Panda Club Serbia
10 септембар, 2010, 21:12:34 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  
Autor Tema: ĐUBRAVNIK  (Pročitano 300 puta)
IFA
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #15 poslato: 16 јун, 2010, 22:50:56 »

Oštro oko strpljivog posmatrača primetiće razliku
Sačuvana
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #16 poslato: 16 јун, 2010, 22:59:35 »

Da li je to Aca konačno dobio zaštitu od helikoptečića  dance1  good
Sačuvana
IFA
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #17 poslato: 16 јун, 2010, 23:02:42 »

Razliku između predlaganih modela poklopca-usisnika sa mogućom funkcijom držača TV antene smo odbacili kao zastarelo i kićasto.Zapravo,više je bilo izgovor da prezentujem novu policu gepeka kao i komplet opreme i alata koje smo Aca i ja koristili tokom overhaulinga Acine pande
Sačuvana
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #18 poslato: 16 јун, 2010, 23:06:32 »

Polica je sjajna u roletna fazonu, a od alatki mi se najviše sviđaju one žućkaste u sredini - limunada za vrućinu ako me oko ne vara  drinks
Sačuvana
IFA
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #19 poslato: 16 јун, 2010, 23:07:32 »

Da li je to Aca konačno dobio zaštitu od helikoptečića  dance1  good
I tako Aca već vredno testira zaštitu od padajućih elemenata i za neko dogledno vreme sledi Izveštaj.
BTW đubravnik smo uredno slučajno pomalo sujeverno pokvasili priručnom fermentiranom tekučinom.
Sačuvana
AcaDorcol
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #20 poslato: 17 јун, 2010, 00:02:04 »

Uz neizmernu zahvalnost izumitelju i donatoru IFI, moja panda je poput onih serija na Discoveriju - preradjena i Lexmark je postavljen na ususnik haube. Pored toga provedosmo prijatno vece u neformalnim razgovorima i uz razna osvezavajuca pica. IFINA polica u vidu roletne zaista sjajno cuci, i sasvim elegantno obavlja svoju funkciju na ovom super Vanu. Testiranje ideje sa Ifinim Super-tech djubravnikom razradismo do detalja. Recimo taj djubrovnik poseduje i polugu za otvaranje i zatvaranje, koja bi u uspravnom polozaju mogla biti i antena. U oborenom polozaju doprinosila bi aerodinamickim performansama pande, a i sluzila bi kao probojac u slucaju vece gradske guzve. No posto je taj super-tech djubrovnik ipak bio crvene boje, nekako smo zakljucili da bi odskakao na beloj Pandi. Naravno svo vreme su nas na parkingu spijunirali neki tipovi iz Cayena, koji su u cudu posmatrali mini-panda skup i pitali se sta to ugradjujemo na Pandu. Sta da im radim kad taj Cayen, cak ni nema usisnik vazduha na haubi (umesto toga on ima isisnik novca iz dzepova vlasnika). Posto ja i Ifa nemamo tih problema sa novcem, onda ko i svaki drugi dokoni burzuji (tipa Grupa TNT) povremeno izadjemo iz ``Cvecare`` i ugradimo ponesto na nase ljute masine.
Prvi izvestaj sledi nakon malo voznje i kisnih uslova kakvi su vladali danas popodne u BG.

Pozdrav svima na forumu jester jester jester
Sačuvana
Stranice: 1 [2]
  Štampaj  

Prebaci se na: