|
dejan
|
 |
« poslato: 31 март, 2010, 12:12:20 » |
|
Ne znam da li je neko vec pokrenuo ovu temu , malo sam proveravao po forumu ali ne videh pa ajd da pitam. Znaci nase mece trosi bezolovni , a kvalitet goriva naravno utice i na portosnju , pa pitam gde u Beogradu sipate gorivo i kakvi su vam kriterijumi o kvalitetu .  . Hehe ja trosim polako svoj prvi rezervoar koj sam natankovao na MOL-ovoj pumpi , ijos ne znam oce li biti pssssss  kada otvorim .
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 31 март, 2010, 12:19:41 » |
|
Ja tankam na OMV (kod šiptara, što bi neki rekli)... Nekako mi je ta pumpa odmak usput, a sada sam sa kombinovanom vožnjom uspeo da namestim na 6.2l/100km... Pored OMV-a, jako rado sipam na Lukiol-u pa zatim na ELP-u a ni Eko nije loš... Izbegavam JP-ove pumpe kako god mogu... Panda mi je jedared trošila 8.5l/100km i to je bilo baš sa JP gorivom...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 31 март, 2010, 13:44:27 » |
|
Ja tocim na AVIA-I,cuh da je tamo najkvalitetniji bezolovni.Slap izbegavam nasiroko i JP...Mada svi oni kupuju isti benzin,ko ce ga znati...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Na mreži
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 31 март, 2010, 13:48:44 » |
|
Isti benzin ali ga različito krste!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
Sinnerman
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 31 март, 2010, 16:56:35 » |
|
Ja sam do sada samo na Lukoil-u, josh uvek nisam skupio hrabrosti da probam nesto novo. Dok sam vozio caletovog Yuga par puta sam se zeznuo pa sam tocio na nekoj privatnoj pumpi, nisam znao da benzinac tako lako moze da se pretvori u dizelasha... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 31 март, 2010, 17:55:30 » |
|
LukOil. JP prevaranti ga em krste, em kradu. Već duže vreme sipam za hiljadarku kad mi se upali lampica. Nekim čudom, na JP ta hiljadarka je 2/8, a na LukOil-u 3/8 pokazivača goriva.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 01 април, 2010, 12:22:12 » |
|
Drage i poštovane kolege, uvoz derivata je još uvek zabranjen.To znači da svi prodaju benzin iz naših (mnogobrojnih)rafinerija. Trgovci sipaju farbu i još neki "ornel"i to je to. Jedini izuzetak je EURODIESEL euro5 koji se uvozi jer se u Srbiji ne proizvodi.Kažu da je MOL najbolji. Što se "našeg"bezolovnog i bezdušnog tiče,sipao sam kod onog na Dorćolu do skoro,ali sada sipam kod dejtona.Tamo trenutno najmanje kradu.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 01 април, 2010, 17:29:36 » |
|
Nekako mi prca najvise voli Elp al kad ne stignem tamo Lukoil samo ne nis
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 01 април, 2010, 19:40:11 » |
|
Danas mo se upalila lampica za rezervu , svratimdo elpa sipam za 500 dindzi i prodjem brdo kilometara po guzvi do ponovnog paljenja lampice a auto ide ko lud . Ok mi elp izgleda 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 01 април, 2010, 22:40:34 » |
|
Sipam i ne mislim... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 01 април, 2010, 22:49:48 » |
|
Ja mogu da kazem sto se tice plina da je najkvalitetniji na ELP-u, ok je i Lukoil, a ovo ostalo tu i tamo. Eko je krs a ni MB nije mnogo bolji. Za manje pumpe stvarno ne znam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
jokicm
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 02 април, 2010, 12:03:19 » |
|
Uvek sipam na ELP-u, i potrosnja je ispod 6l, tako da sam zadovoljan. Nisam probao nista drugo, jer sto menjati nesto sto je dobro, bar za sada.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Speedy
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 04 јун, 2010, 10:00:21 » |
|
Da li je ko sipao ovaj novi Euro bezolovni sto ima po pumpama da se uzme? Skuplji je za oko 7~10din ,a pumpadzija kaze da auto pici ko lud...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dadja
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 04 јун, 2010, 14:29:55 » |
|
Sto se tice plina mogu da pohvalim Univerzum kod palvog mosta. Benzin je svuda isti jer pumpe moraju D2 i Bezolovni jos uvek da nabavlaju od Nis-a, jedino se evrodizel, taj evropremijum i gas uvoze . Bar su mi tako rekli momci koje imaju svoje pumpe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
terzin
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 04 јун, 2010, 20:54:51 » |
|
malko sam dalje od vas ali evo da se ukljucim tankujem uglavnom na pumpi europetrol u senti  gas je 53 dinara i na sipanih 20 litara dobijete soljicu kafe za poneti i predivan osmeh madjarica:))) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|