Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 09:44:13 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Panda, al' zamalo  (Pročitano 399 puta)
BABA_iz_SRBIJE
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 23 април, 2010, 07:55:50 »

Pozdrav drugari Pandisti,
Zovem se Miroslav, iz Beograda sam, evo već neko vreme čitam "pisaniju" vrednih ljudi sa foruma i videvši kolika je ljubav uložena u ove male automoble, reših da kupim i ja "meče".
Još nisam vlasnik istog, a u fazi sam traženja pravog  preved (naravno, sve uz uputstva Ace Dorćola i ostalih dobronamernih saveta oko kupovine).
Gledao sam pre mesec dana raznorazne pande po Beogradu, a za oko mi je zapala panda člana foruma SIME.
Javljam vam šta budem kupio, a ako neko ima dobronameran savet u vezi kupovine, neka mi se javi na PM  drinks
Sačuvana
BABA_iz_SRBIJE
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 06 мај, 2010, 15:07:25 »

Evo da se pohvalim da sam postao ponosni vlasnik bele pande 2002. godište  drinks
Pandu sam kupio pre koji dan od bivšeg vlasnika iz Sremčice, prešla 118.000 km, fino održavan auto, nije truo a za ostalo ću tek da vidim. Voleo bih da proverim auto i ostalo što ide uz to, pa molim nekog od iskusnih pandista da mi prosledi broj "Doktora" iz Dobanovaca na PM.
Potrošnja merena na prvih 100 km oko 8,5 l, mislim mnogo, ali videćemo već šta kaže majstor.
Slike kačim čim dođem do kvalitetnijeg interneta i dobrog fotoaparata smile
Pozdrav i odoh da vozim "Meče"  dance1
« Poslednja izmena: 06 мај, 2010, 15:15:06 BABA_iz_SRBIJE » Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #2 poslato: 06 мај, 2010, 20:41:41 »

E dobrodošao nam!

8.5l je dopustivo zimi po gradskoj gužvi, inače bi trebalo da bude oko 7-7.5l
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
roberto_s
Na mreži Na mreži

« Odgovor #3 poslato: 07 мај, 2010, 07:37:58 »

Dobrodosao,
0653887766 |Zeljko -Dobanovci
Sačuvana
BABA_iz_SRBIJE
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 07 мај, 2010, 07:56:05 »

Hvala svima na pomoći, javljam utiske posle sređivanja kod Željka, a auto je baš ono što sam želeo da imam (još samo da je bio 4x4  swoon ). Vozio sam Juga, Ladu Nivu, Škodinu Feliciju, ali me je ovaj mali "Talijan" tek oduševio. Čim ga sredim idu duže ture po Srbiji, a onda ću i ja da pretstavim putešestvija Babe u moćnoj Pandi smile
Pozdrav
Sačuvana
bibazoki
Na mreži Na mreži

« Odgovor #5 poslato: 07 мај, 2010, 11:22:25 »

E dobrodošao nam!

8.5l je dopustivo zimi po gradskoj gužvi, inače bi trebalo da bude oko 7-7.5l

Uklapam se i to sa sve 150-160 Kg alata i delova u tovarnom prostoru... whistle
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
BABA_iz_SRBIJE
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 29 мај, 2010, 17:41:46 »

Evo da javim kako prođoh kod Željka iz Dobanovaca. Sredio sam za prvi veći servis sve šta čovek reče, a to je bilo: kajš zupčasti, semering, pumpu, termostat, ulje (Marli) i filtere, svećice, zadnji desni ležaj, manžetnu menjača, pošto reče "Doktor" da clini menjač, plus 3 litra ulja u menjač jer je bio skroz prazan. Sve ovo bilo je odrađeno u toku jednog dana... cifra : 24.000 srpskih novaca. download
Dijagnostika je pokazala da dobro radi, s' tim što ipak ona donja lambda sonda ne radi, tj. prekinutunim terenima te su žice na njoj.
Potrošnja je smanjena po gradu na 7 litara, na otvorenom oko 5,5 l.
E sad reče da menjač pravi problem tj. gubi ulje, on ne zna gde i da bi mu u suštini trebao ceo dan da ga rasklopi i da ga "zagituje" i isproverava, a da to neće ni da počinje bez 100 ak "Evropljana". Rekao mi je slobodno da vozim, da to što "slini" nije bitno, ali sad se sad nerviram zašto to nije odmah uradio, jer ulje za menjač nije baš najjeftinije i onako je po mojoj proceni u narednih dve-tri nedelje od kada je bila opravka iscureo poprilično scare.
Svaki put, posle vožnje, on napravi 2-3 manje barice tog ulja ispod automobila, pa ako računam da tom progresijom gubi ulje neće ga još mnogo ostati u menjaču, ozbiljno sam zabrinut.
Nisam siguran šta mi je činiti, putujem njim dosta, malo po Beogradu, malo magistralom put od 300 km do Čačka i natrag... suicide_fool

Evo i slika maloga pandolinija, sa sve ukrasno-zaštitnim lajsnama koje sam stavio na bokove: blink

« Poslednja izmena: 29 мај, 2010, 17:45:07 BABA_iz_SRBIJE » Sačuvana
gibanitza
Administrator
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #7 poslato: 29 мај, 2010, 18:27:00 »

Uh, dosta toga je odrađeno na Pandi!

Da sam na tvom mestu nekako bih se skrpio za remont menjača. Poznato je da italijanskim automobilima menjači i nisu jača strana tako da ih ne treba terati do granice...

Sve ostalo je super, taman da dođeš sutra na skup  smile
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
BABA_iz_SRBIJE
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #8 poslato: 29 мај, 2010, 18:41:51 »

Hvala na pozivu Mihajlo, mislim da ću bar neko vreme da skupim utiske i neku mudrost oko moje "poštarke", pa dolazim sa nekom mudrošću da druženje i  drinks
Sramota me ovako kao neki početnik sa tri hiljade pitanja pred iskusne Pandiste da se pojavim, mada vidim biće fini roštilj i destilovano voće preved
Želim vam lep provod sutra
 ok
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: