Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 10:55:08 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: [1]
  Štampaj  
Autor Tema: Potražnja: Bravica za crna vrata  (Pročitano 338 puta)
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« poslato: 07 август, 2010, 12:44:13 »

Ima li neko viška spoljnu bravu za vrata na crnom produžetku ili od zadnjih bočnih poklopaca?

Uspeo sam da je nategnem i da polomim falc koji drži zeger osigurač iznutra, a izgleda da je već i bila natrula  scratch_ones_head
Sačuvana
bibazoki
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #1 poslato: 07 август, 2010, 14:16:56 »

Ako imaš original ona dva crna poklopca umesto bočnih stakala, onda skini odatle bravu i uzmi šta ti se polomilo (ne pasuje baš za zadnja vrata ali delovi su isti može da se sredi). Onda taj bočni poklopac blokiraj da ne može da se otvori jer ga i onako ne koristiš, dovoljna su zadnja vrata. Tako sam ja uradio jer mi se polomio mehanizam za bravu na zadnjimvratima koji je od špialtera i nije mogao da se popravi. Malo zezanje, jedno dva sata, ali radi... whistle
 Ako su ti stakla sa strane, onda zovi Milana. Ima njegov broj ovde po forumu. yes
Sačuvana

RENO4+PANDA4+4=12
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #2 poslato: 23 август, 2010, 20:56:09 »

Tek sad videh odgovor Zoki,

nemam crne poklopce jer sam pandu kupio već sređenu. I meni se već lomio taj isti mehanizam pa sam uzeo od tipa od koga sam kupio pandu taj mehanizam od bočnih poklopaca i prepakovao ga u zadnja. Posle toga mi se polomila plastična zakačka sa drugih vrata za koju se kači jezičak brave. Posle toga sam išao kod Milana i uzeo dva komada da se nađe, a i jedan mehanizam brave iznutra. Naravno gremlini ne dremaju i sad mi je stradala spoljna brava koju nisam uzeo rezervnu  angry2

Pošto mi Milan nije nikako usput, osim eventualno vikendom (kada on obično nije tu) reko da potražim pomoć od kolega pandista  blush2
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #3 poslato: 23 август, 2010, 23:13:13 »

Imam ja ceo poklopac bočni u Firmi... ako pomaže bravica sa njega??
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
garcha
Iskusni Pandista
Van mreže Van mreže

« Odgovor #4 poslato: 23 август, 2010, 23:26:51 »

Bravo komšo, spašavaj ako ti je višak. Mislim da je spoljna brava ista a unutrašnje se malo razlikuju, tek da ne možeš da ih zameniš. Ona spoljna se skida uklanjanjem zegera sa unutrašnje strane.
Sačuvana
mirorab
Van mreže Van mreže

under wandrin' star

« Odgovor #5 poslato: 24 август, 2010, 07:32:24 »

Jel to sad uputstvo kako da skinem ili?? Će dobiješ ceo poklopac pa se muči  laugh

Ionako me zezaju da parkiram pandu u kancelariju...

Imaš pp...
Sačuvana

'teraju me da radim, rođen sam da pecam...'
http://www.youtube.com/watch?v=6Qldezbn_wk
Stranice: [1]
  Štampaj  

Prebaci se na: