Panda Club Serbia
13 фебруар, 2012, 05:20:31 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Stafetna predaja Pande  (Pročitano 590 puta)
pandit
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 17 новембар, 2010, 23:12:15 »

E Roberto, ne bojim se ja za Acu. Znaš kako ono ide: "U ruke Mandušića Vuka je svaka puška ubojita".
Sačuvana

Uvijek gledaj vedriju stranu smile
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 18 новембар, 2010, 07:13:14 »

Ma, koliko sam ja upoznat, najveci problem kod njega je taj sto ima lim od limenke za colu, pa se obija pomocu sarafcigera i to tako da taj lim nikada vise ne mozes ispraviti i ofarbati da se ne pozna. Popravak u derikoza firmi kosta ko Sv. Petra kajgana, tacnije ko 10% vrednosti novog auta. Sve ostalo verovatno funkcionise po istom principu. Videce se to vrlo brzo.......
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 18 новембар, 2010, 07:20:07 »

Kad mi Giba otvori Punto Classic sekciju mogu dati detaljnu proceduru oko procedure Staro-za novo, a to je veeeeelika golgota, i gomila veoma veoma neprijatnih i retkih prijatnih iskustava. Lokalni monopolista je preterao u mnogim stvarima, a radnici mu se ponasaju kao da su pagode, pa svi moraju da im se klanjaju. Bilo je i malo napusavanja osoblja, cisto da im razbijem tisinu njihovih stranacki dobijenih radnih mesta, a cini mi se da ce praaaaaavog naaaaaapusavaaaaaanja tek biti prilikom preuzimanja vozila, kad stignem dotle. Ovakvo drpanje nije bilo prisutno cak ni na Temisvarskoj buvljoj pijaci `90-tih. Zamislite kad su stigli da im u salonu ukradu mali plasticni cep koji pokriva rupu gde se srafi kuka za vicu vozila. Ako hoces nov cep, kosta ko pola branika????? Svasta....
Sačuvana
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 18 новембар, 2010, 08:51:50 »

Na oba prednja sedista popucale sajlice za obaranje istih...

Meni se to lomilo na svakom autu u Košutnjaku,Bojčinskoj šumi i drugim parkinzima u prirodi  download download download
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 18 новембар, 2010, 10:17:55 »

Citat
Meni se to lomilo na svakom autu u Košutnjaku,Bojčinskoj šumi i drugim parkinzima u prirodi   download download download 
good  fan   drinks

Nadam se samo da će guru ostati veran Panda klubu blush2  i čestitke na kupovini novog automobila  ok
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 18 новембар, 2010, 11:09:36 »

Ajoooooooooooj. Pa ti bre Aco oces domaceg fujta da uzmes. Kuukuuuu.......Tek sam sad skonto, mislio sam da uzimas nesto polovno, zdelano v Italijo.  cray cray cray
 Pravac u apoteku i da uzmes par bocica kapi od VALERIJANE . Trebace ti kad upadnes u birokratsku masineriju , a upasces ceo !!!
 Inace, odmah pri preuzimanju ponesi motorcangle, i jos tamo u salonu poskidaj ukrasne kedere izmedju prednjih i zadnjih vrata, i stisni ih kako treba, da ih ne izgubis do Dorcola kao moj komsija. heat heat heat whistle whistle whistle
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #21 poslato: 18 новембар, 2010, 11:27:52 »

Aco, verujem da će te lepo služiti...

Ja sam bio krenuo da ga uzmem, da dignem kredit, nađem auto za staro-za-novo i sve je bilo toliko "jednostavno" da sam na kraju uzeo novog VW Pola... Pored toga mislim da nećeš imati problema, dobro će se pokazati čim se otarasiš ovlašćenog servisa i garancije (kontradiktorno?)...

Ko nije imao Pandu ne zna šta je auto!!!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 18 новембар, 2010, 14:26:26 »

Aco zelim ti sve najbolje sa novim autom. Inace misljenja sam ( iako me niko ne pita  smile ) da je to zaista najbolji izbor od benzinaca kod punta. Mada ti to vec znas. Mojih nekoliko prijatelja poseduje isti model i kubikazu i prezadovoljni su. Jedino na sta se zale je skripanje ventilatora ventilacije u kabini. U svakom slucaju lep izbor i nek te sluzi dobro kao panda pa i bolje.
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 18 новембар, 2010, 18:47:29 »

E Aco malo pažnje oko preuzimanja jedan lik koji je radio u mojoj firmi kupio novog punta na neviđeno kad ga je preuzimao nije video da je jedna strana iskokana od leda isterao ga sa parkinga i vratio i tek za 2 meseca su mu zamenuli za drugi, inače od tipa koji drži taxi službu sa par puntića kaže da 200000 gazi bez problema, e da i moj sledeći izbor definitivno punto kad bude dotle širimo se i vozimo u prći poz.
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: