|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #30 poslato: 08 јул, 2010, 01:07:07 » |
|
Biće, biće... Počeo sam da radim na istom još za vreme odmora. Ima i more fotki ali mora da se napravi trijaža a teško je jer svaka je lepa na svoj način.  ja imam 40 i kusur leta. Voleo bih da putopis procitam za svog zivota. Zoki , ne zaxxxxaj se nego pisi i postavljaj slike. U protivnom , moracemo da ti dodjemo na kucu i uzmemo sve medije na kojima je zabelezeno tvoje i Bibino putesestvije.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #31 poslato: 09 јул, 2010, 00:46:09 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #32 poslato: 09 јул, 2010, 06:51:21 » |
|
@ Mirorab Nekada, pre elektronike, gigabajtova i cyber shot-a (valjda se tako zove), imao sam Jašiku klasiku sa objektivom prečnika tacne za kafu (blenda, ekspozicija, štelovanje daljine, DIN-a...ASA i to). FK film-jeftinija varijanta ili KODAK, koštao je malo bogatstvo, pa 36 fotki za celo letovanje od 15-tak dana. Tada bilo lako da se probere...u stvari... i nisi imao izbor. SVE i kraj! Biralo se na licu mesta šta ćeš i kada da "okidaš".  Inače, nemam vremena previše. Zbog odsustvovanje od skoro tri nedelje me sačekao posao do bola a želim sve što detaljnije da opišem da bi drugari koji eventualno krenu tim putem makar delimično znali šta ih očekuje...Ima mnogo toga i na internetu da se pročita ali lično iskustvo i živa reč je drugo.  @ Giba Šta bi? Jel' ode Gvido?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #33 poslato: 09 јул, 2010, 12:06:26 » |
|
Jok, i ne teram ga nešto 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
IFA
|
 |
« Odgovor #34 poslato: 09 јул, 2010, 12:54:48 » |
|
Jok, i ne teram ga nešto  Ma,sentimentalno ga zadrži.Polo nema ni srce Pande ni haubu Bube
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #35 poslato: 09 јул, 2010, 13:22:12 » |
|
E mogu vam reći da Polo nije loš, ali definitivno mu fali srce talijansko!!! Sav je nešto ugušen i trom, stra' me više da se ubacuje ljudima ispred branika....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #36 poslato: 05 август, 2010, 21:25:06 » |
|
Došao je danas kupac, dao novce, napravili smo ugovor, sve super, on čovek srećan odma krenuo da je proba na otvorenom putu do Šapca i tu se raziđosmo...
Ne lezi vraže, zove me gospodin kupac posle 45 minuta i kaže da je Panda stala i neće da mrdne... Odem, ponesem dijagnostiku koju mi je Aca ljubazno poverio, očitam - nema ništa. Posumnjali smo da je prethodno sipano pogrešno gorivo odemo do OMV-a, i shvatimo da to nije moguće jer olovnog benzina nema, samo bezolovni... Do kraja je čovek odšlepao Pandu kod svog majstora, sutra ćemo videti šta je bilo... Sumnjam na pumpu za gorivo najviše...
Inače, kupac je tako jedan fin čovek, skroman i smiren, da mi majku nijednom nije spomenuo kada mu je stao auto i kada sam došao da vidim šta dalje, čak ni pare nazad nije tražio... Ljudi, mene je bruka preplavila, živ sram me obuzeo! Pa za dve godine koliko je imam skoro nijednom mi nije stala! Tako me grize savest da vam ne mogu opisati... U krajnjem slučaju platiću čoveku deo ili sve troškove oko šlepa i popravke... Ne znam kako drugačije da se operem...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #37 poslato: 05 август, 2010, 22:33:08 » |
|
@ Giba Marfi ne bi bio Marfi da se tu i tamo ne umeša... 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #38 poslato: 06 август, 2010, 06:45:53 » |
|
Ma vidis Gibo nece panda da ode od tebe ko Herbi ima sutra da se vrati sama 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #39 poslato: 06 август, 2010, 08:03:35 » |
|
Pa znaš kako, mislim da tu ima istine...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #40 poslato: 06 август, 2010, 12:36:12 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
garcha
|
 |
« Odgovor #41 poslato: 06 август, 2010, 13:14:12 » |
|
Kako je očistio brizgaljke od dizela ? Neće panda da se odvoji od tebe, a i zapostavio si je u poslednje vreme 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
bibazoki
|
 |
« Odgovor #42 poslato: 06 август, 2010, 13:34:51 » |
|
KAKO?!?!? Brate slatki kako? Za 37 godina mi se NIJE desilo da zamenim goriva. Nadam se da nisi ti tome kumovao?  Ali, svakako da je to najbezbolnije. 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
RENO4+PANDA4+4=12
|
|
|
gibanitza
Administrator

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #43 poslato: 06 август, 2010, 14:36:59 » |
|
Ima raznih umetnika... Kupac nije baš vičan tehnici, ali ja mu naglasih BEZOLOVNI!!! Čak smo i otišli do pumpe i on mi pokaza koji je pištolj uzeo, stvarno bi BMB...
U svakom slučaju, sada je sve u redu, valjda su mu pročistili dizne ovi majstori...
A meni ostade praznina u srcu i na parkingu...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|