gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« poslato: 24 јун, 2010, 10:20:09 » |
|
 Pre svega citirao bih jednog mog kolegu:" Na venčanju se izjasnila da uzima moje prezime. To je bila moja prva velika pobeda, nažalost i jedina." Elem, Panda 2002 godište, prešla trenutno nešto preko 127 000km... Šta sam joj sve zamenio pogledajte po forumu, nema laži nema prevare, može da bude više nikako manje... Na automobilu je ostalo da se zamene krajevi spona i da se uradi reglaža (cca 40€) i možda da se promeni nosač menjača/motora... Voleo bih da Panda dođe kod nekog ko će je paziti i voleti kao što sam je ja voleo i pazio... Za sve ostale informacije mi se obratite preko pp-a ili na telefon 064 650 18 82
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24 јун, 2010, 14:38:09 » |
|
Molim?!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #2 poslato: 24 јун, 2010, 14:45:33 » |
|
Nemoj me, majke ti... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
šUKI
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 24 јун, 2010, 20:54:04 » |
|
Šta ti bi odjednom,pa zbog tebe i ekipe sa starog foruma ja sam kupio meče
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 24 јун, 2010, 21:27:43 » |
|
Dragi Gibo, neka je tebi sa srecom, i da posle Pande nabavis nesto sto tebi i tvojoj porodici najvise odgovara, na primer neku Opel Zafiru (naravno novu) sa`s 7 sedista (da svi stanete- mislim i deca i vas dvoje) + krovni kofer, ili recimo sto mi je jos bolje neki Fiat Doblo, model Malibu sa`s 5 vrata, da ne morate krovni kofer da mecete kad idete na more........ Nadam se da te je Panda sluzila- dok je trebalo,i koliko je trebalo i da ces se ponekad setiti i nje, kao sto se secas tvoje prve Bube. Kad se budes u voznji sreo sa nekom pandom, budi uvidjajan prema nama, nemo odma da sviras i gundjas , ali NEMO ni da se ljutis ako te oderemo na semaforu, ili ako te oderemo negde u Grdelickoj klisuri kad sa zafirom povedes decu na Tassos. Srecan je onaj ko je od tebe bude pazario. i molim te da mu ostavis adresu foruma. Po mogucstvu- udomi je nekom forum-administratoru, jer kad ti odes, bice problema i sa hostovanjem (imam neki predosecaj).... Puno pozdrava i srecno!!!!!  AcaDorcol
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 24 јун, 2010, 21:43:01 » |
|
Ljudi, šta da vam kažem, teško mi je oko srca... Panda i Buba su jedini automobili koje sam vozio sa smeškom i radošću, znam koliko je bolelo kada sam prodao Bubu i nije mi ništa lakše sada kada prodajem Pandu... Jedno divno, veselo, pouzdano, praktično i ekonomično vozilo moram da otuđim jer nemam više snage da se raspravljam i objašnjavam sa cimerima/komšijama (što bi rekao Robi), malobrojniji sam pred naletima trudne žene, majke, oca, tasta, tašte... Zaboravljaju prtljagom pretrpane poluispravne Fiće, Trabante i Bube u kojima su nas vozili na daleke destinacije i gle čuda svi smo bili živi,zdravi i veseli... Pandu i Pandiste ću navek poštovati i takođe ću do daljnjeg biti na usluzi svima Vama u održavanju ovog foruma, dok ne nađete boljeg ili Vam ne dosadim... Rado ću dolaziti na okupljanja gde će mi neki dobri ljudi dati da vidim šta sam izgubio...  Inače, tokom sledeće nedelje bi trebalo da se u upotrebi nađe jedan novi VW Polo 1.4 sa plinom... Sećam se kada mi je jedan prijatelj rekao da je morao da proda Bubu Cabrio da bi kupio novi-novi porodični auto i da se uopšte nije radovao kada je prvi put seo u njega - mislio sam da izmišlja ali sada znam da je pričao istinu!
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25 јун, 2010, 06:34:51 gibanitza »
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25 јун, 2010, 07:02:51 » |
|
moram da otuđim jer nemam više snage da se raspravljam i objašnjavam sa cimerima/komšijama (što bi rekao Robi), malobrojniji sam pred naletima trudne žene, majke, oca, tasta, tašte...
Mali tip gore navedenima svečano obečaj da ćeš vrlo rado voziti bilo koji auto koji oni izaberu i isfinansiraju kad god im bude trebalo
Pandu zadrži za svoju dušu
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Sinnerman
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 25 јун, 2010, 10:22:16 » |
|
neeeeee, zar ces stvarno za skuter da je menjash!? 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
pandula
Iskusni Pandista

Van mreže
...koji je to auto bolji od moskvicha...????
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 25 јун, 2010, 10:24:58 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 25 јун, 2010, 13:39:56 » |
|
neeeeee, zar ces stvarno za skuter da je menjash!?  Ma nema raja para, pa barem nekako da se isprebijamo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 25 јун, 2010, 13:44:43 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
kuntalo
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 25 јун, 2010, 14:49:53 » |
|
Gibo, sad ozbiljno- sve razumem (veruj mi- sve), ali ako već prodaješ meče, zameni ga za vozilo shodno potrebama i prohtevima- osim zadnjih vrata, od Pola nećeš osetiti neki napredak. Aca je već predložio Zafiru. Ok, može- ali mi se čini da bi Tebi više odgovarao auto gabarita približnih Tvom nesretnom ex-Audiju. Gledaj sedane, karavane (mada ih ja lično ne volim), a kao možda i najsretnije rešenje (makar po odnosu uloženo-dobijeno) bi trebalo da razmatraš ove putničke van-ove, Dobla, Kengua, Berlinga. Što da se lažemo, i ja bih voleo da se nas četvoro sa stvarima ne igramo tetrisa svaki put kad krenemo negde- u stvari, idealno bi bilo da ostane i Panda i još jedan, ali ko to da plaća, održava, čistiperepuši? Dokle god traje ovakvo stanje stvari (čitaj: manjak para), stisnućemo se- neće nam glava sa ramena. Ako se, Bože pomozi, ovo globalno-lokalno sranje reši- uzimamo nekog drugog, većeg Žabara i piči dalje...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 25 јун, 2010, 16:41:32 » |
|
@Miro Hvala Miro  Lepo je imati lokalnu podršku... @Kuntalo Heh, posle Pande mi ne pada na pamet da uzimam nešto duže od 4m... 80% vremena se vozim(o) po gradu i tu bi vožnja automobila poput i30 i Focusa (koji su dolazili u obzir) bila suluda... Priča je još bila da smo tražili novo vozilo tako da bi i nešto veće tipa Doblo, Kangoo i Partner prevazišlo finansijske mogućnosti... Međutim ovaj Polo ima gepek od skoro 300l, sasvim prostranu unutrašnjost a spoljašnje dimenzije mu nisu prevelike, dakle dođe kao univerzalno vozilo...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
Ložana
Pandista početnik
Van mreže
|
 |
« Odgovor #13 poslato: 25 јун, 2010, 16:42:04 » |
|
I pored moje želje da kupim Pandu, prevadali su slični razlozi kao kod Gibe. Ušao sam u Fiat familiju, pre par nedelja, ali sa ovim:  Taj Polo ako nije karavan, slaba vajda od njega. Length 4130 mm Malo duži od željene dužine novog vozila. 
|
|
|
|
« Poslednja izmena: 25 јун, 2010, 16:46:48 Ložana »
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #14 poslato: 25 јун, 2010, 19:16:18 » |
|
Šta sam sve mogao da pazarim prilično znam i sam... Svako od nas ima specifične želje i potrebe te fala Bogu u ovom kapitalističkom društvu u skladu sa tim može izabrati i na šta želi da potroši novac...
Dakle, ako imate nekog u familiji, komšiluku, na poslu da traži auto kao što je Panda recite mu da ima jedan pristojan primerak na prodaju... Ljubiteljima mogu da spustim cenu, naravno...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|