nele
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 26 фебруар, 2010, 19:04:22 » |
|
hehe taman pao marak idem da ispritiscem sve prekidace koje nadjem zlu ne trebalo, nego na ovoj slici jel ovo deo standardne opreme po novom ZOBS_u tzv rezervni tocak copavac 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 27 фебруар, 2010, 00:21:19 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 27 фебруар, 2010, 13:29:52 » |
|
@nele: jeste, to je deo obavezne opreme funkciju rezervnog točka! (za ex Telekom Italy pande sa plinom, jer imaju krovni nosač, pa mož' da se nabudži... Ima i izvedba za brdsko-planinske krajeve sa mnogo snega i točkići s ekseri, kao i izvedba za majstore - kad imaju sve točkove da prebace alat od gepeka do mesta radova....  ) @robrto_s: bojim se samo da nema dovoljno starih planina i ovaca kakva nam je dežela.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 28 фебруар, 2010, 19:45:48 » |
|
Ljudi, lepo pare u ruke, ko ih ima, put Rumunije, Temišvar recimo, kupiti Pandu i kada se dodaju dažbine Republike Srbije na ovih 4250€ cifra izađe na 5400€!!! Sa sve putem i zajebancijama nije iznad 6k! A u Delti je najjeftinija nova Panda 7500€... Zemlja sa 7 miliona ovaca, tako nas vide izgleda...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 09 мај, 2010, 17:23:00 » |
|
Montiran sklop za usporeno paljenje svetla, radi lepo, ne greje se, medjutim, ja sam ga vezao iza prekidaca za oborena svetla, i dolazi do problema kad probam da ukljucim dugo svetlo. Tada rele u skalameriji pocne da cakce, i svetlo trepce. Shvatio sam da bi trebalo vezati to sve iza releja kratko dugo svetlo, jer kad se ukljuci dugo kratko se gasi, ali problem je u tome sto neznam gde je taj rele, pa mi je potrebna pomoc u vidu saveta ili u vidu sheme instalacije Pande/bolje ovo/. Hvala unapred.. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 09 мај, 2010, 22:21:23 » |
|
Montiran sklop za usporeno paljenje svetla, radi lepo, ne greje se, medjutim, ja sam ga vezao iza prekidaca za oborena svetla, i dolazi do problema kad probam da ukljucim dugo svetlo. Tada rele u skalameriji pocne da cakce, i svetlo trepce. Shvatio sam da bi trebalo vezati to sve iza releja kratko dugo svetlo, jer kad se ukljuci dugo kratko se gasi, ali problem je u tome sto neznam gde je taj rele, pa mi je potrebna pomoc u vidu saveta ili u vidu sheme instalacije Pande/bolje ovo/. Hvala unapred..  Postoji resenje, ali stvarno. Citiram " nahrani svinje i ne diraj dugmice" ( u nasem slucaju zice)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 10 мај, 2010, 19:15:08 » |
|
Slazem se s Robijem ukljucis i ne diras al video sam jos jedno ludo resenje baja je na trabantu odstampao podsetnike i nalepio na volan(upali svetlo zatvori gorivo ugasi zmigavce) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 11 мај, 2010, 17:20:02 » |
|
Ma odstampao sam i ja al hteo sam nesto malo bolje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki