Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 08:40:34 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Fiat Panda 1.3 MultiJet  (Pročitano 1099 puta)
fivewho
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 03 април, 2010, 01:41:25 »

Drugari,
Jel imao neko kakvih iskustva sa Pandom 1.3 MultiJet 2004 godište?
Naložio sam se, gledao malo po netu, pa se mislim da skupim oko 1200 evara (deo već imam), da prodam ovu classic koju sad imam, pa da uzmem ovu?

U pitanju je dizel motor, 70 KS, airbag, abs, klima, servo, 4 vrata...
Lepa je ko lutka!

Sačuvana
fivewho
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 03 април, 2010, 01:44:40 »

uuu al sam stavio thread u pravu kategoriju! smile))) admine, intervenishi Wink
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 03 април, 2010, 06:22:01 »

Pajzi samo da nije desni volan, jer uskoro kod nas sledi zabrana registracije na domace table-za Comonwelth vozila....
Sto se motora tice on je OK, izuzetno stedljiv i efikasan (zaboravi na startnost i zivahnost) ali je pri tome - dosta skuplji za odrzavanje jer je jako nezan i trazi stalno i redovno servisiranje. Malo-malo, pa  mu se menjaju ulje, filteri goriva, vazduha, ulja, kajsevi, filter cadji, filter klime i slicno+nista se ne pipa bez teske dijagnostike. Ali trenutno jako je povoljan za kupovinu (mada ne znam koliko ga cene ovde kod nas), i zgodan je za sve namene, i za grad i za van grada. Koliko ja znam dosta su ih kvalitetno radili prilikom sklapanja, ali je u motornom delu toliko malo mesta da je to chudo jedno. Mislim da se zbog zamene filtera ulja mora skinuti pola motora, a ne daj boze-ako moras da promenis kajs alternatora- onda ceo motor mora napolje, i sl.

Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #3 poslato: 03 април, 2010, 09:44:45 »

Petko, nova Panda da ali usključivo u benzinskoj verziji!

Ovaj mjet dizel nije loš ali mislim da previše košta i da se ne isplati ako ne prelaziš više od 20k godišnje. A i dizeli koji se kod nas prodaju iz uvoza su uglavnom dosta dosta prešli... Onda, i sve ostalo je skuplje takođe... Rame za našu Kockicu je okolo 700-800din, ako se ne varam, a za novu je oko 3000din... Farovi, branici, krila, su skuplji (daleko bilo da to uzimaš, pu pu pu)... Gume su 14ice ako sam dobro zapamtio, tako da je i kupovina novog seta pneumatika skuplja... Mislim da se i vešanje i kočnice dosta razlikuju, te da su i one skuplje...

Daklem, sve u svemu, jeste to dobar i kvalitetno napravljen auto, praktičan i izuzetno lak za vožnju ali zahteva više sredstava za održavanje posebno u dizel verziji!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
bojanvet
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 03 новембар, 2010, 23:04:33 »

I raspitaj se da li ima plivajuci zamajac, obavezno!
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 04 новембар, 2010, 10:55:47 »

Ako je cena ok. nije mnogo ishaban i nije mnogo presao, KUPUJ covece, auto je prva liga. good
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: