Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 22:18:04 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1] 2
  Štampaj  
Autor Tema: Kazne i gospoda u plavom  (Pročitano 499 puta)
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 15 јануар, 2010, 19:57:25 »

Nadam se da nisam mnogo omasio mesto za ovu temu. Jutros mi komsija prica, naplatise mu kaznu zato sto nije imao potpis ( svojerucni potpis vozaca pored slike ) u vozackoj dozvoli. 5 000 rsd! Jao!  E pa eto ja naceh temu a sad ko ima sta da doda...
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 15 јануар, 2010, 20:04:39 »

Veceras, u Beogradskoj hronici gostovao Gos'n ispektor iz drage nam sluzbe, i demantovao ove price. Tri puta je ponovio da novim zlobsom nije predvidjeno kaznjavanje ljudi koji nisu stavili potpis pored slike. Al sta da se radi! Ja licno ne verujem da su ljudi stvarno kaznjavani. Odoh da proverim . Koleginu zenu danas startovali za potpis ali cu sad da se raspitam jesu li joj pisali razglednicu!
Sačuvana
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 15 јануар, 2010, 20:10:52 »

E pa sad ko je tu pametan? Kazu nema korupcije i sve smo ih pohapsili i otpustili ili je neko malko u zabludi?  bad
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 15 јануар, 2010, 23:20:53 »

Dakle,GLUPOST jeste,ali smo svi poverovali.Ipak,to nije pokazatelj naše naivnosti
nego nodraz našeg poverenja u SLUŽBU i dobronamernost službe i vlasti prema biračima iliti prostoj narodnoj masi.
Uostalom,nisu tako davno postavili onaj POSLANIČKI semafor kod skupštine,a nastavili sa platama i penzijskim stažom,plavim rotacijama i sirenama koje slušam po ceo dan u okolini Arene......itd.
Zaključak je da nijedna glupost nekih nam struktura nije dovoljno velika da bi bila neverovatna.
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 15 јануар, 2010, 23:29:28 »

Ako piše POTPIS a ti lepo potpiši i kraj... whistle
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 16 јануар, 2010, 20:58:49 »

Zoki, a sta sa onim sto pise na tarabi, a?
 Wink
Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 16 јануар, 2010, 21:03:29 »

Mala sala, naravno da treba ispostovati ono sto je zacrtano i zapisano,
al narodna je lepo rekla:
Dok je ovaca, bice i shishanja/da sam napisao bez h glupo bi zvucalo, ah taj srpski jezik
pisan medjunarodnim alfabetom/.
Cuo sam i ja demanti na TV, al poznavajuci te i te, verujem da je bilo
i toga, ne bi niko to izmisljao... Cudan smo mi narod.
Prema tome, da ne bi bilo ovo rtfm treba uraditi ovo read
a dotle  drinks
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 16 јануар, 2010, 22:15:36 »

Wink
Piše i na tramvaju BANKA,pa ne možeš unovčiti ček
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 16 јануар, 2010, 22:33:02 »

Wink
Piše i na tramvaju BANKA,pa ne možeš unovčiti ček

Piše i na banci BANKA pa nemoš unovčiti ček jer i na njemu ima mesto za potpis... nono
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #9 poslato: 19 јануар, 2010, 21:37:21 »

Piše i na banci BANKA pa nemoš unovčiti ček jer i na njemu ima mesto za potpis... nono
[/quote]
 lol  lol  lol  lol  lol  lol

Inače, mogu da potpišem da su pripadnici saobraćajne policije u 1 danu u dva navrata inkasirali celokupnu dnevnu zaradu mene i mog kolege (u vidu dnevnica) posle prekoračenja brzine  ( i uspešnih !!!??? pregovora ) po principu 'kazna je  xxxx hiljada RSD i yyy pojena u kjnižici' 'a jel može da ne pišete ništa nego da s dogovorimo...?' Sreća da su poapsili i otpustili sve sklono mitu i korupciji... otišla bi plata...  wacko
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 21 јануар, 2010, 19:29:35 »

1.Ljudi, obratite paznju na oznaku reflektujuceg prsluka. Mora na sebi da ima oznaku
 standarda EN 471, da bi bio odgovarajuci.Svaki drugi je neispravan i kosta 3000,00
novaca/prskluk kosta cca 250,00/.
2.U automobilima sa gasnim izvorom svetlosti/ksenon/ obavezan deo opreme
je i uredjaj za ciscenje farova.
3.Na linku www.prezentacije.mup.rs.gov.yu/usp izaberete-Raspored radarskih patrola i imate raspored radarskih patrola za taj dan, ali... to je samo za patrole koje su
duze od tri sata. To znaci da one blic patrole mogu da budu bilo gde. Ipak, moze i
ovo biti od pomoci.
Ovo sam pronasao sasvim slucajno, ali smatram da ce biti od koristi
pozz
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 04 новембар, 2011, 09:09:43 »

Ode dozvola....

On kaze da je bilo crveno, ja sam prosao na zeleno ali sam morao da stanem u raskrsnici jer je doticni saobracajac ispred mene zaustavio kamion sa prikolicom. Bila je varijanta da se vratim u rikverc, ali ne mogoh od auta iza mene, ili da prodjem napred . Prodjoh napred i onda me zaustavi njegov kolega koji je bio ledjima okrenut i  vracao je u tom trenutku dokumenta nekom vozacu koga je proveravao.

Uzese mi dokumenta, ja nisam hteo da izlazim iz kola, vratise mi dokumenta bez ikakvog zapisnika , i evo juce posle 15 meseci stize mi poziv.
Ima'l neko slicno iskustvo ili savet sta mi je ciniti.
Sačuvana
lala
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #12 poslato: 04 новембар, 2011, 09:30:19 »

Nije bilo zapisnika? Malo mi je to cudno.
Jesi siguran da je poziv zbog tog slucaja?

U svakom slucaju ako nisi nista potpisao, ako nema fotografije mozes da probas da se grbavis. Onda se zakazuju suceljavanja, panduri se jako retko odazivaju, uz opravdani razlog mozes i ti da se neodazoves, pa da probas da ides na zastarevanje. Meni je jednom uspelo
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 04 новембар, 2011, 09:43:37 »

Nije bilo zapisnika? Malo mi je to cudno.
Jesi siguran da je poziv zbog tog slucaja?

U svakom slucaju ako nisi nista potpisao, ako nema fotografije mozes da probas da se grbavis. Onda se zakazuju suceljavanja, panduri se jako retko odazivaju, uz opravdani razlog mozes i ti da se neodazoves, pa da probas da ides na zastarevanje. Meni je jednom uspelo
Zapisnika je bilo ali je napisan ko zna kad i meni nije dat primerak niti sam potpisao bilo sta.
Probacu da idem na " suceljavanje" , ali ima primera kad su sudije odbijale takav zahtev.
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #14 poslato: 04 новембар, 2011, 09:46:43 »

moj matori je uspeo godinu i po dana da odlaze suceljavanje. posle godinu i po  (kad je stigla poslednja opomena da ce ga privesti ako ne dodje) pojavio se na sudu a pandur je rekao da se ne seca ni njega ni tog slucaja jer je bilo davno. sudija se zahvalio obojici sto su se pojavili i to je bilo to.
u pitanju je bilo crveno svetlo.
Sačuvana
Stranice: [1] 2
  Štampaj  

Prebaci se na: