Kuća - posao - JAKO!!!! -- samo još jači su likovi koji ovo slušaju sa "Milinom" i padaju u sevdah. Pobegli ljudi iz Bosne al Bosna iz njih teško i nikako. Samo ni mi Srbijanci ništa nismo bolji - isti indijanci. PIH - Uvredi indijance. Ustvari ne treba porediti doboljno je SRBI. Najbolje nas je opisao Arčibald Rajs u zaveštanju "Čujte Srbi čuvajte se sebe". Ko nije neka pročita i ako mu nije jasno valjda će mu se popakovati kockice. Al ni za ovo ne garantujem - izgleda da smo takvi kakvi smo - "čipovani" ili šta već.

Izgleda da smo mi narod koji se uvek smeje. Ili od srca ili od muke. Smejemo se uglavnom "ko lud na brašno". Ovo je strašno. Ja bi najviše voleo da ne znam ni ko je aktuelni predsednik države a kamoli dalje do lokala. Ali šta ću - prokletstvo života u srbiji. Međutim postoji nešto u Srbiji što bi izgleda mogli jedino da objasne psihijatri. A to je sa jedne strane nezainteresovanost za promene onih koji ne učestvuju u izborima a sa druge strane oni koji učestvuju mahom glasaju iz inata. Postoji jedno pravilo - neizvesno je da li će se čovek baviti (zanimati) politikom ili ne, a sa druge strane sasvim je izvesno da će se ona (politika) baviti njime. I citirao bih nekoga koga sam cenio i podržavao za njegovog života a sada nažalost imamo samo njegove poruke.
"Да смо, свако у свом окружењу, исправљали оно што је погрешно и погрешне људе заустављали на њиховом путу, да смо их спречавали да чине лоше ствари, не би се
те лоше ствари дешавале." Др Зоран Ђинђић (1952-2003)