|
NiniBEE
|
 |
« poslato: 04 март, 2010, 18:58:11 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bojanvet
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 04 март, 2010, 21:28:47 » |
|
Ja Radio Index ceo dan, a na njemu je uvek ista muzika, valjda zbog autorskih prava!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 04 март, 2010, 21:39:30 » |
|
Ja sam malo stariji cika, neobicnog muzickog ukusa, ali evo grupe ciji sam ja jedan od osnivaca, a sada moji drugari iz detinstva i dalje prangijaju, uglavnom po klubovima i na Forrest-Festu, a ja ponekad gostujem - kad me pozovu na binu i kad sam prisutan: http://www.myspace.com/woodpeckersnbg45
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 05 март, 2010, 08:20:44 AcaDorcol »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 04 март, 2010, 22:18:21 » |
|
MFM radio u kući 100% (izgubio u selidbi daljinski za radio pa ne mogu da promenim stanicu već godinama) a u autu isto MFM skoro 100%. Inače, Zeppelin for ever. Oni su udarili temelj pravom rocku... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 04 март, 2010, 23:40:00 » |
|
sve što vole mladi, sredovečni i stari pod uslovom da je sa električnim gitarama i bubnjevima i sličnim instrumentima (može i poneka rege truba da upadne...) bitno je da ima energiju, smisao i duh... kao npr KUD Idijoti ili senzibilitet kao npr Hendrix ili ludilo kao npr rani Pink Floyd ili sve to kao npr LET 3 jedina iznimka je par velikih hitova tipa 'nije meneeeeeeee ubilo oraaaaaaanjeeeeeeeeee' ili '...Mara čila vedra, igraju joj nedra...' (više zbog bedara nego zbog nedara) kad me odvuku u kafanu i daju mi da pijem alkoholna pića
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 05 март, 2010, 08:31:13 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 05 март, 2010, 08:48:55 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 05 март, 2010, 08:55:06 » |
|
E da, među mojom generacijom je postala opet popularna ona muzika iz 90tih, onaj tzv. dance. Tako da sada kada malo potegnemo uglavnom pustimo nekog Dr. Iggy-a, Dee Monk, Energiju, one cigane Đoganije i slično... Bem li ga, ne znam zašto, valjda neka nostalgija za tim vremenom kada smo bili deca...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 05 март, 2010, 12:49:37 » |
|
Divlje jagode-motori Rihard Wagner-marš valkira zato su mi izvadili muziku iz auta-pravdaju se bezbednošću
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
drajgan
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 05 март, 2010, 15:03:13 » |
|
Gajde, irska i škotska
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 05 март, 2010, 18:19:22 » |
|
Samo za ljubitelje i ostale forumaše!!! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 05 март, 2010, 22:08:39 » |
|
Muzika....uh ja sam odrastao na raznim rok i bluz stvarima...na primer Rory Galager, JJ Cale, Clapton, BB King,..od grupa Omega, Jetro Tull , itd. Omiljena muzika za laganu voznju neki lik koji se zove King, ima glas kao Elvis, a za ostru i brzu voznju naravno Deep Purple. p.s. nedavno probah ono... Sono Italiano i auto trosi manje kad cuje zvuke rodnog kraja pozzz
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06 март, 2010, 16:24:43 » |
|
E da, među mojom generacijom je postala opet popularna ona muzika iz 90tih, onaj tzv. dance. Tako da sada kada malo potegnemo uglavnom pustimo nekog Dr. Iggy-a, Dee Monk, Energiju, one cigane Đoganije i slično... Bem li ga, ne znam zašto, valjda neka nostalgija za tim vremenom kada smo bili deca...
C c c  Siguran znak da si pred zenidbu. Na svu srecu, Jeca ,dete,  zna sta su prave vrednosti.Sansa za tebe jos postoji !!!  Ja se jos uvek palim na Floyde, cepeline , Whitesnake. Ali , moram vam odati jednu tajnu: Palim se uzasno na nju, tj njih dve......mada mnooooogo vise na ovu prvu:
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
NiniBEE
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 07 март, 2010, 01:16:30 » |
|
 Evo jedne fine liste  (nije konačna - još uvek je formiram) sa B-92FM. Ako niste koristili ovu uslugu da znate. Registrujte se (naravno besplatno) i formirajte listu po sopstvenoj želji - baza je stvarno velika. Naravno može se formirati više lista koje kasnije primenjujete u zavisnosti od situacije etc. Konkretno evo pomenutog primera. Nadam se da će većina uživati. Pozdrav!  Link: http://www.b92.fm/_player/flash/B92FMPlayer.php?uid=96136&playlist_id=55682&playlist_type=1
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 07 март, 2010, 11:56:18 » |
|
Kad je po mom izboru(i kad me ne mrzi) obicno bude Knofler mozda Floyd al najcesce ujutro pustim radio S i jutarnje razgibavanje.Sto se tice posla posto nam je radio crko ustvari radi samo na +35C i vise, slusamo kasete ej, jedno vreme Ekv (ljubav) i riblju corbu (prica o ljubavi obicno udavi) nekoliko puta na dan.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|