Pozdrav svima. Evo i ja postadoh pandas

a zovem se Ivan, iz Beograda.
Ovo vozilo mi treba za brdovite predele pa sam zato i kupio 4x4. Doduse bila je Niva u opticaju ali MNOGO trosi. Tako sam se odlucio za ovog cicicu

koji je 87god (jos malo pa stariji od mene), 999ccm i presao 140000. Boja je trula visnja.
Za sada cini mi se da trosi oko 8l/100km. Cim sam ga kupio morao sam da predjem sa njim 200km da bi dosao do zeljene destinacije

tako da mu je i to bio mali test izdrzljivosti, s obzirom da ga je prethodni vlasnik vozio samo u lokalu. Sad ide sredjivanje kod majstorka pa ce se valjda smanjiti potrosnja kad se servisira karburator.
Posto je ovo 4x4 primetio sam da ima lufta na zadjem kardanu pa i to mora da se "malkice" sredi, al nema veze.
U svakom slucaju, mogu reci da sam zadovoljan. Totalno je simpa! A i odradjuje posao za koji je namenjen.
Kad sam dosao odma sam probao pogon na sva 4 tocka i to vuce ko nezdravo. Isao sam po takvom blatu da tu ne bi mogao ni traktor da izadje

Al najludje od svega je to sto kad sam ga dovozio nisam smeo da idem preko 70 jer je osecaj kao kad ides 160 sa nekim novijim kolima xexexexe, znaci ludoooo. Kao kad se puz vozi na kornjaci..... Xixixixixi
I dosta je bucan. Verovatno mora sve to da se sredi i utegne pa ce biti bolje.