Pella Panda
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« poslato: 26 фебруар, 2009, 19:09:32 » |
|
Pristalica sam funkcionalnosti,skromnosti,kvaliteta i funkcionalnosti...prosle godine sam tom idejom vodjen kupio sebi motor Tomos atx 50ccm i nisam se pokajao...zatim je na red dosao auto jer je moj swift iako dobar auto ubistven s cenom novih rezernih delova... i zeleo sam auto kojm cu moci na teren u prirodu,svugde...onda sam naisao na elite mag.forum i na veliku pomoc i podrsku dragog prijatelja Ace Dorcola...polovinom novembra sam kupio Pandu u Bgdu i sledecih mesec dana ga sredjivao...1998 godiste i presao je za sada 99.000km...ovih sam ga dana obuo i taman sam se ponadao da sam mu sve sredio,servis,gume,muzika...kada danas popodne cuknuh sumnjivi zadnji lonac on istruleo...a i njega cu zameniti... Nisam puno presao sa Pandom ove zime,ali sam zadovoljan voznjom..pali uvek iz prve ne trosi vise od 5l,tovari svasta,samo mi nedostaje krovni uzduzni nosac prtljaga...moj je 1000ccm...pre pande sam vozio svasta ficu,peglicu,marutija,spaceka,128micu,yuga,reno 4,suzuki swifta 1000,medjutim bez preterivanja Panda mi od svih ovih ima najbolje...zivahnost motora,lak je,udoban,funkcionalan,vozio bojler,masinu za ves itd,delovi su u odnosu na swifta blagosloveni-jedina preplacena stvar za njega mi je drzac za cd plejer kojeg sam platio oko 1800din-i zaista to parce plastike ne vredi toliko...a nisam teo da ga pravim... Prijatno druzenje,voznja i energija prijateljske porodice skromnih i umerenih ljudi,bez preterivanja za nasu realnost Panda je najbolje sto u datim okolnostima prosecan Srbin moze da vozi...sem toga-meni je panda LEP...zaista!Pozz
|