Panda Club Serbia
12 фебруар, 2012, 21:15:01 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Pande u oglasima ( sa preterivanjima tipa abs )  (Pročitano 291 puta)
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 23 јун, 2010, 17:49:38 »

Vidim da ovde ljudi pitaju o svemu i svacemu i to je ok. Ali brate mili pocnem da vristim od smeha kada pogledam neke oglase za nase pande. Ljudi ih opisuju sa klimom i air begom za vozaca. Na jednom od poznatijih sajtova, nasem, za polovnjake vidjao sam vise puta takve oglase. Jednom sam sam cak i pozvao lika. Ubedjivao me je kako panda sve to ima i da se vidi na slikama koje je okacio ( inace je postarka kao vecina nasih ). Crko sam od smeha. Ako neko sretne nesto slicno nek se javi jer nasi mecici jesu zverke ali bas sa klimom airbegom abs-om i sl. Mnogo bre. lol
Sačuvana
nitro
Moderator
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 23 јун, 2010, 20:41:21 »

Xexexexexe, jester jester a tek sa cenama,kupili za 1600-1800e i odmah se prodaje za 1000e vise, prosto ljudi ne znaju za granice prilikom  download cena , pa jos sa godistima ,u oglasima mogu da se nadju i Pande 4x4 za 1500eura i to 2002 god, samo sto lik odmah preko telefona pocne nesto da mulja...
Samo se nasmejati i reci Srbija!!!  victory lol lol jester i opreZnooo
 drinks
Sačuvana
vladann
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 02 јул, 2010, 13:35:36 »

Prilikom kupovine moje zverkice pricao sam malo sa covekom i kaze mi on da je samo godinu dana platio 2800 stranaca i eto sad zbog svega necega ( a znam coveka ) prodao mi je za 2150 stranaca. Kako rece, cene padaju i takve su kakve su bas kao i auto. U principu ja sam extra zadovoljan sa mojim mecetom. Za sada cutim i vozim i u garazi cuvam macku ( da izede grmlini) pardon
Sačuvana
d.e.x.
dr. Pandistike
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 13 август, 2010, 12:08:01 »

http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Igracke/Automobili/FIAT-PANDA-BURAGO-/1335399

evo jedne 4x4
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: