|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 06 април, 2010, 20:40:52 » |
|
Da ne ulazimo u polemiku oko žena vozača i slično, bespotrebno je jer ćemo se svi složiti... Nego, obratiti pažnju na deformacije! Čini mi se da je sasvim moguće otvoriti vrata i da A stub nije pomeren... Daklem, deluje kao veoma bezbedno vozilo...
Nadam se da će Panda vaskrsnuti... A i ako završi kod Milana neće biti loše, usrećiće nas ostale...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 06 април, 2010, 22:13:38 » |
|
Ma ni na kraj pameti.......nego kolko se secam jos po starom zakonu onaj sestougli znak koji se vidi na slikama=prolazak kroz crveno=???? -po novom.....+pojeni= ipon! Ali onda ko sto je obicaj kod nas....., par telefonskih poziva, pa par partijskih -prijateljskih razgovora ........i nikim nista, a vi sitna boranijo (bivsi revolucionari, jurisnici na barikade i vodene topove....  dragi moji prvoborci.....), gledaj imo-nemo prednost......Do duse i ovi iz GSB-a, sve im kukuruz osto zakacen po brisacima....... A lepo je neko reko: ``Revolucija-jede svoju decu``.......dodao bih svaki dan i sve vise i vise- pogotovu za meze.......
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 06 април, 2010, 22:46:49 » |
|
Ne mogu da nadjem reci hvale za GSP vozace  Svakodnevno mi i du na @#$%^^&. Ebi ga stop je stop 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 07 април, 2010, 06:41:25 » |
|
Aj da razumem da se ne vidi stop znak, ali kako je uspela da ne vidi TOLIKI autobus i to ZELENE boje 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 07 април, 2010, 07:19:27 » |
|
A i on ga je seko-brate......dao mu kraticu preko raskrsnice - kao- nije vido......a dijagonala-samo tako....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 07 април, 2010, 12:50:13 » |
|
Ima nas svakakvih, pa i vozača GSP-a, ali svima kojima pomenuti idu na... stvari, neka pokušaju da nešto sličnih gabarita voze 8 sati dnevno, svaki dan, kroz Beograd, to seoce pitomih vozača...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 07 април, 2010, 18:49:42 » |
|
Ima nas svakakvih, pa i vozača GSP-a, ali svima kojima pomenuti idu na... stvari, neka pokušaju da nešto sličnih gabarita voze 8 sati dnevno, svaki dan, kroz Beograd, to seoce pitomih vozača... niko ih ne tera da budu vozaci , pa oni su profesionalci zar ne ? sto se mene tice neka idu u svoje selo pa neka soferiraju 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 07 април, 2010, 19:36:26 » |
|
Polako momci vako Curka je kriva nije Misko izletela dole jel vidite zaustavnu liniju izmilela je bar 2m a raskrsnica je zajeb.t. i tako jadni pandelija naje.a. Nisam imao srca da joj pridjem i trazim cep za posudu za brisace rano je 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
bole81
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 08 април, 2010, 10:07:27 » |
|
Mislim da su vozaci GSP-a sasvim OK i da im u saobracaju uvek treba izaci u susret, ipak oni prevezu toliki narod svakog dana. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
obrad1981
Iskusni Pandista

Van mreže
Pandara
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 08 април, 2010, 13:31:05 » |
|
Potpisujem Bole! 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
d.e.x.
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 08 април, 2010, 17:40:05 » |
|
mc....leshinaru !!! panda se nije ni ohladila... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 08 април, 2010, 17:40:54 » |
|
Potpisujem, Bole, ali sa primedbama... Prvo, njima radno vreme NIJE 8 nego 6 sati. Drugo, oni su PROFESIONALNI vozači. Treće, često se dešava da voze po ovom, saobraćajno totalno haotičnom gradu, a i van njega, te džinove teške 10-tak i više tona ko da voze karting. Inače, GSP-ovcima UVEK "izlazim" u susret tako što ih propuštam i poštujem sa i bez trougla ili STOP-a. Da to ne radim, imao bi češće situaciju kao na priloženoj fotki. Mislim da se gospoja zaletela i PROKLIZALA po MOKROM kolovozu i popila autobus u levi prednji ćošak.  Kriva je, definitivno!  Da li je GSP-ovac mogao da izbegne malo većim "ajnšlagom" ili nije to ne znamo? A da "otsecaju", otsecaju brate, i to redovno... Može im se a ti UDRI!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 08 април, 2010, 17:54:52 bibazoki »
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 08 април, 2010, 19:15:06 » |
|
Da je zena kriva , KRIVA JE velikim slivima kazem . A GSP GAMAD je gamad prava i to potpisujem i odgovorno tvrdim ovoliko  . Mislim da su vozaci GSP-a sasvim OK i da im u saobracaju uvek treba izaci u susret, ipak oni prevezu toliki narod svakog dana. Postoje saobracajna pravila i propisi kojih se svi tebamo drzati , zar ne ? Drugo, oni su PROFESIONALNI vozači. Kada predjes "B" kategoriju si profesionalac, tako te tretiraju ( mislim na zakon) Treće, često se dešava da voze po ovom, saobraćajno totalno haotičnom gradu, a i van njega, te džinove teške 10-tak i više tona ko da voze karting.
Zaboravljeno je reci da tom prilikom voznje kartinga drze mobilni u ruci . Anegdota iz 25-ice : Vozac vozi kao pomahnitao , baka pita kako to vozite , vozac odgovara preko omladinske zedruge i kaze imate zicu za susenje mesa oa se drzite. Licno cuo ja. Od 1994 se borim sa manijacima u autobusima i taxi vozacima (profesionalci) 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|