|
mc
|
 |
« Odgovor #15 poslato: 08 април, 2010, 20:40:26 » |
|
Danas ista situacija ista prica mozda malo drugacija ovako. Opet petlovo brdo ili labudovo (okretnica 23 i 53 tamo gde se ukrstaju 59 i 56) ,opet zena malo starija opet panda ne crvena vec bordo. Nisam stigao da slikam kolega je brze vozio al ova panda je bolje prosla samo far evenualno malo blatobran i branik. I NISAM LESINAR KULTURNO BIH PITAO
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #16 poslato: 09 април, 2010, 15:11:31 » |
|
Dolazim kuci i penjem se na topcidersku zvezdu i negde u po krivine zagledam se u neko drvo, prca naskoci na bankinu otseko sam se koji mi je ku..c trebalo da zvernjam okolo pojma nemam nista nisam sje..o a umalo da napravim reportazu o sebi uf 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #17 poslato: 09 април, 2010, 16:43:15 » |
|
Prca, kad poraste bice Dzip...... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
dejan
|
 |
« Odgovor #18 poslato: 09 април, 2010, 19:46:31 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #19 poslato: 09 април, 2010, 21:09:35 » |
|
da da, u "drvo" si se zagledao 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #20 poslato: 10 април, 2010, 05:43:51 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
nitro
|
 |
« Odgovor #21 poslato: 10 април, 2010, 08:49:20 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #22 poslato: 10 април, 2010, 13:08:17 » |
|
Prca, kad poraste bice Dzip......  Ili HUMMER 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #23 poslato: 10 април, 2010, 15:38:54 » |
|
Dobro dobro vidim da sam na tapetu al stvarno je bilo drvo 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #25 poslato: 11 април, 2010, 15:14:43 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
malaMo
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #26 poslato: 23 август, 2011, 12:50:29 » |
|
Ma ni na kraj pameti.......nego kolko se secam jos po starom zakonu onaj sestougli znak koji se vidi na slikama=prolazak kroz crveno=???? -po novom.....+pojeni= ipon! Ali onda ko sto je obicaj kod nas....., par telefonskih poziva, pa par partijskih -prijateljskih razgovora ........i nikim nista, a vi sitna boranijo (bivsi revolucionari, jurisnici na barikade i vodene topove....  dragi moji prvoborci.....), gledaj imo-nemo prednost......Do duse i ovi iz GSB-a, sve im kukuruz osto zakacen po brisacima....... A lepo je neko reko: ``Revolucija-jede svoju decu``.......dodao bih svaki dan i sve vise i vise- pogotovu za meze....... Obozavam Acne postove. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #27 poslato: 24 јануар, 2012, 21:27:17 » |
|
Došao večeras kući majka stigla već odavno iz ravnice i reče sine imala sam udes,siđem dole pogledam na braniku tragovi bele farbe i srča od stakla.Branik je bio i ranije malo zaderan ovo ga je dotuklo i šatro far zadnji desni sam računo sa rukama cirka 50 evrića panda 1 punto 0.Kontam da su malo pokrivljeni nosači od branika a da na puntu je otišla hauba branik i far 1 za drugi nisam siguran a i ko ga j... kad ne gleda di tera.Nazovem tipa čini mi se da se obradovao kad je čuo cifru a i iskreno s kojim autom bi mogao jeftinije da prođe.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #28 poslato: 25 јануар, 2012, 08:01:25 » |
|
Došao večeras kući majka stigla već odavno iz ravnice i reče sine imala sam udes,siđem dole pogledam na braniku tragovi bele farbe i srča od stakla.Branik je bio i ranije malo zaderan ovo ga je dotuklo i šatro far zadnji desni sam računo sa rukama cirka 50 evrića panda 1 punto 0.Kontam da su malo pokrivljeni nosači od branika a da na puntu je otišla hauba branik i far 1 za drugi nisam siguran a i ko ga j... kad ne gleda di tera.Nazovem tipa čini mi se da se obradovao kad je čuo cifru a i iskreno s kojim autom bi mogao jeftinije da prođe.
Nek je glava zdrava na ramenima, sve ostalo, vise - manje , nije bitno.....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|