Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 09:34:18 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Bec  (Pročitano 259 puta)
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

Bec
« poslato: 03 мај, 2010, 21:16:25 »

Ljudi ovo je fenomenalno u petak smo krenuli prema miselinovoj mapi oko 630 km prvo po kuma u Ki zatim za Horgos pa za Bec.Malo smo se usput izgubili malo u madjarskoj malo u Becu al za nekih 6 sati se da stici.Potrosnja pojma nemam cepo sam na gas 2 puta sam sipao kod madzara pun sam krenuo oko 60 evreja je otislo na gas i nezaboravite gorivo je skuplje i kod madzara i kod austrijanaca a boca mi je samo od 35l.Za slike me nepitajte imam ih preko 3 G a sa prcom samo 1 eventualno 2.Ovako mali savet Bec je grad pun muslimana cigana crnaca nasih i skoro svi znaju srpski.Nema nista jeftino al ima svega, mi smo imali srece zato sto nam je kumova drugarica nasla hotel za 33evra za prenociste sa doruckom(posle kad je svaba cuo da placamo u kesu i da nam ne treba faktura
nasli smo se na 85 evreja za trokrevetnu sobu.Da smo imali vodica onako preko agencije ne bi obisli 30 posto onog sto smo obisli noge su nas otkidale al niko se nije bunio podzemna trcanje slikanje ludilo ko kerovi pusteni s lanca i zeljni svega gledas i slikas, dvorci zidovi spomenici konji  kola statue kapije parkovi  turisti zeleznica prater  istorija sve i mnogo vise nego sto sam ocekivao idem da spavam sutra radim j....a

Na plinu nije kum islikao do kraja al bila je nizbrdica
« Poslednja izmena: 05 мај, 2010, 20:54:19 mc » Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: