Panda Club Serbia
09 септембар, 2010, 07:19:10 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.
Da niste izgubili svoj aktivacioni e-mail?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: kako skinuti fleku?  (Pročitano 128 puta)
vladann
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« poslato: 02 јул, 2010, 13:54:43 »

Pre destak dana parkirao sam auto ispod jednog velikog bora ( nemojte uraditi isto  nono ) i popljuckalo mi drvo auto onom smolom!!!  threaten Prao sam ga pet puta ( haubu ) ali flekice ostaju. Cak stavise posle kraceg rada motora pobele kao trag od puza na betonu. Ima li neko savet kako i cime da skinem to cudo sa haube? Hvala.
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 02 јул, 2010, 15:09:23 »

Polir pasta, pamucna krpica i udri. Pre toga mozes malo benzinom da prebrises , nista nece da fali!
Sačuvana
vladann
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 10 јул, 2010, 21:59:03 »

Uspesno otklonjeno po 70% od svake fleke. Sampon za pranje auta i trljanjac od dobrih tri sata. Lakse bi mi bilo da sam utovarao tri tone uglja laugh . Za benzin nisam siguran jer me strah da ne ostetim farbu jer je hauba farbana naknadno i nema laka preko farbe. P.S. Savet: Pre poliranja auta prvo objasniti lepsoj polovini da je vise volite od auta i da jednom godisnje morate temeljno izglancati auto jer cete njega prodati a ona ostaje sa vama vecno.  haha
Sačuvana
mc
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 11 јул, 2010, 19:19:48 »

Jeste potpuno se slazem a sta rece za farbu? haha
Sačuvana
vladann
Pandista
**
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 12 јул, 2010, 11:42:06 »

Sto se tice farbe, nema zastitnog laka preko nje kao na onim fensi-smensi novim automobilima ( za Pandu ne znam da li uopste i spricaju lak preko farbe ) , tako da kada sam malo jace zapeo sa trljanjem na jednom mestu mi je pocelo delovati kao da skidam i farbu ( pocrvenela mi je krpica malo ) te sam nastavio neznije da " ribam". Zbog toga nisam bas siguran za benzin.
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: