Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 10:03:53 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Motor se ugasio u voznji !  (Pročitano 370 puta)
pandoman
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 10 јун, 2010, 15:18:48 »

Pre neki dan, u voznji po gradu, ugasi se motor bez ikakvih prethodnih nagovestaja.
Supruga je vozila, zove telefonom i kaze sve je bilo normalno, pa onda: nece da prima gas, menja brzine ono nista ne reaguje, svetle lampice za ulje i akumulator... Srecom je po inerciji uspela da se popne na ivicnjak, cak i neki parking. Zaribao, prokuvao i sta sve ne.  :unsure:Kaze da "vergla" ali nece da upali.
Znajuci da zena ne moze telefonom da to lepo objasni a i da to bas i nije tako, a nije hitno, nista se ne pusi, ne gori, lepo parkiran, ostavi ona auto i nastavi peske.
Posle posla kad sam dosao do auta: Ima ulja, ima vode, sve stoji na motoru, vergla lepo, u toku verglanja ugasi lampicu za ulje, ali ne moze da upali.  :heat:Primetim da po davanju kontakta se ne cuje pumpa za gorivo. Osiguraci su u motorskom prostoru, pa krenem jedan po jedan... Zeleni od 30A zbog slabog kontakta se grejao, deformisao i izgubio kontakt (nije pregoreo). Malo smirgla i novi osigurac i sve reseno.
Preporuka je da se svi osiguraci iz motorskog prostora pregledaju, ociste, isprskaju kontakt sprej-om, jer su otvoreni: uzlozeni prasini, vodi i cemu sve ne. 
Sačuvana

ko se mazze taj se vozi
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 10 јун, 2010, 20:03:51 »

good Odličan savet!
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
IFA
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 11 јун, 2010, 13:01:07 »

Proveri i ovu mogučnost za svaki slučaj
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=sYbLxWvjRVk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=sYbLxWvjRVk</a>
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 12 јун, 2010, 08:28:40 »

... Preporuka je da se svi osiguraci iz motorskog prostora pregledaju, ociste, isprskaju kontakt sprej-om, jer su otvoreni: uzlozeni prasini, vodi i cemu sve ne. 

scare ...  good fan good

@Ifa: dakle...  lol  lol
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
šUKI
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 18 фебруар, 2011, 21:00:05 »

Danas kod mene isti slučaj.Jutros žena da krene na posao,Panda neće da upali skull skull,vergla ali neće da sastavi,ali pumpa se nečuje.Rek'o znam šta je i tako i bilo,nožice na relejima oksidirale,očistio,našprico WD-om i kao novo good
« Poslednja izmena: 18 фебруар, 2011, 21:03:27 šUKI » Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: