Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 05:29:37 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Kodirani ključevi-bravar  (Pročitano 3371 puta)
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« poslato: 06 фебруар, 2010, 14:55:57 »

Završio izradu rezervnog kodiranog ključa. U Zemunu, ulica 22. Oktobra, kad se krene od Karađorđevog Trga levo, prema Polj. školi, na jedno 150 metara Bravarska Radnja "Ristić". Ima sajt na netu. Koštalo me 2.500 dindži da mi u master ključ ubaci novi čip i radi ko ДОХА. Inače, potpuno nov ključ je 3.500.

Ako nekome treba, preporučujem ga jer je OK. good
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
annta
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 06 фебруар, 2010, 15:24:15 »

ja sam danas u nisu izradio kljuc u dusanovoj ulici u radnji za narezivanje kljuceva cini mi se da se zove SOKOLAC, 1500 dindzi. radi ko sat, probao
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 06 фебруар, 2010, 19:25:30 »

ja sam danas u nisu izradio kljuc u dusanovoj ulici u radnji za narezivanje kljuceva cini mi se da se zove SOKOLAC, 1500 dindzi. radi ko sat, probao

A do Niša samo za putarinu, mostarinu i đumrukanu 2.000 SRD-tour-retour... dance1 dance1

Ma zezam se naravno. U Bgd je sve skuplje pa i usrani ključ. Ali samo sa jednim ključem bila mi zebnja oko srca... yes A sad whistle whistle

I verovatno neću NIKADA ni izgubiti ključ. jester jester
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 08 април, 2010, 21:58:04 »

Pozdrav Pandashima!  Cool
Danas sam i ja napravio nekoliko novih kljuceva. Bravarska radnja "Ristic". Cena je 3500 za kod kljuc, za furgon dodatak 300 a obicni kucni su 100din. Josh samo negde da nadjem dva nova cilindra za brave vrata.
Sačuvana
andrey
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 08 април, 2010, 22:32:48 »

Pomenuti majstor-bravar meni nije hteo da radi popravku brave i sredjivanje druge dve tj. zadnjih vrata; da se 'lepse' zatvaraju... Tada mi rece doslovce 'Nadji ulozak a ja cu ti ga zameniti'!! Rekoh vazi , i zavrsim bravice na drugom mestu...
Sačuvana
Boban
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 31 јул, 2011, 08:49:24 »

Pozdrav.Izgubio sam kljuc od pande [2002g.]Posto je izrada novog kljuca veoma skupa [13000din.]trazim neko jeftinije resenje.Ako neko ima neku ideju ili slicno iskustvo neka napise predlog
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 31 јул, 2011, 09:34:36 »

Svako drugo resenje osim novog kljuca je karabudz, koristi rezervni dok ne skupis lovu i napravi novi kljuc.
Od sada primeni moj sistem, kljuc na dogacki privezak koji se moze okaciti oko vrata i nema vise gubljenja
kljuca. Meni se desilo da sam kljuc negde zagubio u stanu, sebi sam rekao : ako ga nadjes od sad ga nosis
oko vrata. Vise ga nikad nisam zagubio nigde.Mozda Ti je ovo smesno, ali zamisli da si negde u Grckoj i izgubis
kljuc od kola, da se besis od muke. Rezervni nosim odvojeno u koferu kada idem negde dalje na put.
Naj bolje resenje je novi kljuc !
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 31 јул, 2011, 09:44:39 »

Imas u BG nekoliko profi auto - bravara koji mogu da rese tvoj problem sa kljucem za znatno manju sumu. nisi nam dao podatke da li imas karticu sa siframa ili dal imas ikakav podatak o kljucu (broj sa kljuca) ili dal imas plavi, crveni i sl. Od svega toga zavisi i resenje i cena. Jedan od tih bravara ti je u Zemunu, a jedan je u Despota Stefana, pa najbolje da odes tamo i da se iskonsultujes sta i kako. Vazno je samo da ti se resi deaktiviranje imobilajzera a sam mehanicki deo nije ni vazan. Imobilajzer je uparen sa ECU i zato to ne moze svako da dekodira, nego samo ko ima odgovarajuce znanje i opremu......Svakako mislim da nije toliko skupo, ali nije ni jeftno. Svako drugo resenje otpada jer je imobilajzer jako jako dobro napravljen.....tako da .......
Sačuvana
B.D.
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 31 јул, 2011, 10:15:53 »

Ima i ovde

http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=43955&hl=%20kopiranje%20%20kljuca&st=200 .

Pozdrav
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #9 poslato: 01 август, 2011, 07:10:13 »

elem mali off: moj drugar je jednom ostao bez ključa u sred Mađarske, nekako je uspeo da iskombinuje da mu pošalju tamo rezervni i odmah čim ga je dobio je uradio kopiju, skinuo štopaljku, zalepio ključ za onu plastiku i vratio štopaljku... Sledeći put ako ga izgubi biće mu potreban krstasti šrafciger ili kamen da dođe do ključa lol
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
mapanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver

« Odgovor #10 poslato: 18 јануар, 2012, 18:20:54 »

Dragi prijatelji,

sve pohvale za sajt i komentare, uputstva i savete!!! 

Novi sam ljubitelj pande koja je trenutno na dizalici radi velikog servisa, mog i njenog prvog.

I jako sam nestrpljiv da je ponovo vozim, s obzirom da sam je nakon kupovine, koja je bila pre manje od nedelju dana, vozio svega 150 km...

Ono sto mene zanima, ako mozete da mi pomognete, KOD KLJUC!

Dobio sam auto samo sa jednim kljucem i to crne boje, i jednim obicnim za zadnja vrata i metalne prozore sa strane.

Da li je moguce, za koju sumu i gde, napraviti drugi rezervni kod kljuc u slucaju da ovaj prvi i jedini nestane?

Da napomenem, da nemam ni kod karticu ni master kljuc, nista sem jednog koji sada pali!

Hvala puno.  

P.S. izvinjavam se ako prethodne postove nisam dobro razumeo i ako odgovor na moje pitanje nisam pronasao u nekom od postova sa foruma
« Poslednja izmena: 18 јануар, 2012, 18:24:11 mapanda » Sačuvana

Go go gooooooooo!
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 18 јануар, 2012, 19:24:12 »

http://ci.nadji.info/mesto/35227/petko

Samo da znas, nije jeftin, ali zna znanje........
Sačuvana
mapanda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Proffesional Driver

« Odgovor #12 poslato: 19 јануар, 2012, 08:31:13 »

Hvala drugar,

zvao sam jutros, potreban mu je samo kljuc, za 2 minuta bude gotovo i kosta 3500 din.

Nije jeftino ali nije ni skupo u poredjenju sa varijantom da sam izgubio kljuc...

Evo i sajta http://www.bravarpetko.rs/kontakt
Sačuvana

Go go gooooooooo!
dadja
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #13 poslato: 18 јануар, 2012, 17:28:33 »

Ja sam uradio rezervni kljuc u Vojvode Stepe  za 2500 ali ne mogu da se setim koji je broj.
Znam  samo da je negde izmedju dvanaeste gimanzije i Vozdovacke crkve.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: