|
mc
|
 |
« poslato: 24 август, 2010, 20:43:38 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #1 poslato: 24 август, 2010, 20:48:58 » |
|
Kavala obavezno! Prelep grad...
A Solun bih možda izbegao zbog gužve...
I što se ne javi da nakačimo makinu na dijagnostiku?
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
|
|
roberto_s
|
 |
« Odgovor #3 poslato: 25 август, 2010, 11:22:23 » |
|
mc, na prvoj fotografiji si isti John Lennon  Uzivaj,lep provod!!!! Dex, rekoh mu ja na skupu, brat blizanac Davida \Coverdale-a ( Whitesnake)
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
AcaDorcol
|
 |
« Odgovor #4 poslato: 25 август, 2010, 12:05:22 » |
|
MC, pored pozdrava i zelja da se lepo provedete, jedna info: Trebalo bi da u Stavrosu ili Asprovalti (sto ti je na pljucometar ili levo, ili desno od Nea Vrasne), ima i po neka pumpa sa plinom. Raspitaj se kod lokalaca..... Inace u zaledju Nea Vrasne ima zenski manastir iz koga sestrinstvo cetvrtkom na lokalni put koji povezuje mesta Aspro-Nea Vrasna-Stavros iznosi i prodaje - manastirske breskve i nektarine koji one same gaje na manastirskom imanju. Poznaces ih po tome sto je svaka breskva ili nektarina- velicine manje dinje. Ako naletis na to, obavezno probajte..........(mljac, mljac).....
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #5 poslato: 25 август, 2010, 17:17:47 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
gibanitza
Administrator
Ultimativni poznavalac Mečeta

Van mreže
Panda Gvido
|
 |
« Odgovor #6 poslato: 25 август, 2010, 18:09:44 » |
|
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Svako "Zašto" ima svoje " `bem li ga"!
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #7 poslato: 28 август, 2010, 20:50:01 » |
|
Kavalu mi ne spominji umalo se nisam rasto sa zenom zbog lpg-a.Ovi grci nisu normalni kad god sam pito za plin ko da sam im trazio jednacinu relativiteta da mi izvedu.Nema u vrasni idi u solun ili kavalu nema u kavali idi u xanti ili dramu ma idi te vi u p.m umalo zena da me ostavi zbog vasih dezinformacija.vozim na benzin i to od 100 oktana skoro 2 evra litar zazmurio sam jako sipo 10 l za 20 jevreja na selovoj pumpi u kavali a prcu ne smem da stisnem plasim se da ce motor izleteti od avionskog goriva(salim se ima puno kamera).Putevi su im cudni il su meni gume lose ne mogu da zakocim ko na ledu sam skripe gume i deru se blokiraju uzas.Jedan dan bili smo na Sitoniji neka pusta plaza zena i ja goli sve sam namazo sem dupeta seljak nikad nisam skino gace a evo vec 2 dana teze sedim, al bolje sam.Sto niko nije napomenuo kad se kupas go da se namazes ceo ... :blink:Inace dobri smo krkamo uzivamo kupili smo neki velki dusek za dvoje jedva stane u prcu kad ga napola ispumpam tako da se nosim mislju da kupim onaj mali kompresor za gume umoran sam od duvanja i vrti mi se u glavi.Inace setim se Mira kako je on s decom stigo do tasosa nas 2 jedva se napakovali +puno zadnje sediste elem, neka rampa posle Nisa stopira pandur do leskovca vranja nebitno ja onako bunovan kocim stajem utripovo da me zaustavlja kad sam se okrenuo na zadnjem sedistu ni iglu da stavim a misko se zalaufo ko onaj bik Ferdinand ljudi moji da ste videli te scene jednom rukom drzi sapku a drugom palicu i trci, meni se auto ugasio al brzo sam se snasao, kres gas i do makedonske granice skoro me niko nije obisao,zao mi je pandura stopera i ja sam bio stoper kulovska for al nisam teo majke mi... tolko za veceras poz.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
andrey
Pandista

Van mreže
|
 |
« Odgovor #8 poslato: 28 август, 2010, 21:30:46 » |
|
jaka prica sa pandurom...
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mirorab
|
 |
« Odgovor #9 poslato: 29 август, 2010, 22:12:37 » |
|
Kavalu mi ne spominji umalo se nisam rasto sa zenom .... To je simptomatično za vozače pande...  sve sam namazo sem dupeta ... Sto niko nije napomenuo kad se kupas go da se namazes ceo ... Što nisi pitao Zokija??? On je nudista... ...umoran sam od duvanja i vrti mi se u glavi. Imaš a ne nudiš? ccc... ...na zadnjem sedistu ni iglu da stavim a misko se zalaufo ko onaj bik Ferdinand ljudi moji da ste videli te scene jednom rukom drzi sapku a drugom palicu i trci, meni se auto ugasio al brzo sam se snasao, kres gas i do makedonske granice skoro me niko nije obisao,zao mi je pandura stopera i ja sam bio stoper kulovska for al nisam teo majke mi... tolko za veceras poz.
E neka si, papučica gasa ti se pozlatila!
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
Joe
|
 |
« Odgovor #10 poslato: 30 август, 2010, 09:18:30 » |
|
za mc-a poslao sam Ti mapu pumpi Grcke na temi ugradnja plina ! evo jos jedna 
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
Kada ti sreća okrene leđa, šutni je u dupe !!!
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #11 poslato: 01 септембар, 2010, 21:33:32 » |
|
Stigao posle vise od 9h i nesto vise od 2000 km prca je u garazi provereno nema u kavali slali me u xanti i u dramu ljudi super je odmor idem da pavam pisem sutra nesto.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|
mc
|
 |
« Odgovor #12 poslato: 06 септембар, 2010, 20:49:17 » |
|
Nije bas sutra al sad sam smogao snage da napisem nesto.Cirka nekih 700 km do Nea vrasne 2 ustvari 4 granice na kojima gnjave samo makedonci stizemo posle nesto jace od 9h.Prvo mesto na koje smo naisli trazili su 40 evrica za nas dvoje 10 nocenja 2 coska posle nasli smo za 30 i uzeli (klima kablovska kujina terasa apartman...)More je fenomenalno pogotovo kada sam prethodno bio na moru pre 10 godina u crnoj gori i nisam se bas sjajno proveo, ovo je bilo otkrovenje za mene.Voda u svim bojama svetlo i tamno zelena i plava bistra i mutna konstantno topla i slana,odusevio sam se. Klopu smo nesto malo nosili tu je lidl cene slicne nasima a sto se taverni tice cene su im ujednacene giros 2 nesto morske ribe oko 7,8,9 do 12 suvlaki 6 pivo 2 do 3 i tako.Pravili smo male izlete jednom smo bili do (sv. Nikola) Sitonije srednji prst prepun uvalica malo onako divlje vise za pustolove (onomad kad sam izgoreo gore sam naveo) malo hladnija voda bistra i bez talasa ali i dalje fenomenalna.Put u Kavalu ce mo preskociti ali na izlazu iz Asprovalte prema Kavali neka plaza na O (mislim da je Ofryniou) fenomenalno mesto kombinacija peska i sitnog sljunka supej suncobran nesica uzivancija.Pokusacu da okacim par slika iz Jerisusa (gde smo sreli jos jednu bg pandu ) i neko mesto Sykia neka statua lava posveceno nekom generalu Ace velikog(Alexandra  ).Plina nazalost nisam nasao tako da je prca slavio benzinom od 100 oktana.Spracali smo nesto oko 700 jevreja za 10 dana 300 za smestaj resto gorivo klopa provod putarine sve u svemu toplo preporucujem mesto svima.Toliko od mene sto ne volem puno da pisem kucam.
|
|
|
|
|
Sačuvana
|
|
|
|
|