrecni Alvirovic koji k.nja po tv-u,a malko je zaboravio svog majstor Batu ili Bucu (kako vec)... koji je popravljao
kola putem stapa i kanapa i to bas u njegovoj emisiji.On je licno i personalno javno pokazivao sta je "handsfreeee" tj blue tooth aparat pa svi misle da je to
pravi "slobodne ruke".Postoji mnogo nacina da se telefon ne drzi u ruci dok se vozi...primer cicak na mob pa mob na zuluf... jester lol lol :DZar ne?

p.s.
...mozda je covek uvoznik za SRB....ha ha ha!!!
Sačuvana
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 16 јануар, 2010, 09:38:36 »

Čekajte, jel mene/nas neko ovde zeza? Ako nakačim slušalice na telefon putem kabla to mu nije dovoljno handsfree? Mora da bude bluetooth? Mislim da se tu neko gadno zajebao...

Rekao moj kum policajcu da mu je telefon u džepu i da ne koristi ruke da bi pricao telefonom,na sta je ovaj rekao da su te slusalice koje je on stavio stereo slusalice a te su upravo zabranjene,na foru ti na njih možes da slušaš muziku i da ne obratiš pažnju na zvučne signale koje daje vozilo pod pratnjom ili vozilo sa pravom prvenstva prolaza tj.vozila sa rotacijom.Kaže to ti je kao da smo te zaustavili zbog pustanja glasne muzike.Ne sumnjam ja u našu policiju biće tu još 300 kombinacija.

Pozdrav!
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #5 poslato: 16 јануар, 2010, 12:21:29 »

E čekaj Milovane, to je već druga priča! Ranije dok nije bilo bluetooth handsfree uređaja uz telefon su išle obične mono slušalice (slušalica), međutim vremenom kako su se pojavili bluetooth uređaji a mobilni telefoni postali mlatimudijalni uz njih su počeli da pakuju stereo sluške za muziku koje JESU zabrenjene po zakonu.

Sve u svemu, ako imaš stereo sluške jednu podveži da je ne vide OSL a drugu muni u uvo...

Inače, prestao sam da se javljam na telefon dok vozim upravo iz navedenih razloga (ko će sa njima da se raspravlja), trenutno svako može da me sačeka 15-ak minuta dok završim vožnju ili stanem negde... Dok sam bio terenac priča je bila dosta drugačija i tada bih svakako uzeo bluetooth slušku (kao što su i uradile sve moje bivše kolege)....
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16 јануар, 2010, 12:31:32 »

Jeste u pravu si.A pravo da ti kazem najgore mi je kad se raspravljam sa njima za neke gluposti.Ali je njima vrlo tesko objasniti.Nadam se da se slazes.

Pozdravljam te.
Sačuvana
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 17 јануар, 2010, 17:26:42 »

Pozdrav,
koliko sam ja upoznat sa novim zakonom o bezbednosti saobracaja, slusalice koje dobijate uz mobilni telefon su "handsfree" i mogu se koristiti u saobracaju pod uslovom da je SAMO JEDNA slusalica u uhu,takodje i za pesake vazi isto kada koriste mobilni telefon ili neki player,bas zbog ovih zvucnih signala koje neko pomenu.Tako da prica da je bluetooth slusalica obavezna je neistina,ili sam ja i veci broj ljudi u zabludi.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: