Evo da javim kako prođoh kod Željka iz Dobanovaca. Sredio sam za prvi veći servis sve šta čovek reče, a to je bilo: kajš zupčasti, semering, pumpu, termostat, ulje (Marli) i filtere, svećice, zadnji desni ležaj, manžetnu menjača, pošto reče "Doktor" da clini menjač, plus 3 litra ulja u menjač jer je bio skroz prazan. Sve ovo bilo je odrađeno u toku jednog dana... cifra : 24.000 srpskih novaca.

Dijagnostika je pokazala da dobro radi, s' tim što ipak ona donja lambda sonda ne radi, tj. prekinutunim terenima te su žice na njoj.
Potrošnja je smanjena po gradu na 7 litara, na otvorenom oko 5,5 l.
E sad reče da menjač pravi problem tj. gubi ulje, on ne zna gde i da bi mu u suštini trebao ceo dan da ga rasklopi i da ga "zagituje" i isproverava, a da to neće ni da počinje bez 100 ak "Evropljana". Rekao mi je slobodno da vozim, da to što "slini" nije bitno, ali sad se sad nerviram zašto to nije odmah uradio, jer ulje za menjač nije baš najjeftinije i onako je po mojoj proceni u narednih dve-tri nedelje od kada je bila opravka iscureo poprilično

.
Svaki put, posle vožnje, on napravi 2-3 manje barice tog ulja ispod automobila, pa ako računam da tom progresijom gubi ulje neće ga još mnogo ostati u menjaču, ozbiljno sam zabrinut.
Nisam siguran šta mi je činiti, putujem njim dosta, malo po Beogradu, malo magistralom put od 300 km do Čačka i natrag...

Evo i slika maloga pandolinija, sa sve ukrasno-zaštitnim lajsnama koje sam stavio na bokove: