obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 30 април, 2010, 15:38:34 » |
|
Registrovao pandaru,sve zajedno sa zelenim kartonom 13440 rsd.Ispred panduracije u Milana Rakica cekao sat vremena na broj(od 07-08h)dobio broj sa terminom u 13-40h.Kada sam se vratio popodne usao sam cak par minuta ranije u kancelariju(ranije se ovde na Zvezdari cekalo po par sati,ovako je mnogo bolje).Sve u svemu nije bilo mnogo cimanja...poz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 30 април, 2010, 15:51:13 » |
|
Heh, slično sam i ja prošao... Došao sam oko pola 7 u pola 8 dobio broj, zakazao za 18h jer sam tako hteo, otišao na tehnički i batica mi kaže da ima još mesec i po dana fore te da ne može da mi pomogne (može se registrovati maksimum mesec dana ranije)... Ebi ga, dižem kredit, ženim se i čekam dete - imam pravo da budem lud, zar ne?
Ali sve u svemu situacija i nije toliko tragična kao što je bila pre... Naravno sve to zavisi od opštine do opštine...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
speed_serb
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 19 јул, 2010, 19:26:28 » |
|
Ako neko treba da registruje pandu predlažem policijsku stanicu u centru, u Majke Jevrosime. Rade dva šaltera i nikoga nema da čeka. Ja sam danas sve obavio za 5 min. Pozz.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Alex
Pandista

Van mreže
BG - Bergamo, Beograd ;-)
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 11 март, 2011, 23:13:50 » |
|
Danas je verovatno postavljen rekord u čekanju na registrovanje vozila. MUP Zemun, stao sam u red u 8.30 a obavio sve u 15.15! Onoliko poniženja građana, nerada, bahatosti i neorganizacije onih rospija sa šaltera se ne da opisati! Radi konstantno samo 1 šalter. Ovaj drugi kako kad. Rade po sistemu "sad ja idem na pauzu od sat vremena a ti radiš". Dodatnu gužvu stvaraju agencije koje donose po 2,3,4...tablice. Ali, nisu oni krivi, kriv je onaj ko je omogućio to sve, ko nije otvorio poseban šalter za njih. Inače, postoje još dva šaltera koja su, naravno - zatvorena. Ono je klasičan primer nerada i javašluka. Gamad. EDIT - Proverio sam koliko je trebalo gospoji da kompletno završi moju registraciju - 9 minuta!Reče da mogu da podignem saobraćajnu za "15 dana". Pošto je ogromna razlika između "15 dana" i "15 radnih dana" upitao sam je da li se odnosi na radne dane a ona reče "Paaa...uglavnom"  Tamo treba gvozdenu metlu pa počistiti, ali nažalost, zaštićeni su kao polarni medvedi. Inače, dobio sam i ja tablice bez kvačica ili ludih kombinacija tipa WĆ, ČX, ŠĐ... 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 12 март, 2011, 10:11:41 Alex »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 12 март, 2011, 07:14:11 » |
|
U Novom Sadu je takodje guzva, rade na 5 saltera, od agencija primaju maksimalno 2 registracije. Registrovao sam auto 10.03.11, cekao sat vremena,otisao sam u 17.30 uzeo broj i zavrsio u 18.30 h. Ujutru je velika guzva, iako MUP radi od 7-21 h. Imao sam srece i dobio tablicu bez slova sa kvacicama. Primetio sam da je mnogo veca guzva za dobijanje saobracajne dozvole,ide veoma sporo i ceka se satima. Ne kapiram u cemu je fazon, das parir, licnu kartu i podignes saobracajnu. Valda je dugo traze,jer ima jako mnogo saobracajnih po koje ljudi ne dolaze, posto se nezna kada ce biti gotova, kazu za 3-4 nedelje. Pozdrav 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 29 септембар, 2011, 07:36:35 » |
|
heh, nestadose odgovori koliko je ko platio reg u poslednje vreme. Mene cekaju nove table, saobracajna, nalepnica i svi haraci. A ne stizem da odem do sup-a, ima li guzve kakva su iskustva? Koliko ste u bg placali tuto kompleto?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 29 септембар, 2011, 13:33:17 » |
|
Nove tablice,nalepnica,saobracajna i haraci 14430.din. u aprilu mi je bila registracija...ja sam sa Zvezdare,tamo ima guzve najvise ujutru i uvece...ja sam dosao oko 14h i cekao 1h i 45min,nije strasno prodje ako ima zanimljivih likova i ako bude neka svadja kao kod mene 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 29 септембар, 2011, 19:19:29 » |
|
Bio sam danas, to je ta cifra + tehnicki pride. I pokusao sam da desifrujem one uplatnice pola cuke i ne ide. Izgleda sam piglu ili je namerno tako napisano... Smejao sam se kumu koji inace radi na faxu, mislim pismen covek, sto je platio da mu popune, a sad cu ja da platim 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 29 септембар, 2011, 20:29:37 » |
|
Euromaster , agencija u Batajnici. Za pandu je konacna cifra oko 16400 din, moze i na rate , s tim sto mora da se ode do banke i tamo se deponuju cekovi. Tehnicki je kod njih formalnost i ulazi u tu cifru od 16400. http://www.euromaster.rs/sr/component/content/article/63-batajnica/75-tsbTrazite Saleta i ako vam se on javi, slobodno se pozovite na Roberta sa foruma MOJA LADJA.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
veran-veran
|
 |
« Odgovor #24 poslato: 30 септембар, 2011, 20:20:54 » |
|
hm.. beograd.zlatna provincija..ravno 14000 mene kostalo pre 15tak dana.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 05 октобар, 2011, 21:23:45 » |
|
Hvala Robi. To mi je malo daleko jer sam na medaku. A juce nadjoh na soferci bas njihovu vizitku iz V Stepe.  Eto slucajnosti... Imam jos sedmicu da se frknem do njih. I da, u bg je sve mnoogo skluplje, istina.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 06 октобар, 2011, 07:25:19 » |
|
Hvala Robi.
Nema na cemu! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 06 октобар, 2011, 10:44:27 » |
|
ja kad sam registrovao pandu ove godine otišao u SUP Beli potok (to je na avalskom putu, 3km od obilaznog puta prema Avali) Čekao dva sata da predam... Kad sam se posle 3 meseca setio da idem na more i da mi treba saobraćajna odem tamo a ono... NEMA ŽIVE DUŠE (negde oko 16.15, odmah posle posla) Problem je bio što nema ni moje saobraćajne, ostala zagubljena u SUP Voždovac, pa sam morao tamo po istu. Opet čekanje od 2h... Al smo zapalili na more već sutradan i sve zaboravili!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Vlajko
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 14 октобар, 2011, 07:25:59 » |
|
Registrovao, cca 16.200. Uveli su neku foru od 01.10. da agencije sad vise ne uzimaju svoj % tj zaradu od osiguranja vec su je limitirali na valjda 5%. Tako ti ja natrcim na pedalu gde agencija trazi 2000 za svoju uslugu  A usluga je popunim ti formulare, a u sup idi sam. Mozemo mi ali onda nam daj ovlascenje iz opstine, citaj plati jos, cekaj red itd Odem do supa, tamo ima amss, da platim teti da mi popuni formulare, kaze ne moze bez tehnickog. I tako svratim do prvog usput - sta moze, moze sve. Uradio teh, popunili mi papire i kod njih platio sve. U supu vozdovac oko cuke vremena cekanja, nije strasno.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|