Panda Club Serbia
25 мај, 2012, 11:18:28 *
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte.

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i dužinom sesije
Vesti:

Početna   Pomoć Prijavljivanje Registracija  
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj  
Autor Tema: nosaci motora  (Pročitano 1322 puta)
roberto_s
Ultimativni poznavalac Mečeta
Van mreže Van mreže

« Odgovor #30 poslato: 09 октобар, 2011, 17:31:08 »

Roberto,
čuje se lupkanje kao kad imaš kamenčić u šari gume,samo zvuk više liči na udarac parket daščicom po nakovnju.Bolji je simptom to što se u ritmu zvuka vidi i šetkanje volana za ugao dva-tri minuta na satu.Ja sam kod našeg Milana01 otišao po glavčinu prednjeg točka sa lagerom zbog tih simptoma,ali je on rekao da je u pitanju kraj letve volana i bio je u pravu.Deo u BeoCar-u košta 650 RSD.Usput sam zamenio i manžetne na obe poluosovine i donji nosač motora,dolio ulje u menjaču.Manžetne bez ležajeva po 250 RSD,ali ljute majstora-bolje uzeti sa ležajevima-cenu ne znam ,nosač 650 RSD Tutela litar mislim400,manžetna letve duža 250 valjda.Sve kupio u BeoCar-u Gandijeva tel 3185050 koja je na 5 minuta peške od majstor Marka na staroj Bežaniji a preporučio ga Milan01 kao meni najbližeg i majstor Marko ceo posao obavio od 19.30 do 22.05 za 2400 RSD+bakšiš.Dok je menjao kraj letve ja sam imao vremena da trknem po ostale neplanirane ,ali bitne sitnice.

Hvala Ifo, to je definitivno i kod mene kvar. Moracu to pre zime da sredim.
Sačuvana
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #31 poslato: 01 новембар, 2011, 14:19:29 »

Ćao ljudi

E i ja imam problem sa nosačem motora sa leve strane.Pre par meseci je počeo da lupka pa mi nije bilo jasno šta je i odem do majstora,naiđem na kanal i video ogromnu rupu na nosaču koji se otkačio(pukao).To mi majstor stegao nekako sa nekim maticama i držalo je dva dana.Posle dva dana sam morao ponovo da idem da mi namesti ali je drugi put posle nameštanja držao nedelju dana.onda sam rešio da sam zalegnem ispod pande i nekako to stegnem.Tako sam i uradio a da se ne bi matica odvajala sve to lepo zalio tečnim metalom i još uvek dobro drži.
Dešava mi se u predhodnih mesec dana da ujutro kad je hladan a ja mu dam po gasu da neće lepo da povuče nego počne da trese,pa me interesuje da li neko zna šta može da bude da li je to moguće zbog tih nosača.Znači super vuče kad se ugreje onda je ok,ali kad je hladan onda moram skroz lagano da mu dodajem gas da ne bi treso.
Sačuvana
roberto_s
Van mreže Van mreže

« Odgovor #32 poslato: 01 новембар, 2011, 15:00:23 »

To sto trese na 'ladno nema veze sa nosacima motora nego sa smesom, ili svecicama ( tipujem na svecice)

Nije mi jasno sto si se toliko igrao oko tog nosaca kad nov kosta , ne nesto preterano...!!!???
Sačuvana
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #33 poslato: 01 новембар, 2011, 15:07:38 »

Jedino sam nedeljom slobodan da mogu nesto da uradim a nedeljom retko koja firma radi ako mi zatreba koji deo.Jednostavno ne može da se stigne.

Jer možeš da me uputiš gde mogu da nadjem nosač i pošto nikad nisam menjao svećice da li znaš koje svećice trebam da kupim od kog proizvođača.

Unapred hvala na odgovoru.

Veliki pozdrav!
Sačuvana
nitro
Moderator
Van mreže Van mreže

« Odgovor #34 poslato: 01 новембар, 2011, 19:22:17 »

Pozdrav,
nosace imas u AP sportu, KIt comercu, Delti... sve zavisi koliko novaca hoćeš da izdvojiš za iste, a svećice su NGK BKR5EZ (http://www.panda-club-serbia.com/forum/index.php/topic,149.0.html) i sledeći put malo koristi pretragu  yes
 drinks
« Poslednja izmena: 01 новембар, 2011, 19:44:44 nitro » Sačuvana
MILOVAN
Pandista početnik
*
Van mreže Van mreže

« Odgovor #35 poslato: 02 новембар, 2011, 09:16:16 »

Hvala na odgovoru!

Pozdrav!
Sačuvana
Stranice: 1 2 [3]
  Štampaj