Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 06:04:14 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Cilindar Brave Vrata  (Pročitano 1280 puta)
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 09 април, 2010, 19:51:37 »

U AP Sportu nemaju i nikada nisu imali cilindar brave vrata za Fiat Pandu 2002god. !!!  threaten

Vec sam pognute glave sav budjav izasao iz radnje. Ali cim sam ugledao svetlost dana kroz glavu su mi proletele reci cuvenog Ace sa Dorcola, ne secam se bash tacno recenice ali sam zapamtio par reci "...cilindar brave... Fiat Uno..."
Savrsheno se uklapaju! Cena je 1790din. U pakovanju je 5 cilindara, 2x za vrata a ostali su najverovatnije za paljenje, gepek i poklopac rezervoara...

Na levoj strani su stari cilindri zajedno sa improvizovanim kljucem koji koristim vec nekoliko dana...
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 14 април, 2011, 09:12:32 »

moja panda nema cilindar levih vrata.  u n.sadu mi je lik dao cilindar i rece mi da to mogu i sam da nabudzim ali da je bolje da odem do nekog majstora.
odem ja do 29-og kod petka kad mi covek lepo rece da mi je to cilindar od punta. ne pasuje kljuc od pande.
evo vrtim telefone od svih radnji sa fiat delovima i niko nikad nije imao samo cilindar. prodaju samo 3 brave za pandu u kompletu. 3900rsd.
ne znam jel pasuje cilindar od onih bocnih zastora koje skidam .
 zna neko??
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 14 април, 2011, 10:45:50 »

Ima Milan to sigurno.

A koliko se sećam mislim da možeš iskoristiti i bravicu sa strane. Valjda je Zoki to budžio a možda je i Miro...
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 14 април, 2011, 17:44:20 »

Budžio sam, ali samo one tri bravice pozadi. I to ne cilindre, nego polugice i jezičke i to... Oko vrata ništa nisam čačkao osim što sam podmazao klizače u vratima po kojima klizi staklo.

Inače, ključ kojim otvaraš vrata i startuješ mašinu nije isti kao ključ kojim otvaraš one tri bravice pozadi. To sam siguran. Tako da ne znam da li baš pasuje.

drinks drinks
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 14 април, 2011, 18:21:12 »

evo razmontirao sve 3 bravice i bravu na vratima i nemaju nikakve slicnosti.sad bas ne znam sta cu da radim...   blink
Sačuvana
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 14 април, 2011, 20:23:21 »

To sam i ja imao problem,naručio komplet bravicu od vozačevih vrata od Milana ,onda odneo bravicu da je prepakuju na moj ključ(nekih 500-600 dinara) ,zamenuo je za 10 minuta i  dance1 dance1 dance1 dance1 dance1 dance1
« Poslednja izmena: 14 април, 2011, 20:28:08 šUKI » Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 14 април, 2011, 20:33:42 »

nema druge.
'bem ti,juce sam bio kod njega   biggrin
Sačuvana
Boban
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #7 poslato: 30 јул, 2011, 09:22:42 »

Izgubio sam jedini kljuc od pande(2002g).Posto je kljuc kodiran,imali neko drugo resenje osim da dovodim bravara da mi narezuje novi kljuc(neznam koliko kosta)?
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 30 јул, 2011, 09:35:43 »

Ako imas karticu sa brojem kljuca, mislim da moze kod bravara po kartici da se nareze ili u ovlascenom servisu (kazu da je dosta skupo)...ili da uz taj broj, na placu u NS da vidis da li nekim slucajem mozes tamo da nadjes svoj masteri i jos jedan rezerni plavi  kljuc u onoj gomili koju oni imaju, ako nisu pobacali...
postoji i resenje da se uradi immo off kod nekog od majstora koji barataju autoelektronikom, ali toliko cimanje i takodje doosta skupo...
Kljuc je kodiran tako da ne moze samo da ti nareze kljuc, mora i taj kod da usnimi u njega... suicide_fool
P.S reci odakle si pa da se pita jos neko za pomoc
« Poslednja izmena: 30 јул, 2011, 10:04:30 nitro » Sačuvana
B.D.
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #9 poslato: 30 јул, 2011, 13:04:52 »

za Bobana

Pogledaj malo na forumu  http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?act=idx .

Tamo je bila citava jedna tema o tome, covek sa Dusanovca ima to nesto za kodiranje i da moze za pandu.
I sto je najvaznije, mnogo povoljnije nego kod bilo kog bravara. Samo, moras da precesljas tamo forum, ne secam se tacno gde sam to video.

Sačuvana
B.D.
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #10 poslato: 31 јул, 2011, 10:09:45 »

Nasao sam temu koju sam vam spomenuo, pa koga interesuje

http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=43955&hl=%20kopiranje%20%20kljuca&st=200 .

Pozdrav
Sačuvana
bobancharlie
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #11 poslato: 08 септембар, 2011, 08:38:31 »

Narode, hvala!!!  preved
Rešen problem!!!  ok
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj