Panda Club Serbia
10 фебруар, 2012, 08:46:16 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: HITNO POTREBNO....pomoc  (Pročitano 341 puta)
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 16 јул, 2010, 11:34:46 »

Hitno mi je potreban klip za pandu 900 cc, precnika 65 mm, ne moze klip od yuga 45,jer su na ovom klipu karike uze 1.5 mm 1.5 mm i 3.0 mm,takodje je i precnik bolcne klinjače veci za 0,5mm nego kod yuga.....hvala svima unapred na pomoci,zao mi je da bacim dobar motor zbog ovog klipa,pregrejao sam motor suicide_fool i pukne mi klip izmedju prve i druge karike cray....
Sačuvana
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

Panda Gvido

« Odgovor #1 poslato: 16 јул, 2010, 13:57:47 »

Vidi kod Milana.
Sačuvana

Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 17 јул, 2010, 07:06:09 »

pitao sam Milana,rece da ima kompletan motor samo,al ni to nije pod garanciju da su u njemu klipovi ovi koje ja trazim.... sorry
Sačuvana
IFA
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #3 poslato: 18 јул, 2010, 23:04:33 »

pitao sam Milana,rece da ima kompletan motor samo,al ni to nije pod garanciju da su u njemu klipovi ovi koje ja trazim.... sorry
Pa zameni ceo motor!Tvoj motor je FIRE,svi delovi su "upareni" kompjuterski.Ako zameniš samo klip,to više neće biti onaj motor,imaće vibracije,gremline,manje snage....
Ja bih lićno u takav auto ugradio motor 1,1mpi,ali o ukusima i mogućnostima je tema za sebe.
Jedino na šta bih obratio pažnju u vezi sa Milanovim motorom je da li se ECU to jest kompjuter uklapa u tu priču,odnosno da li uz taj motor ide i kompjuter zajedno sa imobilizatorom i kontakt bravom ili čipom sa ključa.
Sačuvana
panda4x4
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 19 јул, 2010, 18:07:45 »

Pa zameni ceo motor!Tvoj motor je FIRE,svi delovi su "upareni" kompjuterski.Ako zameniš samo klip,to više neće biti onaj motor,imaće vibracije,gremline,manje snage....
Ja bih lićno u takav auto ugradio motor 1,1mpi,ali o ukusima i mogućnostima je tema za sebe.
Jedino na šta bih obratio pažnju u vezi sa Milanovim motorom je da li se ECU to jest kompjuter uklapa u tu priču,odnosno da li uz taj motor ide i kompjuter zajedno sa imobilizatorom i kontakt bravom ili čipom sa ključa.

IFA ovaj motor nije FIRE,motor nema ECU,nije MPI ima obicni karburator kao yugo 45. U ovaj auto ne moze da se ubaci FIRE motor raspitivao sam se, jer nije na istoj strani alnaser,te se ne moze spojiti sa menjacem. Wink
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: