Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 09:55:47 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Osiguraci  (Pročitano 566 puta)
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 27 мај, 2010, 12:40:56 »

Pozdrav Pandasima!
Planiram da ovih dana ubacim dodatne releje za svetla pa sam malo istrazivao...
Svaka dopuna je dobro dosla!

PS. nadam se da sam stavio pravu temu na pravo mesto, ako nesto nije kako treba pozivam administratora da me ispravi...
Sačuvana
mc
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 27 мај, 2010, 15:26:39 »

Svaka cast lepo odradjeno boast
Sačuvana
ddrasko
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 18 мај, 2011, 10:46:35 »

Mala ispravka----->Veliki,crni rele je rele za žmigavce ,a osigurači od 7,5A su zaštita imobilajzera i upravljačke jedinice.
Sačuvana
Sinnerman
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 23 мај, 2011, 21:20:17 »

Mala ispravka----->Veliki,crni rele je rele za žmigavce ,a osigurači od 7,5A su zaštita imobilajzera i upravljačke jedinice.

Da moguce... kada sam iscupao ovaj od 7,5A nije mi radila pumpa goriva....

Ako mislis na ovaj crni rele sto visi dole ispod osiguraca ond gresis, on je za maglenke a crveni(na drugom mestu gledano sa leve strane) je automat za migavce. Crni za maglenke sam sada izbacio i umesto kratkospojnika (beli na desnoj strani) tamo sada stoji "obican" relej koji koristim za maglenke.
Posto je ovaj crni veliki pun elektronike, nije mi se bas uklopio u moju semu sa relejim za duga i kratka svetla pa je izleteo napolje zajedno sa njegovim tasterom i na njihovo mesto je dosao obican relej (onaj kao za svetla...) i prekidac...

Beli kratkospojnik se na crvenim "telekom" pandama koristi da direktno salje struju ka svetlu (onom u kabini) van dodatka.
Mislim da na "obicnim" putnickim pandama tu ide relej za grejace zadnjeg stakla.
Sačuvana
rasho75
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

Pametan čovjek traži riješenje, budala izgovor

« Odgovor #4 poslato: 10 октобар, 2011, 14:43:52 »

Kako uzeti napajanje za muziku  jer meni nije ostavljeno kablo. Da li se može skinuti tabla sa osiguračima i kako. Uzeo bi sa nje napajanje. pardon
Sačuvana

Slobas
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #5 poslato: 24 јануар, 2012, 15:35:46 »

Ja sam skoro kupio Pandu i ne radi mi brisač(prednji) a nemogu da nađem osigurač.Jel neko zna gde se on nalazi?
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #6 poslato: 24 јануар, 2012, 19:15:13 »

Ja sam skoro kupio Pandu i ne radi mi brisač(prednji) a nemogu da nađem osigurač.Jel neko zna gde se on nalazi?

Vidi, ovo je forum koji su skockali ljubitelji i vlasnici pandi, bilo da ih je ovde "doveo " problem ili cisti osecaj pripadnosti. Ovde postoji neki red, i meni je prosto zao sto nisam administrator jer bih ljudima poput tebe zabranio pristup ovom forumu. Na forumu si par sati i vec si postavio pitanja u tri teme, ne kapirajuci da je osnovni red kad upadnes na zurku da se predstavis, pa onda malo upoznas (teme), pa onda vidis dal se u nekom separeu vec prica o nekim problemima, pa ako se pronadjes onda se i prikljucis . Ako sam propustio tvoje prtedstavljanje u temi koja je za to namenjena , ja ti se izvinjavam.
Aj'mo iz pocetka. Prvo se predstavis , pa u opciji za pretragu pokusas da nadjes odgovore na tvoja pitanja, pa , ako ih nema, onda pitas. Znam da ovo sto sam napisao  zvuci jako grubo, ali .....dokle vise....?????
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: