Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 07:53:02 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: katadiopteri  (Pročitano 1192 puta)
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 04 март, 2010, 20:37:11 »

Zna li neko, sme li po zakonu da se na zadnje branike nalepe katadiopteri (macje oci) oni kao na biciklu?

Parkirao sam pre neko vece u bas mraku i kad sam se vracao crvena Panda se ama bas ne vidi, tek na par metara kad pridjes. Tako mi i pade na pamet, za ono ne daj boze, stanes negde na putu i niko te ne vidi...

poz,
Sačuvana
drajgan
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 22 март, 2010, 11:32:24 »

Katadiopteri već postoje i  ugradjeni su u stop svetla.
Sačuvana
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 22 март, 2010, 23:00:59 »

Ima valjda i nekakvo parking svetlo. Negde na forumu sam pročitao da za njegovo aktiviranje služi ono malo dugmence pored kontakt brave ali nikada nisam pokušao da ga aktiviram. Mada nije loše kada je totalni mrak  yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
boki01
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 23 март, 2010, 10:45:44 »

Kad je ključ u nultom položaju, stisneš to dugmence i vratiš ključ u nazad za još jedan položaj (suprotno smeru kazaljke na satu). Tada ti se upali pozicija, a ključ možeš da izvučeš. To je fora koju su počeli da ugradjuju kod Una tamo negde 1983. godine i od tada to imaju svi Fiati. Inače, praktično je kad se po mraku parkiraš negde pored puta van grada, gde nema ulične rasvete.
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 24 март, 2010, 09:08:10 »

Može biti problem ako staviš trouglaste katadioptere,jer su rezervisani za priključna vozila.Ako namestiš one male
četvrtaste za biciklu,mogu samo da Ti se smeju  jester  jester  jester  haha  haha  haha
Sačuvana
Vlajko
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 24 март, 2010, 20:39:52 »

Ma znam i ja da je ruzno & smesno, ali se stvarno u mraku jedva vidi. A za to svetlo sam zaboravio mada je neko o tome vec pisao ovde.
Imacu na umu samo ne znam koliko trosi ako ostane celu noc recimo. Ali za ono ne daj boze zaustavljanje radi posao.
Sačuvana
obrad1981
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

Pandara

« Odgovor #6 poslato: 25 март, 2010, 12:25:54 »

Danas sam video scenic-a sa katadiopterima na zadnjem braniku u gradu...
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: