Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 10:54:43 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Zadnja klupa  (Pročitano 219 puta)
zvone panda
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« poslato: 07 август, 2010, 09:15:33 »

Pozdrav svim Pandistima,

imam Pandicu(pepravljeni Van) već 2 godine i preyadovoljan sam. No, imao sam skoro neke radove u kući i naravno panda se nanosala peska, cementa i ostalog, tako da sam non-stop obarao zadnju klupu. Posledica toga je da sada ne može nornalno da nalegne nazad, tako da mi je pre neki dan, kad sam naglo zakočio, se sama sklopila blink Ima li neko neki savet po ovom pitanju? Hvala unapred!
Sačuvana
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 07 август, 2010, 20:30:43 »

Pozdrav svim Pandistima,

imam Pandicu(pepravljeni Van) već 2 godine i preyadovoljan sam. No, imao sam skoro neke radove u kući i naravno panda se nanosala peska, cementa i ostalog, tako da sam non-stop obarao zadnju klupu. Posledica toga je da sada ne može nornalno da nalegne nazad, tako da mi je pre neki dan, kad sam naglo zakočio, se sama sklopila blink Ima li neko neki savet po ovom pitanju? Hvala unapred!
  Ako se dobro secam, bravice zadnje klupe mogu da se pomeraju- steluju po visini. Probaj tako da dovedes to u ispravno stanje, a ako je naslon puno iskrivljen  moraces da skines kompletno sediste i ubedis ga nekom tezim predmetom da se lepo vrati u prvobitan polozaj. U glavnom , nije neki veliki problem uraditi i jedno i drugo.
 Pozdrav
Sačuvana
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: