Panda Club Serbia
24 мај, 2012, 22:47:26 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: usporeno paljenje svetla  (Pročitano 1124 puta)
nele
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 26 фебруар, 2010, 19:04:22 »

Da se pridružim...
ja sam prekidac za svetla upalio kad sam kupio auto .....cito sumnjam dal bi sad umeo da ga nadjem di je  wacko blink

Otprilike imamo isti problem, jedino sto znam je da je tu negde napred !!! drinks drinks drinks haha haha haha
Jedino... mene nešto zezo zadnji levi točak, nisam našao temu pa da zakačim ovde

Ko te nije upoznao, taj ne zna sta je propustio!! good good haha fan fan stinker stinker download download lol lol on_the_quiet on_the_quiet pogranichnik pogranichnik bb bb nyam nyam smile smile
hehe taman pao marak
idem da ispritiscem sve prekidace koje nadjem zlu ne trebalo,
nego na ovoj slici jel ovo deo standardne opreme po novom ZOBS_u tzv rezervni tocak copavac Roll Eyes
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 27 фебруар, 2010, 00:21:19 »

Malo offa.
Novi punto sa plinom dolazi sa setom za krpljenje i onim g...nom od kompresorceta umesto rezervnog tocka. Provereno, drugar prekjuce dovezao auto iz salona. I zamislite, doplacuje se 100 evrija ako se auto podize u BG, jer , boze, pa toliko kostaju troskovi prevoza iz Kragujevca do nas. Generalni zastupnik za Fiat nikad nije takve gluposti naplacivao kupcima nego je gledao da pokloni ili alarm ili muziku. Majko Srbijo...nikad nista od tebe.....
Stara planina i dve koze, ljudi , to je resenje, bar dok se ne pokrade ono sto je ostalo..... sorry sorry sorry sorry sorry sorry sorry threaten threaten threaten
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #17 poslato: 27 фебруар, 2010, 13:29:52 »

@nele: jeste, to je deo obavezne opreme funkciju rezervnog točka! (za ex Telekom Italy pande sa plinom, jer imaju krovni nosač, pa mož' da se nabudži... Ima i izvedba za brdsko-planinske krajeve sa mnogo snega i točkići s ekseri, kao i izvedba za majstore - kad imaju sve točkove da prebace alat od gepeka do mesta radova....  jester )

@robrto_s: bojim se samo da nema dovoljno starih planina i ovaca kakva nam je dežela..  sorry sorry
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 27 фебруар, 2010, 22:28:58 »

Dok još nismo otišli u OFF topic  biggrin  biggrin  biggrin
Gledam nešto ovih dana ,zamislite,REKLAME na National Geographic.
E ,u Rumuniji je nova Panda 4.250 eur,Fiat Linea 6.950 eur ...itd...
 angry2  angry2  angry2  angry2 *ebo ih Kragujevac koji NEMAJU!!
Pošto li su kod njih polovnjaci
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #19 poslato: 28 фебруар, 2010, 19:45:48 »

Ljudi, lepo pare u ruke, ko ih ima, put Rumunije, Temišvar recimo, kupiti Pandu i kada se dodaju dažbine Republike Srbije na ovih 4250€ cifra izađe na 5400€!!! Sa sve putem i zajebancijama nije iznad 6k! A u Delti je najjeftinija nova Panda 7500€... Zemlja sa 7 miliona ovaca, tako nas vide izgleda...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 09 мај, 2010, 17:23:00 »

Montiran sklop za usporeno paljenje svetla, radi lepo, ne greje se, medjutim, ja sam ga vezao iza prekidaca za oborena svetla, i dolazi do problema kad probam da ukljucim dugo svetlo. Tada rele u skalameriji pocne da cakce, i svetlo trepce.
Shvatio sam da bi trebalo vezati to sve iza releja kratko dugo svetlo, jer kad se ukljuci dugo kratko se gasi, ali problem je u tome sto neznam gde je taj rele, pa mi je potrebna pomoc u vidu saveta ili u vidu sheme instalacije Pande/bolje ovo/.
Hvala unapred..
 read
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 09 мај, 2010, 22:21:23 »

Montiran sklop za usporeno paljenje svetla, radi lepo, ne greje se, medjutim, ja sam ga vezao iza prekidaca za oborena svetla, i dolazi do problema kad probam da ukljucim dugo svetlo. Tada rele u skalameriji pocne da cakce, i svetlo trepce.
Shvatio sam da bi trebalo vezati to sve iza releja kratko dugo svetlo, jer kad se ukljuci dugo kratko se gasi, ali problem je u tome sto neznam gde je taj rele, pa mi je potrebna pomoc u vidu saveta ili u vidu sheme instalacije Pande/bolje ovo/.
Hvala unapred..
 read

Postoji resenje, ali stvarno. Citiram " nahrani svinje i ne diraj dugmice" ( u nasem slucaju zice) 
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 10 мај, 2010, 19:15:08 »

Slazem se s Robijem ukljucis i ne diras al video  sam jos jedno ludo resenje baja je na trabantu odstampao podsetnike i nalepio na volan(upali svetlo zatvori gorivo ugasi zmigavce) swoon
Sačuvana
jokicm
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 11 мај, 2010, 17:20:02 »

Ma odstampao sam i ja al hteo sam nesto malo bolje...
Sačuvana
bibazoki
Van mreže Van mreže

« Odgovor #24 poslato: 11 мај, 2010, 17:29:34 »

baja je na trabantu odstampao podsetnike i nalepio na volan(upali svetlo zatvori gorivo ugasi zmigavce)

ZATVORI GORIVO ( ko TOMOS-APN ili JAWA STRAWA, ILI MZ-TZ 250)

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #25 poslato: 11 мај, 2010, 21:22:22 »

Živeli cvajtakti!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
Stranice: 1 [2]