Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 09:25:08 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: Seicento-klima  (Pročitano 1477 puta)
nitro
Moderator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 26 октобар, 2010, 16:26:03 »

Hvala za kontakt, cena je jaka  download , ali ne koliko je tražio dečko iz "Spider auta" za staru Pandu, doduše, možda ja od šoka   swoon nisam čuo dobro, ali reče da je par 5500din, a za usisnik na haubi, i to onaj mali, Pilotov je tražio 2400din, veći nema, ali kako reče, mogu dva da kupim pa da montiram kao jedan...  jester jester jester
Hvala još jednom  good
 drinks
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 26 октобар, 2010, 18:36:37 »

Mozda vidis nekoga ko ide u Madjarsku pa da Ti donese, ocigledno da su ovde skuplje.
 yes
Sačuvana

Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 26 октобар, 2010, 21:13:13 »

Dobro si cuo Nitro i ja sam zvao na kraju spajder auto 5000 din punooooooo.
Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 27 октобар, 2010, 07:13:50 »

Cena je zaista previsoka, to su samo dve plastije koje moze svaki plasticar da napravi.
Drugar mi kaze da je i on nasao par prodavaca i da je i kod njih cena  heat, ne kapiram,
u cemu je stos da to bude toliko skupo. Jedna plasticna stolica je mnogo komplikovanija
i teza od tih zastitnika, a kosta 5 puta manje.   swoon
Sačuvana

IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 27 октобар, 2010, 08:10:30 »

Dobro si cuo Nitro i ja sam zvao na kraju spajder auto 5000 din punooooooo.
Jel to za sei ili za pandu
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 27 октобар, 2010, 16:57:21 »

Za Pandu, za Pandu nego šta  yes pa lajsne koštaju 30e polovne , a za Zastavinog Punta, nove oko 2600din, al kad za Pandicu nema  cray
 @Joe
sve to stoji, ali im se sigurno više isplati da alat za stolice naprave, jer naprave veliku seriju, koju i prodaju, a nas, par bi se skupilo, pa bi bili u minusu...  cray  i ja sam bio u ovakvoj nedoumici, za podkrila , ali mi je jedan plastičar "malo" pojasnio  Wink
 drinks
Sačuvana
AcaDorcol
Van mreže Van mreže

« Odgovor #21 poslato: 27 октобар, 2010, 17:35:12 »

Za one koji vole da se bave uradi sam forama, evo jednog linka ka domacem forumu gde ima sve i svasta, pa i tema kako se moze oblikovati pleksiglas: http://www.samsvojmajstor.com/Forums/viewtopic/t=506.html
Fora je da se nabavi zica sa kakvog starog grejaca od sporeta, grejalice, fena i sl, te da se izmedju nekog zljeba ta zica bivseg grejaca (moze i zica spiralnog grejaca da se ispravi) i zategne se pomocu neke opruge na dva izolatora. Onda se ta zica prikopca na neki dobar punjac akumulatora koji ce protokom struje tu zicu zagrejati dovoljno da se ploca pleksiglasa na mestu savijanja dovoljno zagreje i prostim savijanjem deformise u zeljeni oblik. Mozda ce biti jasnije kada se pogledaju slike sa linka koji postavih gde se vide primeri i sam nazovi ga uredjaj. Prilikom zagrevanja treba malo iskustvene metode kako se pleksiglas ne bi pregrejao do te mere da mu se deformise glatka povrsina, niti da se unutar pleksiglasa formiraju mehurici. moze se napraviti od kakvog drveta i kalup (modla) pa sve skupa u neku rernu od starog sporeta na lagano zagrevanje i deformisanje prema modli uz pomoc termoizolacionih rukavica.......Procitajte, moze biti interesantno.........Ako to ne uspe ostaje da se ceka proletnji dolazak Poljaka, pa se da od njih naruciti od firme www.heko.pl za Pandu su par-oko 25 eur-a bili, onomad kad sam ih ja podelio clanovima cluba.....Mislim da ista firma radi i za seia......a cena je verovatno slicna
« Poslednja izmena: 27 октобар, 2010, 17:40:44 AcaDorcol » Sačuvana
Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #22 poslato: 27 октобар, 2010, 19:18:21 »

Aco, legendo !!!   Kao uvek, dobro informisan i temeljan,  dance1
Sačuvana

Joe
Van mreže Van mreže

« Odgovor #23 poslato: 10 март, 2011, 10:37:13 »

Polovnu i ispravnu klimu je moguce pronaci samo u Italiji, eventualno u Poljskoj.
Sve majstore koje sam pitao su nudili novu i nerado bi ugradjivali.
Evo ode se nudi relativno povoljno.    whistle

http://www.subito.it/accessori-auto/climatizzatore-completo-per-fiat-seicento-600-varese-20815073.htm

« Poslednja izmena: 25 март, 2011, 20:48:48 Joe » Sačuvana

Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: